trip atmaktan yoruldum yaaa hem sevgilimi boğuyorum hemde onu bogdugum icin kendimi çok kotu hissediyorum
yardim LUTFEN
trip atmaktan yoruldum yaaa hem sevgilimi boğuyorum hemde onu bogdugum icin kendimi çok kotu hissediyorum
yardim LUTFEN
Trip atmak seviyesine göre güzeldir fazlası ilişkiye zarar verir her iki taraf içinde geçerli bu. Bence trip atma sebeplerinin mantıklı olması gerekli kendini tutmaya ve daha az trip atmak için olumlu düşünmeye bak ilişkinize bu şekilde zarar gelmez canım
çok tesekur ederim trip atma sebebim fark etmeden bi kıza bakması ya da sürekli oyun oynaması bana zaman ayirmamasi sürekli arkadaşlarıyla cikmasi ve sabah 7 ye kadar onlarla durması yani heralde bunlar bana ağır geldigi icin artık olur olmaz herseye kucuk seylere bille trip atıyorum
öncelikle fark etmeden bi kıza bakması diye bir şey olmamalı gördüğüm üzere trip atma sebeplerin gayet yerinde seven sevdiğine zaman harcamalı ve böyle düşüncelere kapılmamasını sağlamalı arkadaşlarını değilde seni düşünmesi gerek sonuçta sevgilisi onlar değil sensin. Eğer böyle şeylere trip atıyorsan ve o ters bi tepki veriyorsa daha iyilerini hak ediyorsun demektir tatlım
disari ciktigimizda sürekli kıskanıp günümüzü bozduğum icin artık çok fazla çıkmak istemiyor benle
isten geldigi icin de sürekli is yerinde sorunlar yasiyor o yüzden oyun oynayarak kafasını dagitiyor anlayis göstermem lazim ama ayni evin icinde onu özlüyorum aslında ben onu her haliyle kabul ettim kusurlarıyla herseyiyle o sadece benimle kavgasız bir yasam istiyor bende trip atmayı bırakmak ve altan almayı öğrenmek istiyorum belki yardim alsam bir ise yararmi ki?
Oyun oynayarak kafasını dağıtmak yerine seninle konuşarak dağıtmalı bence oyun değilde sen iyi gelirsin ona. Kusura bakma ama karşındaki bi öküz. Koşulsuz seven bi kızı kayıp ediyor gün geçtikte sende bıkar ve bırakırsın onu. Sende onun sana davrandığı gibi davran yüz verme konuşma kafası esince sana gelemesin seviyeni koru eğer sana nedenini sorarsada ona açıkça derdini anlat
Ah canım yaaa, anlıyorum seni! Trip atmak bazen insanın elinde olmuyor, özellikle duyguların yoğunlaştığında 😅 Sevgilinle açık ve net bir şekilde konuşmayı dene, ne hissettiğini anlat. Trip atmaktansa direk olarak sorunlarını paylaşmalısın bence. Bugün bu adımı at, yarın rahat bir nefes alırsın! 😍💖
Cevap
3Cevap
Sadece aptal düşük zekalılar trip atar yavrum
yengeç misin terazi mi
yay burcuyum
ilginçmiş
neden
Atma
waaw çok güzel. bir çözüm tesekur ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?