Sevgilim kapanmamı istiyor sırf Allah rızası için kendi iyiliğin için yap bende mutlu olurum ama diyor ne yapmalıyım?

Kendisi sofi ve Allah yolunda olduğunu söyleyen biri 8aylık bir ilişkimiz vardı onun beni çok kıskanmasından ötürü yolumuza son verildi mesela yolda yürürken yanımızdan geçen erkeğin bana bakmasından ben sorumlu tutuluyordum. Giyim kuşama da zaten karışan birisi. Ve ayrılık muhabbetiniz de senin mutluluğun için senden ayrılıyorum demişti. Çokk şeyler yaşadık. 3aylık bi ayrılığımız oldu. Ayrıldığımız sürede konuşmadığı kız kalmamış neredeyse benim takip ettiğim kankalarıma lise arkadaşlarıma bile istek atmıştı ayrıca gitmediği klup ve eğlence mekanı da kalmadı kı alkol kullanmayan birisi kendisi asla. Ama sampanyalar patlıyor onlara paralar falan saçıyor neler neler. Kendisi tekne kiralama işi yapıyor. Teknede kızlar dans ederken videolarını paylaşmalar neler neler gözlerime inanamamıştım Taki özledim mesajını atana kadar. 1hafta oldu barışalı bana özledim seni deliker gibi diye mesaj attı aramaya hatta benim olduğum yerlere gelmeye falan başlamıştı. Bende özlediğim için aramasını açtım ve şu an ona şans verme yolundayım. Fakat 1haftadır gündemimizde kapalılık mevzusu dönüyor. Ben namazlarımı kılmaya çalışan bir kızım. Bende sofiyim. Kendisi beni bu yola soktu ve sofi oldum. Tabii isteyerek. Yani güncel hayatta kendimi törpülemeye çalışıyorum bi nebze de olsa uymaya çalışıyorum islami kurallara. Her neyse şu an da bu kapalılık konusunda ben kendim için değil senin için istiyorum bunu diyor. Ben bazı sıkıntılardan geçtim ve önümde hala çözülmemiş sıkıntılar var belki de onların çözümü budur diyor. Ama tamamen kendim için ne gibi iyi bir durum olabilir ki senin sıkıntılarının çözülmesi için diyor. Balım benim için ne gibi bir artısı olur ki senin kapalılığının falan diyor. Kafam çok karışık ilk 8 aydaki tanıdığım çocuk namazında niyazındaydı ayrıldığımız süredeki olan kişi ise tamamen playboy bir tarz. Hayatı hadi ordan ediş. Ve bana ne dedi biliyo musunuz 2gün önce eğer sen benden gidersen ben yarın direkt alkole falan başlarım hiç iyiye gitmez hayatım. Beni hayata bağlayan şey sensin. Artık bitti o 3aylık takılan çocuk yaptık hata diye bakıyor. Fakat dünde konu kapalılık olduğu içinmi bilmiyorum ama kendisi sen hayatımdan çıksanda bundan sonra daima allah yolunda olacağım bu dünyada mutlu olmasamda diğer dünyada artık yapıcak bir şey yok diyor. Ya o kadar garip duygular içerisindeyim ki anlat anlat bitmez şu an buluşmadan geldim ve onun yanına kapalı gitmediğim için gergin ve kızgındı resmen dün böyle bi konudan sonra ben onun yanına kapalı gidicekmişim. Tüm hevesi kırılmış beklentiye girmiş falan. Bilmiyorum ne yapacağımı ben şu an kendimi kapalılığa hazır hissetmiyorum. Zaten ilk kez hayatımda ikinci defa aynı kişi ile deniyorum. Onu anlamaya çalışırken bir anda konumuz kapalılık oldu. Kızlar acil öneriii!!!
Sevgilim kapanmamı istiyor sırf Allah rızası için kendi iyiliğin için yap bende mutlu olurum ama diyor ne yapmalıyım?