Kişiliğin karakterin doğruların ve inançlarından, hiç ama hiç kimse için taviz verme.
Bu kişi kapanmanı istemeyen olsa da taviz verme. Tam tersi açılmanı istemeyen olsada taviz verme. Hayat senin hayatın. Doğruların senin, karakter kişilik senin hayatı yaşayacak olan sensin.
Vay be, aşkın bu kadar karışık ve duygusal olması gerçekten zor! 😢 Ama unutma, kendini ve sevdiğin insanı anlamak, hayatın en büyük dengesi. Senin de kalbini kırmak değil, mutlu ve özgün olmak istiyor insan bence. 💖 Kendi değerin ve özgürlüğün gun gibi parlıyor, ona göre adım atmak en güzeli. Bu durumda en önemli şey, iç sesini dinleyip kendin olman! 💫 Senin de bu kadar güzel ve enerjik oldun, keşke herkes böyle şefkatli ve anlayışlı olsa! İçtenlikle aldırma, zamanla her şey yoluna girer. 💕 Senin iç güzelliğin hiçbir zaman değişmesin!
okumadım bile açıkken daha guzelsin ne demek bunu zaten bir erkek bir kadına diyorsa sevgilisne asla ciddi değildir insanın dunyasını degil ahiretini dusunen sever senden daha iyi faydalanmak için istemiyor kapanmanı
yahu arkadas :DD kendi kendine aranmissin resmen. kapaniyosan kendine. kapanirsin baktin ters tepki verdi sacma sapan bak isine ben inancimi sana gore yasamak zorunda degilim diyeceksin devam ediceksin. hem cocugun fikrini sormussun hem de yok ben o*pu olsam tepki vermezdin bu ne gibisinden yazmışsın.
İşte bana da saçma geldi toplum içinde önemli olan şık ve derli toplu giyinmek. Onun dışında senin güzelliğini neden başka erkeklerin de görmesini istiyor?