Aşk İlişkileri Asker erkekler çok çekici değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özellikle yüksek rütbelilere verdim hep 😋😋 Güncellemeler1 yıl Soruma niye hiç yüksek rütbeli olgun asker gelmedi Güncellemeler1 yıl Yarbay🖤 Asker erkekler çok çekici değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Astsubay kıdemli çavuşum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Benim dediklerim binbaşıydı Yorumla Mehmettthhhh 1 yıl Olabilir ama bak ben daha mutlu ederim daha aktif hareket halindeyim Yorumla HotKiss 1 yıl Yalana bak Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Fiziği yoksa üniformada çekici yapmaz 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bana da vir. Subayım ben 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Rütben ney? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yüsbaşı Yorumla Soran 1 yıl Adın ney? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl berkay, senin? Yorumla Soran 1 yıl Az salla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ok 😎 Yorumla Soran 1 yıl İnstagram var mıb Yorumla Soran 1 yıl Ne kullanıyorsan ya da? Yorumla Soran 1 yıl Sana diyorum? Yorumla Soran 1 yıl Ya cevap yazsana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen söyle, eklerim ben seni. askerim ben buradan kendimi gösteremem Yorumla Soran 1 yıl @cokkkhizliyimm Yorumla Soran 1 yıl Ekle hızlı bir şekilde Yorumla Soran 1 yıl Ekle hadi Yorumla Soran 1 yıl Ekledin mi yüzbaşıcım Yorumla Soran 1 yıl Ya bayılcam şimdi hadisene Yorumla Soran 1 yıl @cokkkhizliyimm ekleeee Yorumla Soran 1 yıl Eklemiycek misin? Yorumla Soran 1 yıl Senin kim olduğunu biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya cevap yaz cevappppppppppppppp Yorumla Soran 1 yıl Delirceeeeeeeeemmmmmmmmmm Yorumla Soran 1 yıl Nereye kayboldun offf yaaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet ya bende bayılıyorum ☺️ 0 49 Yorumla Soran 1 yıl Gay misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bisexsuelim Yorumla Soran 1 yıl Ohaaaaaaaa Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir askerle birlikte oldun mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Askerde biseyler yaşadım Yorumla Soran 1 yıl Neeeee ohaaaaa Yorumla Soran 1 yıl Anlattttttt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üst devrelere hizmet ederdim Yorumla Soran 1 yıl Eeeeeeee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Postallarını silerdim ayaklarına masaj yapardım çamaşırlarını yıkardım elimde Yorumla Soran 1 yıl Öyle şeyler yapılıyor mu askerde yoksa sen mi yaptın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim gibilere yapıyorlar Yorumla Soran 1 yıl Senin gibiler derken? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya işte sessiz sakin suskun falan gördüler mi eziyorlar hemen Yorumla Soran 1 yıl Eee sonra ne olduuuuuu yaaaa anlatttt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sıkıştıranlar oluyordu çabuk yayılıyor zaten arkadaşlarına falan söylüyorlar kenarda köşede oramı buramı sıkıştırıyorlardi Yorumla Soran 1 yıl Ne ne ne neeeeee Yorumla Soran 1 yıl Sıkıştıranların rütbesi ney Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde üst devreler ama sonra komutanlarında kulağına gitmiş onlardsn da vardı sıkıştıran Yorumla Soran 1 yıl Sen toplam kaç kişiye verdin şimdi asker olarak dkdkmdmxmxm Yorumla Soran 1 yıl Sıkıştıran derken neyi kastediyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya öyle verme gibi değilde baya elden ele gezdim diyebilirim 😅 bir kaç kişiyle ilişkim oldu sadece çok fırsat olmuyor zaten çarşı izinlerinde ev tutuyorlardı Yorumla Soran 1 yıl Ohaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya işte popomu göğüslerimi falan okşayıp sıkmalar , saplak atmalar Yorumla Soran 1 yıl Kaç kişi aşko söyle Yorumla Soran 1 yıl Peki bunu yapanlar dışardan çok erkeksi görünenler miydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi canım baya erkeksiler yani maço tipli hepsi sert adamlar Yorumla Soran 1 yıl Ohaaaaaaaaaaaaaaaa Yorumla Soran 1 yıl Nerde yapmıştın askerliğini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erzurum Yorumla Soran 1 yıl En yüksek hangi rütbeliyle oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Astsubay Yorumla Soran 1 yıl Benimde binbaşıyla 🤭🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yuh nerden buldun binbasi Yorumla Soran 1 yıl Denk geldi ya özellikle aramadım Yorumla Soran 1 yıl Hem de 1 tane değil 🤭🤭 Yorumla Soran 1 yıl şu an binbaşı gelse verir misin Yorumla Soran 1 yıl Nereye gittin ne güzel dedikodu yapıyorduk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Veririm 😅🙈 Yorumla Soran 1 yıl Aşyada yüzbaşı var instagramımı verdim ama yazmıyor offff Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalandır o ya Yorumla Soran 1 yıl Nerden anladın Yorumla Soran 1 yıl Dışardaydım yazamadım aşkooo Yorumla Soran 1 yıl Aşkooo biz senle arkadaş olalım mıııı😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Asker arkadaşı mı 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ayyyy aşkom arkadaş olalım biz senleeee Yorumla Soran 1 yıl Fake instagram var mı sende Yorumla Soran 1 yıl Aşkooo yaaa Yorumla Soran 1 yıl Ayıb ettin Yorumla
Starbakus Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Napcan askerleri sen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen karışma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Astsubay kıdemli çavuşum
Benim dediklerim binbaşıydı
Olabilir ama bak ben daha mutlu ederim daha aktif hareket halindeyim
Yalana bak
Fiziği yoksa üniformada çekici yapmaz 🤣🤣
Bana da vir. Subayım ben
Rütben ney?
yüsbaşı
Adın ney?
berkay, senin?
Az salla
ok 😎
İnstagram var mıb
Ne kullanıyorsan ya da?
Sana diyorum?
Ya cevap yazsana
sen söyle, eklerim ben seni. askerim ben buradan kendimi gösteremem
@cokkkhizliyimm
Ekle hızlı bir şekilde
Ekle hadi
Ekledin mi yüzbaşıcım
Ya bayılcam şimdi hadisene
@cokkkhizliyimm ekleeee
Eklemiycek misin?
Senin kim olduğunu biliyorum
Ya cevap yaz cevappppppppppppppp
Delirceeeeeeeeemmmmmmmmmm
Nereye kayboldun offf yaaa
Evet ya bende bayılıyorum ☺️
Gay misin
Bisexsuelim
Ohaaaaaaaa
Hiçbir askerle birlikte oldun mu
Askerde biseyler yaşadım
Neeeee ohaaaaa
Anlattttttt
Üst devrelere hizmet ederdim
Eeeeeeee
Postallarını silerdim ayaklarına masaj yapardım çamaşırlarını yıkardım elimde
Öyle şeyler yapılıyor mu askerde yoksa sen mi yaptın
Benim gibilere yapıyorlar
Senin gibiler derken?
Ya işte sessiz sakin suskun falan gördüler mi eziyorlar hemen
Eee sonra ne olduuuuuu yaaaa anlatttt
Sıkıştıranlar oluyordu çabuk yayılıyor zaten arkadaşlarına falan söylüyorlar kenarda köşede oramı buramı sıkıştırıyorlardi
Ne ne ne neeeeee
Sıkıştıranların rütbesi ney
Genelde üst devreler ama sonra komutanlarında kulağına gitmiş onlardsn da vardı sıkıştıran
Sen toplam kaç kişiye verdin şimdi asker olarak dkdkmdmxmxm
Sıkıştıran derken neyi kastediyorsun
Ya öyle verme gibi değilde baya elden ele gezdim diyebilirim 😅 bir kaç kişiyle ilişkim oldu sadece çok fırsat olmuyor zaten çarşı izinlerinde ev tutuyorlardı
Ohaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm
Ya işte popomu göğüslerimi falan okşayıp sıkmalar , saplak atmalar
Kaç kişi aşko söyle
Peki bunu yapanlar dışardan çok erkeksi görünenler miydi
Tabi canım baya erkeksiler yani maço tipli hepsi sert adamlar
Ohaaaaaaaaaaaaaaaa
Nerde yapmıştın askerliğini
Erzurum
En yüksek hangi rütbeliyle oldu
Astsubay
Benimde binbaşıyla 🤭🤭
Yuh nerden buldun binbasi