Merhabalar,
Sevgilinle oyun oynarken hep seni yeniyorsa, nasıl "haksız rekabet" diyerek işin içinden çıkarsın?

Merhabalar,
Sevgilinle oyun oynarken hep seni yeniyorsa, nasıl "haksız rekabet" diyerek işin içinden çıkarsın?

Ben yalancıktan yenilemem ki, yenilirsem zaten belli olurda ondan :d Gönlü olsun diye belki bir kere yenilebilirim evet ama o da aptal değilse benim bilerek yenildiğimi anlar zaten :d Ama "gamer" kız benim gözümde 1-0 öndedir onu diyeyim, candır can :) :d
Haydaa şljvxx
@enperatriz Evet :) Hele ki beni gerçekten yeniyorsa 10-0 öndedir :) :d
Hadi bakalım gönlüne göre olsun inş
Sizin de :)
🎈🎈
Merhaba,
Aşkım asla rakibim olamaz, olmaz, düşmanım da olamaz oyunda olsa! 😅
Canı sağolsun kazansın aşkım! 😅
Birlikte oyun oynamak istiyorum gelecekteki eşim ile iki tane pcm var, birlikte coop dost oyunları oynayalım, Call of Duty, Far Fry, Crysis, Assasian Creed, Counter Strike, Pes 2013 Tr Spiker, ben zaten aşkım ölmesin diye siper ederim kendimi oyunda, o bana can basar e ye basar sonra ben onu kurtarır kaldırırım yerden tabi gelecekteki eşim de oyun oynamayı seviyorsa! 😅
Sadece PC de değil, sokak oyunları kart oyunlarını da seviyorum! 😅
Her türlü oyuna varım! 😅
Cevap
5Cevap
Bu ona ilk yenilişim değil der oyuna devam ederim. 😀 o beni oyunda yenebilir ben işi muzurluğa vurur onu yerim 😂😂
Tövbeler olsun şjgkfjf
Sevgiline dokunacaksın tabii ki reyizz öbjxxhj
Sevgilimle oyun oynarken oyuna odaklanamıyorumdur.
Senin yenilmen pek mümkün değil gibi şkggxx
Oyunu kalbinle oynadığını sanmıyorum şjxjxv
Sevgilimle oyun oynarken yenmem
Niye?
Sen romantik bi erkek olduğun için az önce bana atarlandın işbşvxx
Ben derim bane şjflfx duyanlaraaa duymayanlaraaa @anıllarca romantik bir erkek. Şjlxlxv
Buyurun benim şjşvöxz
Yazzz şjglf demirden korksam trene binmezdim şlflfjs
Etiket bilem yapamadın şjgxjx püüüü daha beni mi ispikşeyecen sennn şöjckx aman da aman şjşgkxv
Heyt beee şjflfg artık öğrendin ispiklemeye devamm şjg şimdi demirin ne olduğuna bağlı şjglxx
Yalandan yenilse bari 😅 sinirlenirim
Evet, arada yalandan yenilsin şjvjjx
İşin içinden onu tebrik ederek çıkarım
Hep yenemez arada hile yapıp bende yeniyorumdur😂
Ben gönlü olsun diye yenilirdim
Oyun oynamayı bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?