24 yıllık hayatımda kimseye aşık olamadım. Her şey tamam kariyer vs ama eş yok insan da bir yerden sonra istiyor fakat kaliteli insanın denk gelmesi o kadar zor ki. Cidden bu durum çok can sıkıcı. Denk gelenler boş beleş insanlar oluyor. Kendini geliştitme namına hiçbir şey yapmamışlar. Daha düzgün konuşmatı bile beceremiyor bazıları. O kadar umutsuzlaşmaya başladım ki🥲 Çok şey de istemiyorum ki. Düzgün karakter, işinde gücünde olması, sevmeyi bilmesi, orta tip, gelişime açık olması ama yok olmuyor. Herkese sanki mutluluk sunulurken sana yok denmiş gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaliteli insan da kalite ister herkesin gözü bir tık yukarıda o yüzden denkleşmek zor Ben de hiç aşık olmadım ve belli bir yaştan sonra aşık olmak da zor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet kaliteli istiyorum ama denk gelemiyorum. Ne konuşacağını bilmiyor çoğu garip. Brkarlıkta master yapmam inşallah
Soran+1 yıl😂😂yemeyeyim ben o ekmeği
Soran+1 yıl😂😂 yanii olabilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken olması iyidir ben eşimle evlendiğimizde 20 yaşındaydık yıllardır herhangi bir sorun yaşamadık yıllardır aşığım ona insanın gözünü eşiyle açması önemli şimdi çoğu insan gözünü reel veya sanaldan bisürü kişiyle açıyor zaten masumiyet bitmiş böyle olunca kimse kimsenin içine sinmez mesele budur
123 Yorumla
Soran+1 yılBence de erken olması iyi ama benim de yaş geçiyor yavaş yavaş. Ve aradığım insanı bulmam zorlaşıyor. İnanın bana sevgilim olmadı deaem yeri. İnsanlara verdiğim değeri onlardan alamıyorum. Siz mutluymuşsunuz ne güzel darısı bana inşallah🥲
Cevap sahibi+1 yılMutluyum çünkü benim eşim kıymet bilen ve iyi huylu bir kadın o öyle olunca bende ona hep verici oldum her konuda gerek maddiyat gerek sevgi gerek aşk gerek ilgi gerek muhabbet gerekse arzu. Bir adam bunları bir kadın için yapması için ona aşık olması lazım eğer aşık olmazsa umursamaz olur günübirlik düşünür aklı sadece yatakta olur
Soran+1 yılÇok güzel Allah muhabbetinizi arttırsın. Beni bilseniz bu zamanda böyle kız kalmış mı dersiniz. İşinde gücünde neşeli sempatik konuşkan sevmeyi bilen biriyim ama yok seveceğim adama denk gelemiyorum. Belki de Allah bana birini nasip etmeyecek
Cevap sahibi+1 yılGünümüz erkekleri sürekli cıvık ve abaza kız görüyor haliyle onlarda kızlara sadece bu şekilde yaklaşıyor şimdi ben onlarıda anlıyorum ama aralarında var senin kıymetini bilecek olanları da. Bu devirde denk gelmen zor onu kabul ediyorum ama onların yerine koy kendini senin gibi kız da az bu yüzden herkesi farklı kabul ediyorlar ama aileler aracılığıyla görücü usulü veya çevreden birilerinin ön ayak olmasıyla bulman gayet mümkündür
Soran+1 yılYok keşke birisi aracı olsa 🥲 evet takılmak istiyorlar brnimle de ben öyle kalitesiz birisi değilim ki. Bir gaflete düşüp takılsam kendime yediremem
Cevap sahibi+1 yılAllah'a dua edip onun ipine sarılırsan o seni böyle şeylerden korur kollar. Aracı olan olmaması iyi olmamış. Yaşın genç yani çok stres yapmana gerek yok şimdilik ama yıllar hızlıca geçiveriyor okul iş güç falan hallolduysa tam evlilik zamanın şu an
Soran+1 yılİşim var çok şükür ilk seneden hallettim işimi onda sıkıntı yok. Ama eş bir tğrlü gelmiyor ve dediğiniz gibi zaman su misali
Cevap sahibi+1 yılSanaldan asla tavsiye etmem sanalda insanlar gerçek yüzlerini gizliyorlar ne yaparsan yap reelden bul bence yinede
Soran+1 yılReelden yapma şansım da düşük. Çalıştığım ilçe minicik ve berbat
Cevap sahibi+1 yılBiz görücü usulü tanışmıştık bana kalırsa en güzeli budur ama buna sıcak bakar mısın bilmem
Soran+1 yılBeğeneceğim önerilirse neden sıcak bakmayayım
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm durumuna ya şu devirde senin gibi kadın veya erkek az sizin gibilerde istediğine kavuşmayıp böyle evlenemediği için üzülüyorum çoğunun aklı fikri takılmakta çünkü siz azınlıksınız
Soran+1 yılEvet maalesef azınlığız. Adamla konuşuyorsun düzgğnr benziyor evine çağırıyor gerçekten bu çağdan nefret ettim. İstediğime kavuşsam düzgün de iki evlat yetiştirsem hayattaki amaçlarımı tamamlamış olurum. Ama diğer kişilikleri felişmemiş insanlar evlenip çoğalıyor bu da kader
Cevap sahibi+1 yılEvlat yetiştirmek çok zor bu genellikle ebeveynin elinde olmuyor 3 evladım var hiçbirine sözüm geçmez gerçek anlamda hepsi ayrı bir dünya hepsi kendi karateriyle doğuyor şekillendirmekte zor kafana göre yetiştirmekte zor ebeveyn olarak en fazla yönlendirme yapabiliyorsun oda bir yaşa kadar sonra oda yok
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz öyle olmasa ailesine bak çocuğuna bak diye düşünmezdik
Cevap sahibi+1 yılEvlat işi zor. Evlilik konusunda da milletin ne dediğine bakma bu sitede evliliği kötüleyen çok insan görüyorum sen evlilik amacından vazgeçme evlilik asla kötü bişey değildir
Soran+1 yılEvlilerin çoğu zaten bana. Kazan paranı ye, iç, gez toz deyip duruyor. Paramla eşimle beraber gezsem daha güzel değil mi
Cevap sahibi+1 yılOnlara aldırma sen temiz bir kıza benziyorsun sen evliliği yaparsın yeter ki iyi bir adama denk gel. Onlar kendileri mutsuz olduğu için her evli mutsuz zannediyorlar bu doğru değil ben evliliğin tek bir kötü tarafını görmedim eşimle ilgili. 10 yıldır evliyim bana evliliği en zor yanı çocuk yetiştirmek oldu bu baya zor bu devirde eğer iyi yetiştirmek istiyorsan
Soran+1 yılBence de kendi mutsuz evliliklerinden dolayı böyle diyorlar. Karşılıklı anlayış ve uyum olmazsa mutsuz olunur zaten. Temiz olduğumu düşünüyorum ve temiz kalmaya çalışıyorum bu devirde ne kadar zor olsa da. İnşaallah iyi bir adama denk gelebilirim. Evet evlat yetiştşrmek zor.
Cevap sahibi+1 yılİnsan evlenince kendini tamam hissediyor her şey eş ile yapılıyor yalnız olmuyor hiçbir şey
Soran+1 yılKesinlikle tatillerde yalnızım canım çok sıkılıyor🥲 kendi başıma bir şeyler yapmaktan yoruldum
Cevap sahibi+1 yılEic için teşekkürler 😌
Soran+1 yılNe demek ☺
+1 yılKnk benim de hiç sevgilim yok olması için de çabalıyorum sana zahmet bana dm yazsan sana kendimi tanıtısam bir şans versen baktın kafan sarmıyor sarmadı der konuyu kapatıp engellersin olur mu
03 Yorumla
Soran+1 yılSoru yazmışsınız gördüm. Buradan birini bulmaya çalışmışsınız * aciddi düşüncede bir insan olduğunuu sanmam takılmalık arıyorsunuz
- +1 yıl
Hayır cidden ciddi arıyorum eğer amacım takilmalik olsa zaten takılmalik olarak belirtirdim ama yok kimse çıkmadı karşıma lütfen bu isteğimi geri çevirme bir kez olsun şans ver tanışalım herkes bir şansı hak eder
- +1 yıl
Ama neden bir şans verip tanışmak istemiyorsun anlamış değilim sadece bir şans ya ne kayıp edersin ki bundan
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak zor değil, hayatımıza geçmişte giren insanlara verdigimiz değerler yüzünden artık karşımıza çıkanlara değer veremiyoruz bu yüzden herkes takılmalık tercih ediyor.
020 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatıma öyle insanlar girmedi de sadece konuş bir iki görüş ve bırak şeklinde oldu. Ne sevgiyi ne de sevmeyi biliyorlar. Güzel de kızım konuşunca değişiyorlar umursamıyorlar anlamıyorum. Takılmalıkta berbat bir şey bunu yapamam
- +1 yıl
Gerçekten sevilmek istiyorsan, sakın takılmalık ilişkiler yapma pişman olursun. Ben çok fazla güvendim her seferinde affettim falan ama olmuyor insanlar çok tuhaflar onlara verilen değeri saygıyı görünce kendilerini nimetten sayıyorlar
Soran+1 yılYa en son yaptığımı bir bilseniz. Konuştuğum kişiye doğum günü diye sürpriz doğum günü yaptım kafede hediye aldım. O ne yaptı arkadaşıma takip isteği attı beni değersizleştirdi. amacım kendimi yüceltmek değil ama işim gücüm var senin işin de yok bu özgüven nereden geliyor anlamıyorum. Takılma işi kesinlikle bana göre değil. Ciddi olmayan insana tahammülüm yok. İnsanlar iyi yere gitmiyor. Yaş geçince ah vah edecekler hiçbir şey tat vermeyecek
- +1 yıl
Aslında insanların amaçları belli bir yaşa kadar takılıp eğlenmek ki oldukça saçma bir kadına bağlı kalıp onunla yaşamak daha mantıklı daha güzel hem evleneceğin bir kadını tanımak için daha çok fırsatın oluyor neleri sever sevmez öğrenmek için ama artık bunun cinsiyet ile pek ilgisi yok kimse karşısında ki insana saygı duymuyor
Soran+1 yılEvet kimse kimseye saygı duymuyor ve çabuk sıkılıyor. Her gece biriyle bir şeyler yaşamak istiyor sonra bir şey yaşamamışı arıyor
- +1 yıl
Saçma insanlar saçma bir nesil o yüzden bu nesilden değilim diyerek aralarından sıyrılmak ve insanlardan uzak durmak daha mantıklı geliyor bana
Soran+1 yılİnan tekte yaşanmıyor. Neşesini üzüntüsünü paylaşmak istiyor insan. Eve geliyorum tekim üzülüyorum 🥺
- +1 yıl
İnsan tek yaşayamıyor evet ama kırılmaktan daha iyi değil mi kırılmamak için kendimi kapattım evet yalnızlığım bazen beni üzüyor ama en azından karşıma biri çıkınca onu gerçekten seveceğimi biliyorum diğer türlü olsa güvenemem ki
Soran+1 yılBizim bu bekleyiş ne xaman son bulur acaba. Hayat beni ruh hali şimle denk getirmemeye yemin etmiş gibi
- +1 yıl
Aslında aramadan beklemek en iyisi oluyor bazen hayat kendiliğinden karşımıza birilerini çıkarıyor
Soran+1 yılÇıkaracaksa çıkarsın insanları izlemeye tahammülüm kalmadı
- +1 yıl
Sadece beklemeliyiz tahammül seviyemiz kalmamış olabilir lakin içinde bulunduğumuz konumda elimizden bir şey gelmez
Soran+1 yılEvet maalesef çare yok. Sınavı olsa kazanırdım 😂😂
- +1 yıl
Sınavı olsa ona da torpil isterlerdi kii
Soran+1 yıl😂😂 ben o torpili de geçerdim
- +1 yıl
Sana sende ki bu azim ve güç ile sanmıyorum sen uzersinn
Soran+1 yılNasıl yani😂😂
- +1 yıl
karşı tarafı sen uzersinn gibi geldi bir anlıkk
Soran+1 yılYok ya ben üzmem kimseyi
- +1 yıl
Peki minik kısa 2 soru soracagim sonra biraz kaybolacagim öncelikle kaç yaşındasın ve nerde yaşıyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah, tatlım, bu devirde aşık olmak gerçekten zor olabiliyor, seni tamamen anlıyorum. Ama unutma, karşına çıkan insanlar senin değerinle yarışabilecek kapasitede değilse, o zaman doğru kişiyi bulmak için biraz daha sabretmekte fayda var. "Boş beleş" biriyle vakit geçirmektense, aradığın özellikler sende olmaz mı? Biraz daha pozitif olmayı dene, belki hayatın sana çok yakında bir sürpriz yapar. 🥰 Kendine inanmaktan asla vazgeçme! 💫
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılBu durum sadece senin değil genel olarak evlilik düşünen kadınların ve erkeklerin sorunu. Yani senin gibi bu durumdan muzdarip çok insan var. 😊😊😊 yanlızlık Allah’a mahsus. Özellikle senin sevildiği bilmen, Özel birisi olduğunu hissetmen ve o büyük kalbini aşkla dolduracak bir erkek lazım. Tabi si senle aynı frekansta, sorumluluk sahibi olması ve biraz da sana denk olması laızm
15 Yorumla- +1 yıl
Bu tip erkekler genelse sıkıcı olur. Peki sen bu tip bir sıkıcı erkek istiyormusun. 😊
Soran+1 yılBen de mi sıkıcıyım o zaman😅 en renkli kişiliklerden olabilirim. Bana denk hoşuma giden kişi olsa zaten harika uyum yakalarız biz
- +1 yıl
Sen sıkıcı değilsin 😊😊 benim demek istediğim işi gücü yerinde, güvenebileceğin yani seni aldatmayacak, kültürlü erkeklerde az var, yani çoğu kapıldı😊😊 bu tip erkeklere ancak tavsiye ile ulaşabilirsin 😊😊
Soran+1 yılEvet bana da öyle geliyor hep kapıldı gibi o yüzden denk gelemiyorum sanki. Of ne olacak bu halim🥲 sadece sevmek sevilmek istemiştim
- +1 yıl
Yaşın daha çok genç. Sanki 35-40 arası gibi konuşuyorsun. Daha çok vaktin var, merak etme. 😊😊😊 kadınların sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacı vardır. Bu yüzden evlenmek istemen çok normal. Mutlu olmak için de seçici olman gayet normal 😊😊 kriterlerin olsun 😊😊 ama sen iş konusunda çok takışmışsın. Bu arada sizin işiniz nedir acaba?😊
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bana herkes egoistsin aşık olamazsın zaten diyor da bence hep karşı taraf haketmiyor. Bu durumdada aşk olursa yapay olur olmasın daha iyi. Olacağı varsa olur yoksa olmaz 😅
025 Yorumla
Soran+1 yılBana da seçiciein diyorlar. Oyuncak değil ki evlilik içimin ısınmadığı ve dengim olmayanla nasıl hayat süreyim
- +1 yıl
Tabi orası öyle. Ama yaş ilerledikçe dahada seçici olabilirsin.
Soran+1 yılBunun daha seçici boyutu brni aşar😅
- +1 yıl
Olsun sen yine görüş yani geri durma baktın olmadı yol verirsin. Böyle o bunu şu bunu dedilere takılma takılırsan modun düşer, 😅
Soran+1 yılGörüşüyorum ama ısınamıyorum. Biriyle görüştüm en son bana denk değildi. Yöresel ağızla falan konuşuyordu ben onu girdiğim ortamlara nasıl götüreyim nasıl yaşayayım diye düşündüm
- +1 yıl
Ohooo ısınamamak ayrı o olur da sen şivesine bile takılırsan senin işin zor. Sen sıdıka gibi olursun😂Hatırlıyor musun o diziyi eski dizide sürekli evde olan camdan bakan kız gibi🤣
Soran+1 yıl😂😂 ne alaka amaaa. Düzgün konuşabilmeli insan ilk buluşmada da yöresel konuşmak nedir
- +1 yıl
Gız bunun ilk konuşması mı var 😂Şimdi diksiyonlu konulup evlendikten sonra şiveli modu açsa dajha mı iyi. Hiç değilse dürüst demek 😂
Soran+1 yıl😂😂 orası da doğru. Brn takılırım böyle meselelere
- +1 yıl
Şive önrmli değil de gelişi güzel konuşulmaz tabi samimiyeti işlemeden ilk konuşmada 😂
Soran+1 yılEvet bence de
Soran+1 yılBana göre önemli toplum içinde ve bana nasıl konuştuğu ben düzgün konuşuyorsam eşim de konuşmalı
- +1 yıl
Tabi orası öyle. Ben takılıyorum sana 😅Bazı ince detayları başında dğşünemeyen sonra düşinemez
Soran+1 yılTakılın😂Evet bence de😊
- +1 yıl
Ama dediğim gibi sen çok modunu düşürme yinede
Soran+1 yılDüşüyor. Hiç sevip sevilemeden öleceğim korkusu başladı
- +1 yıl
Daha 24 yaşındasın du bakalım🤣Kadınlar erkeklere oranla daha takılıyor böyle durumlara. Erkekler daha duygularını dizginleyeniliyor. Anlıyorum seni ama dediğim gbi modunu düşüreceğin bi durum yok. Herkes hödük değil. İlla bi tık ısınacağım biride olur. Direk aşk olmaz zaten ısınmayla başlar zamanla... 😅
Soran+1 yıl24 küçük mü seçebileceğim insan sayısı azalıyor kızlar kapıyor😂😂Sevimli tavırları vs olsa ya da ne bileyim hoşuma giden özellikleri çeker zaten.
- +1 yıl
Olur olur merak etme ayrıca 24 de büyğk değil 29a kadar yolu var ama 30 olma okadarda değil 😂 Takılı kalma dediğim gbi yaşın genç
Soran+1 yılBakalım inşallah 30'u görürsem daha da olmaz gibi😅
- +1 yıl
Kafanda kurma herşeyi yeter 😅
Soran+1 yılOo kafamda kurmasam olmaz. Benim beyin durmaz kii😂 ama 30 a ne kaldı 6 yıl🥲
- +1 yıl
6 yılın sonunda senin çocuk bilr olur 😂
Soran+1 yılHadi inşallah 😂😂
- +1 yıl
🤣😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel dedin insan denk gelirsin hatta hiç ummadık birine aşık olursun ama kaliteli insan denk gelip hayat birleştirmek zor
023 Yorumla
Soran+1 yılİstesem evlenirim biriyle dediğim gibi evlenilecek gayet mantıklı bir tercihim de. Ama aradığımı bulamıyorum kimsede
Soran+1 yılKusursuz aramıyorum ama temel şeyler var onların bir kısmı olsun yeter aslında
Soran+1 yılİşi olsun, popon eli yüzü düzgün tarzda bana hoş gelen olsa yeter çok maddiyatçı değilim ben. Düzgün konuşması, karakteri olsun
Soran+1 yılKlavye ne yazmış oraya😂 neyse. evet çok bir şey istemiyorum ama denk gelmiyor
Soran+1 yılNasıl çabalayacağımı bilmiyorum kadınlar olarak biz birine açıldak erkekler daha çok değersiz hissettiriyor
Soran+1 yılİlişkiye kapalı durduğumu sanmam. Bunu dile de getiriyorum.
Soran+1 yılYok maalesef kimse o toplara girmiyor keşke girseler sanırım onların da önereceği birisi yok
Soran+1 yılSanırım erkek arkadaşım vardı kanka sen Allah'tan iste sana kimseyi diyemiyorum demişti🥲
Soran+1 yılNe zaman bulunacak çoook merak ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNerde yaşıyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem