Kız arkadaşımla 6 aylık bir ilişkimiz var ve son bir haftadadır konuşmuyoruz, konuşmama sebebimiz ise yalan söylediğini düşünmem geçen hafta şehir dışından en yakın arkadaşı geldi, ve pikniğe gittik o gün güzel vakit geçirdikten sonra geceye doğru arkadaşıyla (aynı zamanda da kuzeni bu kız) kız arkadaşımın evine gitmek için bizden ayrıldılar, kız şehir dışından geldiği için saatte geç olduğu için o gün sevgilimin evinde kalacaktı, arkadaşı bizle beraberken bir arkadaşını görmeye gideceğinden bahsetmişti ama o esnada üzerinde çok durmadım,
Kızlardan ayrıldıktan 20 dakika sonra sevgilime eve girdiğinde bana haber ver diye mesaj attım mesajıma 10 dakika sonra girmek üzereyim diye yanıt verdi, eve girdikten 10 dakika sonra da kendisi evde olduğunu kanıtlar nitelikte bir fotoğraf attı ben istemeden, kuzenin gitti mi arkadaşını görmeye diye sorduğumda kendisini eve bıraktığını oradan da çocukluk arkadaşını görmeye gittiğini henüz gelmediğini söylediği, gecenin birinde kimse arkadaşını görmeye gitmez, o kişi arkadaşı bile olsa bu arkadaşça bir görüşme olmaz, muhtemelen çocukla takılıyorlar,
Normalde evleri arabayla 10 dakikalık mesafede ama bunlar eve 30 dakikadan geç bir sürede gitmişler neden böyle olduğunu sorduğumda arkadaşının yanlış yola girdiğini o yüzden geç kaldıklarını söyledi mesajıma neden geç dönüş yaptın diye sordum telefonu çantamdan çıkarmayı unutmuşum dedi, ama ben mesajı atmadan bir dakika önce whatsapp da çevrimiçi olmuş, telefonu çantasından çıkartmış whatsappa da girmiş, öncesinde başka bir yere mi gittiniz diye sordum gitmediğine dair bana yeminler etti ama bu kadar çelişki olunca inanmadım kendisine bir süre bana yazmamasını söyledim, ertesi günü tekrar mesaj atıp defalarca yemin etti bir yere gitmediğine dair, dün gece iyi ya da kötü bir çözüm bulmamız gerektiğini belirsizlikle devam etmek istemediğine dair bir mesaj atmış, ne yapmam gerekir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer