Kız arkadaşımdan hoşlanıyorum ama o beni görmüyor, nasıl dikkatini çekebilirim?

şimdi neredeyse biz 4-5 senedir arkadaşız. (kız) diğer arkadaşlarıyla olduğu gibi bir arkadaşlığımız yok sanırım kavrayamıyorum. henüz onun için nasıl biri olduğumu bilmiyorum öyle söyleyeyim. onlarla olan samimiyeti farklı benim olan daha farklı. sert değil yine gülüp eğlenebiliyoruz. onu kıskandığımın birkaç defa farkına vardı hoşuna gitmişti. o da beni kıskanıyor bunu belli ettiği zamanlar aşırı hoşuma gidiyor. her gün konuşmuyoruz ama konuştuğumuzda da gün içinde hiç susmuyoruz. şöyle ki biz öncesinde birbirimize açıldık yani birbirimizden etkilendiğimizi söyledik, aradan çok uzun zaman geçti ama. bana, tam ona uygun biri olduğumu ama arkadaşlığımızı bozmak istemediğini, beni kaybetmekten korktuğunu söylemişti. ve bu konu bir daha hiç açılmadı. ben hala ondan hoşlanıyorum. unutmaya çalışıyorum işte kafamı farklı şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. onu istiyorum. araya böyle yeni insanlar girdi çıktı ama biz yine de birbirimizi bulduğumuzda flört eder gibi oluyoruz sonra bir anda puff uçup gidiyor eski halimize dönüyoruz. asıl olay şu ki neredeyse üç aydır konuşmuyoruz ve privimde o yanıt versin diye dikkatini çekebilecek şeyler atıyorum ama yok olmuyor beceremiyorum. en son yazdığımda da mesajıma geç baktı sonra bir daha bakmadı. bu kişi benim sanal arkadaşım onu da belirteyim. manitası yok bundan eminim, flörtü vardır belki diyorum ama olsa fark ederdim çünkü yakından takip ediyorum. onun olmak istiyorum ama yapamıyorum. lütfen taktik verir misiniz?

Kız arkadaşımdan hoşlanıyorum ama o beni görmüyor, nasıl dikkatini çekebilirim?