Neden aşık olmak bu kadar zor?

iyi kötü 2 aydan fazladır bir ilişkim var. ben aşk insanıyımdır sakladım kendimi ona, güzel kelimelerimi, aşkımı, ilgimi, hayatımı onun bir gün geliceğine inanarak geçirdim.

aşığım kısacası ancak bir problemim var dostlar

sevdiğim kadının eskiden one night stand olarak ilişkiler yaşadığını öğrendim.

benden önce olduğunu ve pişman olduğunu hata yaptıgını söylüyor. bunu anlayışla karşılıyorum aşığım ona üzülmesini ve ya benden soğumasını istemiyorum. hayatıma girdiğinden beri ne arkadaş ne aile ne sosyal hayat hiç birine ihtiyacım yokmuş gibi hissettim çünkü senelerce onu bekledim bu yanlış gelebilir ve ya abartıyorsun diyebilirsiniz. bilmiyorum çok seviyorum çok düşünüyorum hayaller kuruyorum. uzak mesafe ilişkimiz yakın zaman da herşeyimi bırakıp onun çalıştığı (aşçı) şehirde çalışıcam uzak mesafe kalmasını istemiyorum hayatımda gitmediğim bilmediğim yerlere gidip çalışıcam onun için bütün fedakarlıkları yapabilirim. ve bir erkek arkadaşı var tamamen arkadaş olduklarını aralarında geçen olayları anlattı normal arkadaş gibi gözüküyor ama ben buna katlanamıyorum. benim senin arkadaşın demek istiyorum lan benim senin ailen, sevgilin, herşeyin... benim ya ya demek istiyorum arkadaşa ihtiyaç duyması beni yıpratıyor hafta da 1 2 kere görüşüyoruz dedi geziyoruz kahve yemek yiyoruz avm de geziyoruz alışveriş yapıyoruz diyor. ve bu duruma içten içe yanıyorum ya kavruluyorum. düşünmekten elim ayağım kalp ritmim bozuluyor. ya bu eleman sevgilimi arkadaş olarak görmüyorsa üstelik beni bilmiyor bile, söyle diyorum anlat beni (napiyim dümdüz durup beni sevgilim var işte böyle biri mi diyim) diyor. (o hemen korumaya çalışır senden beni) falan. ya nasıl bunu düşünmesine izin veriyorsun ben değil miyim sevgilin ya onun fikirleri çok mu önemli benim hakkımda. demek istiyorum ancak korkup uzaklaşmasından hatta beni hayatından çıkarmasından korkuyorum onsuz 1 saniyem bile geçemez o yokken aynada kendime bile bakamazdım yemek yerken zevk almak nedir onun sesini onun gözlerini bana olan sevgisini tadınca anladım. kısaca aşk ucuz değildir herkes kaldıramaz demek istiyorum. saçmaladığımı özgüven problemim oldugunu düşünebilirsiniz ancak kendimi gayet seviyorum yakışıklıyım bunu farkındayım ve bunun sadece sevgilime ait olmasını istiyorum ne arkadaş ne aile...

Neden aşık olmak bu kadar zor?