Sanaldan tanışıp reealde de görüştüğüm, ailemin de tanıdığı bi erkek arkadaşım var. 4 5 yıllık bi arkadaşlığımız var son 1 yıldır konuştuğu bi kız var normalde kızla olan sorunlarını hep anlatırdı istemiyorum onu düzelmez falan derdi. Birden story atmış kızla ciddilesme yolundalar. Öyle bi durumdan sonra işe başladı babası rahatsızlandı vs derken iletişimimiz azaldı. Bikac ayda bir yazıp aramaya başladı bu durumdan rahatsız oldum sonuçta ilişkisi olsa da arkadaşıyım beni unutması hiç normal değil. Bikac kere onu uyardım insan 5 dk ayıramayacak kadar yoğun olamaz. En son ona iyi unutulduk helal sana yazdım. 3 aydır gripmis hastaliktan ölüyorum diye cevap verdi. bende sadece geçmiş olsun dedim. sadce kuru kuru geçmiş olsun mu dedi. Ne diyim dikkat et kenidne dedim. tamam sagol😏 demiş.
Bence Konuşmak isteyen her zaman bir yolunu bulur müsait bi an yaratır. Lavaboda bile mesaj atılır. İstemeyen bahanesini de her türlü yaratır. Sizce haksız mıyım tavır almam mi doğru yoksa bu konuda rahatsız olduğumu 575868. kez konuşmak mı?
Bence Konuşmak isteyen her zaman bir yolunu bulur müsait bi an yaratır. Lavaboda bile mesaj atılır. İstemeyen bahanesini de her türlü yaratır. Sizce haksız mıyım tavır almam mi doğru yoksa bu konuda rahatsız olduğumu 575868. kez konuşmak mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazdiklarini okumadim degmezz zaman kaybi yapiyorsunuz kendinize. İcinde bir suphe varsa kendine guven ve yapacagini yap biz birsey desek onun yuzunden diyeceksin
Sevgilim değil normal bi arkadaşım, dostum. Mutlu mutsuz her anımızı paylaşırken hiç konuşmamak kötü hissettirdi
Normal ama bende de var ama sevgili yapinca araya mesafe giriyor ister istemez. Sıkıntı etme yani
Canı sagolsun yine de :) o mutlu olsun da :')
Cok saf gibi misin yoksa rol mu yapiyorsun🤔
Yoo asla saf bi tip ya da rol yapan biri değilim:) tam tersi çok zeki olduğumu söyler cevremdekiler :) sadece herkesin iyi ve mutlu olmasını isteyecek bi kalbe sahibim :) benle veya bensiz :)
Bilmiyorum yaa degisik boyle birini daha onceden gordum cok saffftı. Sende onun gibisin.
Yok yok hiç saf değilim 😄 uyanık ve zekiyimdir :) övdüm mü gömdüm mü kendimi bilmiyorum ama saf asla değilim :) eğri otur düz konuş derler :)
Tamam biliyorum bunu senin soylememen lazim sen boyle soyledikce daha cok inanmiyorum😅🤷
Bunu benden başka sana söyleyecek kişi yok maalesef burada 😀
Tanıyor olsaydın sende aynı şeyi söylerdin 😀
Herkesin bakıs açisi farklidir ben herkesin gordugu gozden bakmayacagim. Bir kac soruda sorarim sen kendini tanitmis olursun zaten
:)))
Senin gitme vaktın gelmiş
Hayatlarına biri girince herkes tıpış dimi
Öyle olması lazım ben de öyle olmasını isterdim yarın öbür gün arkadaşından hoşlanmayacağının garantisini asla kimseye veremezsin
İlişkisinin yarın öbür gün bitmeyeceğininde garantisini kimse veremez ki. İhtimallerle hareket edeceksek ohoo :)
Senin sevgilin olsa en çok ilgiyi kime verirdin ve kıskanmaz mıydın Senin o ihtimal dediğin mevzular kaç yuvayı dağıttı belki de
Benim de ciddi ilişkim vardı ama ona hayatımda artık yokmuş gibi hissettirmedim.
Gönül işlerinde karşı cinsle arkadaşlık riskli benim kızarladaşım tanımadığım elin adamıyla 7/24 iletişimde olacak böyle saçma bişey olamaz
Siz durumu yanlış anladınız. Onun da benim de hayatında kimse yokken sürekli konuşuyorduk. 4 5 yıl geçti sürekli iletişim halindeydik ama son 1 2 yıl memlekete dönüp işe başlayınca vs azaldı. Şimdi ciddi ilişkisi olunca da aylardır ne yazar ne arar oldi diyorum
İlgimi en çok çeken kısma yöneldim belirtmeseydin cevaplamadım zaten
Dostluklar birinin hayatına biri girince bitmeli mi demek istiyorsunuz?
Ben öyle düşünüyorum sevgilimin benle yaşadığı şeyleri gidip bir erkeğe anlatmasını istemem iyi niyet herzaman geçerli değil
Anladım
👍
Şunu da eklemek istedim tam anlamıyla ne istediğini bilen biriyse kızarkadaşım düşünebilirim ama yaşanan en küçük mevzularda bile benle iletişimi kesip arkadaşına giderse kandırılmak riski yüksektir kısaca fikir alıp kendi karar verebilen biri olursa olabilir
Sevgilin değil ki niye bu kadar takıldın
Sevgilim değil ama ilk 2 yıl uyanıp uyuyana kadar sonrasında da her boş olduğumuzda her fırsatta konuşuyorduk. Şimdi aylarca konuşmamak hoşuma gitmedi
E normal ki ama ciddi olduğuyla daha fazla ilgilenmesi gerekiyordur senle konuşsa kız yanlış anlar
Tsbiki öyle ama bana bikac ay nasılsın diye sormamasi da pek normal değil bence. Ki sevgilisi başka şehirde yazsa arasa görmez bile. Ayrıca depremzedeyim çok zor günler geçiyorum sanırım onun eksikliğini bu yüzden daha çok hissettim
Hm o yanlış sen de haklısın tabii en azından iyi misin diye sorabilir
Sagolsun sürekli yazıp arıyordu ama son zamanlarda hiç yok
Üzüldüm umarım arar 😿
Yazdığım son konuşmadan sonra ne olur bilmiyorum ama bence değer veriyorsa hala kırıldığımı ve haksız olduğunu anlayıp yazar veya arar :)
At gitsin.
İşte değer verince birden bunu yapamadığımız anlar oluyor:)