AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bence sevilirsiniz sabret..
Ben de sevilmiyorum yani arkadaş cevremde iyi biriyimdir sevilirim ama aşk anlamında beni de seven yok ve artık bu duruma alıştım
Bende alıştım da insan özeniyor
Sana katılıyorum hani imrenme gibi değil ama insan olsun istiyor kesinlikle güzel şeyler bunlar da nedense olmuyor
Seçicisin sanırım sende, yani istediğin gibi biri çıkmıyordur karşına
Karşıma çıkan olsa seçerim hani de onu geçtim benim de aşık olduğum veya beğendiğim biri yok hani seçme gibi bir şans olsa yine iyi derim çok garip bı denklem😃😃
Ahahhahaha dert yok tasa yok işte ne güzel
Ya orası öyle de ne bileyim kısmetim Antalya'da çıkmadı şimdi şehir değiştirdim bakalım belki buradadır nasip shsh (pek ihtimal vermiyorum da neyse )
İnşallah nasip tabi
Tabii ki :)
Güzel değilsen zeki olacaksın o da değilsen elinden iş gekecek o da olmadı ev kadını olacaksın muhakak alan olur
Bende de ayni 24 yasindayim duzgun biri cikarsa evlenecem
Bırak sevildigini sanıp sevilmedigini anlayınca daha kötü sonuçlar veriyor
Bence o kadar değildir 🤔 otların bile bi faydası oluyor yani🤔
Her şey kader nasip belki zamanı gelmemiştir umudunu kaybetme
selam yalnız olmak zor helede dedın gıbıyse ama bunları asabılırsın dertlesmek ıstersen dm acık ekleyedebılırsın. sosyallesmen lazım belkı yapıyosundur ama demek yanlısbısıler var
Neden burada çok fazl angut kitle var , neyse senin soruna geçelim , fiziksel olarak nasıl birisin ikincisi sosyal bir bireymisin
İnsan içine çık lan
Ne alaka çıkmadığımı kim söyledi
Kriterlerin ne, ahım şahım şeyler mi
Bilmem değişir o kişisine göre ama bence öyle değişik değil kendime göre kriterler
Bu işler insanlarla kaynaşmaktan geçer, zamanla bir kişi karşına çıkacaktır
Bakalım inşallah
Maalesef aynı duygular..
Benim gibi birinin olması ne güzel
Kız niye seviniyosun hep beraber mi zelil olalım
Bir dakika merak ettim ikinizi sisman misiniz veya güzel değil misiniz problem ne zeki değil misiniz olum dışarda bir sürü pırlanta gibi çocuklar var bekar tanıyorum ama tabi siz Brad Pitt olsun Dr unvanı olsun diyorsanız başka
Yok da sadece bende var bu durum diye düşünüyordum
@kolikoyuncu fiziğim gayet normal. Lisansim falan var okudum ettim. Karşıma çıkan bir tane bile adam yok. Hepsi yarı yolda bırakan kendinden emin olmayan insanlardı. Bizim suçumuz ne
Yahu ikinizde 25 üstü olmuşsunuz yazık günah ya şu gibi çocuklar eli yüzü düzgün insanlar boşa gidiyor
@KolikOyuncu e ayarla bize o zaman o arkadaşını alla alla :D
@KolikOyuncu güzelim , üniversite mezunuyum karşıma çıkan erkekler hep saçma sapan , napiyim yani
Ama Türkçü ve Allah'a inanmıyor temiz çocuk ama onunda vardı galiba sevdiği biri ama o da gitti üni hocasina aşık oldu sksiksks hocasida pas veriyordu sizden 2 yaş kucik sorun olur mu sağlıkçı jdjdjdk
Bizde hata yok zaten. O iyi oglanlar olmayacak kız peşinde biz napalim
@KolikOyuncu yok biz Müslüman seviyoruz :D
Aferim çok güzel cevap mantıkla düşünülüyor hormonla verilen cevap yok sen muhakak bulacaksin birini
@KolikOyuncu hahahaha gece gece güldürdün :D
Bu aralar cervemde çok var ya kızlar bende yukske lisans yapıyorum ama benim sevgilim var siz yüksek yapın belki ortamda bulursunuz alanımlisans matematik yl bilgisayar mühendisligi burada erkek çok ama biz bilgisayar başından kalmıyoruz saysalci çocuk alacaklara dikkat
Haahhahaah
Çok dinden uzaklaşma var çoğu arkadaşımda ona dikkat edin adama müslüman diye yaklaşıp inanmıyor olabilir
@KolikOyuncu keşke sadece bilgisayar başından kalkmasa bizim bulduklarımız da
@KolikOyuncu Türkçü+ müslüman+ işinde gücünde olan bir beyefendi bulsam nikah salonuna götürürüm direkt
Geziyorlar demi bende gezmeyi severim sizin entelektüel bulmanız lazım onlarda sosyal medyada aktif olmaz müzede falandır onlar müze gibi yerlede Instagram a girin paylaşılan fotolarda az takipçili erkeklere bakın takibe alın bu aralar artık kızlarda açılıyor ben yurt dışındayken hep kızlar geliyordu konuşmaya sizde gidin bir şey olmaz
Hatta sosy medyayı bisverin müzeye gidin direk orada sohbet edin kaciyorsa sizden eli yüzü düzgündür sjsjsj
@KolikOyuncu sende naptın o kadar ugrasamam bide oglan mi arayayim o kadar değil :D
İyi o zaman arkadaşların ikinci çocuğu yaparken sende paranı kendin yersin bu hayatta ne iz bırakan bir şey olursun bizim gudumuzde var insan hayata iz bırakmak ister siz bırakmayın bir şey olmaz bırakanlar çok
Aynen bide ilk gördüğümüzde evlenme teklifi edelim istersen hahaah, beni bulsunlar ben arayamam öyle
@KolikOyuncu senin ortan yok mu ne gomup duruyorsun sürekli
Knklar ben dediğimi dedim ben daha evlenmedim ki benim yaşım 24 benden küçükler evleniyor yani siz hesap edin özellikle kadının daha erken menopoza girdiginide hesaba katmayı unutmayın pls
Kız soran biz senle aynı kafadayiz hahaha çok sevdim seni :D
@KolikOyuncu sağol ya bizim için dertlendindiğin için ben bile bu kadar dertli değilim senin kadar
Ben iki tarafa da gömerim ama kızların hatası daha fazla erkek mali 10 hata yapıyorsa kız 12 13 yapıyor sakın bana hem cinslerim hiç yata yapmaz deme üzülürum 🥹
Kız bi soru sordu altında dertleselim dedik bizi daha fazla dert sahibi yaptın
Abi dost acı söyler şunu desem daha mı iyi olur mu ya hayatınız çok uzun bulursunuz ulan pandemide 25-30 yaşında insnalar öldü şimdi gene virüs var sen diyebilir misin ben yaşayacağım hayatımız kısa
@KolikOyuncu ne yapalım çıkmadı çıkmadı düzgün kişi sanki çok sevdik sevildik de hayır biz istemiyoruz bekar kalıcaz dedik adama bak ya
Aynen ya
Tamam kalın benim problemim değil Allah kurtarsın ya da kalın böyle, böyle istiyormuşsunuz sjsjsj
@KolikOyuncu senin anlama güçlülüğün var gerçekten
Yüksek lisans yapan matematik öğretmenine de anlama güçlüğün var diyerek beni güldürdüğün için teşekkürlerimi sunarım
@KolikOyuncu diyoruz ki çıkmadığı için böyle, çoksa düzgün kişi zaten evleniriz dimi? Yani düzgün insan çıktı da biz mi hayır bekar kalıcaz dedik. Sevilmek de şans nasip kısmet işi. Artık neye inaniyorsan. Kim tarafından sevildiğin de önemli
@KolikOyuncu işte matematikle bozmuşsun kafayı, tamam anladık matematik üzerine yüksek lisans yapıyorsun, kaç defa daha söyleyeceksin
Yahu olmamasını sebebini söylüyorum sizin hatanız tamam ortaliginda toz pembe oldugunu söyleyemem ama bir düşünün ya bu evlenenler yuva kuranlar veya birlikte sevgili olup iyi vakit geçirenler nasıl ilişkileri var bunu sorgulayın sizin birini bulup evlenmenizi ben isterim çünkü ülke nüfusu düşüyor bu kötü yaslaniyoruz
Onu bile okuyamamissin matematik lisans yüksek bilgisayar dedim snnsjsjsj kimmis anlamayan sjsj
@KolikOyuncu bende hiçbir sıkıntı yok ki olsa neyse :D düzgün bir insanım, güzel de bulunurum. Erkekler evlilik niyetiyle çıkıp belki aklı eski sevgilisinde çıkabiliyor mesela. Şans işi. Güzel sevilen insana şansı güzel demek ki
Neyse ben kaçıyorum iyi geceler umarım çok çok iyi insanlarla karşılaşırız hepimiz hoşçakalın
Şans falan hikaye zenginlik güzellik bunlar varsa zaten 5 adım ondesin değilsen zor kolay ilişki iyi geceler
@KolikOyuncu korktun dimi yüksek lisans yaptığını anlayamicaz diye ahahha
@KolikOyuncu yav hala giderayak olumsuz konuşuyorsun lütfen sus ya inancın neyse dua mi ediyorsun evrene enerji mi gonderiyosun napiyosan artık iyi dileklerde bulun yeterli:D
Lan yapıyorum çünkü daha yapmadım daha 1. sinifim yukarda dedim ki lisansim matematik yl (yukske lisansim) bilgisayar mühendisliği dedim
@KolikOyuncu zengin ve güzelim…. Daha ne olsun kendime göre birini bulamadıktan sonra
Pozitif enerjiyi bekleyin aynen belki Uranüs döner de kavuşursunuz snsjsjjs size olana
@KolikOyuncu hahahahahaahahahah yok ben öyle şeylerle çok ilgilenmiyorum ama senin hatrina söz karşıma iyi bir adam çıkarsa senin için lokma dagiticam
Siz evlenin ben dagitayim menopoza girmeden evlendiler diye
@KolikOyuncu menopoza girmeden 4 çocuk yapicam senin hatrina
Reis 3 diyordu dhdhhddh
@KolikOyuncu abi ne alaka ya sanane bizim menopozumuzdan, nebiçim bir kafa yapısı bu
@KolikOyuncu yok ben 4 yapicam topluma ahlaklı vatana millete hayırlı evlatlar için 4 iyidir
Evlenme yaşı olarak söyledim onu o anladı sen anlamadın be
İyi aferim de Allah yardımcı olsun zor bu ekonomide aslında ben çocuk istemiyordum sevgilimde istemiyordu sonra baktım çocuk olmadan Pederden para alamayacağım mal mülk mecbur evlenince çocuk yapacaz sjjdjjejd
@KolikOyuncu tamam kolik yeterli bu kadar. Soran kardeşim inşallah karşına çok çok iyi bir insan çıkar bütün iyi kötü günlerinde samimiyetle yanında olacak seni her daim sevecek biri inşallah 🌸 hoşçakalın iyi geceler
Vallaha parasız erkeği anası güzel olmayan kızı babası sever iyi geceler benimde lafım bu dur
@KolikOyuncu kolik valla sana çok gıcık olmama rağmen inşallah senin de gönlünce olur her şey
Bana gıcık olup keşke dediklerim değişse kalbini kirdiysam özür dilerim gerçekler acıtır.(Bu dediklerim benim içinde geçerlidir herkesin kusuru vardır)
@KolikOyuncu önemli değil kırıldı biraz önümüzdeki 3 5 ay da bu dediklerimk düşünürüm..
Olsun gerçekleri bilmek iyidir sizi burada güzel olmasanizda övüp boş ümit pompaliya bilirdim insana değer veren birisiyim humanistim o yüzden size yalan söyleyemem en kısa sürede o mutluluğu bulursunuz
@KolikOyuncu inşallah buluruz inşallah hep beraber buluruz
Etkilenmedi isen bir sebebi vardir
Tek aşk BEŞİKTAŞ 🖤🤍
Şans sevene denk gelip sevmek
otun faydaları daha çoktur
Neden güzel degilmisn
bence sen secilmis kisisin
Tuhaf
Biraz cilveli ol
robotkaşrıkkkk
ol şimdi
Çok mu asosyalsin