Trip atmalı mıyım?

Sanaldan tanışıp reealde de görüştüğüm, ailemin de tanıdığı bi erkek arkadaşım var. 4 5 yıllık bi arkadaşlığımız var son 1 yıldır konuştuğu bi kız var normalde kızla olan sorunlarını hep anlatırdı istemiyorum onu düzelmez falan derdi. Birden story atmış kızla ciddilesme yolundalar. Öyle bi durumdan sonra işe başladı babası rahatsızlandı vs derken iletişimimiz azaldı. Bikac ayda bir yazıp aramaya başladı bu durumdan rahatsız oldum sonuçta ilişkisi olsa da arkadaşıyım beni unutması hiç normal değil. Bikac kere onu uyardım insan 5 dk ayıramayacak kadar yoğun olamaz. En son ona iyi unutulduk helal sana yazdım. 3 aydır gripmis hastaliktan ölüyorum diye cevap verdi. bende sadece geçmiş olsun dedim. sadce kuru kuru geçmiş olsun mu dedi. Ne diyim dikkat et kenidne dedim. tamam sagol😏 demiş.
Bence Konuşmak isteyen her zaman bir yolunu bulur müsait bi an yaratır. Lavaboda bile mesaj atılır. İstemeyen bahanesini de her türlü yaratır. Sizce haksız mıyım tavır almam mi doğru yoksa bu konuda rahatsız olduğumu 575868. kez konuşmak mı?
Trip atmalı mıyım?