Eşimle 1.5 yıldır evliyiz 3 senelik bi ilişkimiz var ve gerçekten uyumlu iyi bi çiftiz. Evlendikten sonra ev işleri konusunda problem yaşıyoruz çünkü ben de çalışan bi kadınım ve 12 saate yakın evde olamıyorum, onun çalışma saatleri benimkinden daha esnek. Geçen Pazar ev temizliği için annemi çağırdım ve annem, kardeşim, ben ve eşim arasında görev dağılımı yapıldı. İşi sebebiyle 1 saat içerisinde evden çıktı. Eve geldiğinde saat gece 12 ye geliyordu ve biz temizliği hala bitirememiştik. Bu sürede aç mısınız tok musunuz bi ihtiyacınız var mı diye hiç arayıp sormadı ve biz yetişsin diye annemle yemek bile yiyemedik. Gece 1.30 da annemi evine bıraktım, şakayla karışık laf çarpıyordum ama yüzüm gene de gülüyordu.
Pazartesi sabah o yorgunlukla işe gittim baygın gibi ve akşam geldiğimde her zaman olduğu gibi evin alışverişini yaptım. Eve geldim yemek pişirmeye başladım ve yemek piştiğinde saat 10.00 a geliyordu. Yorgunluktan yemeği yiyemeyeceğimi söyleyip yattım. Salı sabahı uyku arasında yemeği yedikten sonra dolaba koyup koymadığını sordum çünkü akşam ben yatacağımda daha kaynardı ve ben dolaba koyamazdım. Her zaman olduğu gibi o yemek gene tezgahta sabahlamıştı.
İşe gittiğimde sinirimden çalışamadım ve "Emeğe hiç mi saygın yok yemeği neden dışarıda bıraktın" diye bir mesaj attım. 3 yıllık ilişkimizde bu tarz çıkışmalar hiç olmamış, biz şimdiye kadar birbirimize hiç küsmemiş her şeyi konuşarak halleden bir çifttik ve ilk defa böyle bi üslupla sordum bu soruyu. Burada emekten bahsettiğim sadece yemek değil gece boyunca binbir emekle topladığımız çalışma odasının da neredeyse eski haline dönmesi de vardı.
Saatler sonra gördüm bana bir mesaj atmış sonra silmişti. Bildirim geçmişinden gördüm. "Kendine gel sl*k sl*k konuşma bilerek dışarıda bırakmadım" şeklinde bi mesaj atmış. Birbirimize şimdiye kadar hiçbir şekilde hakaret etmemiştik. Attığı mesajı gördüğümü söylemedim ve küserek tavır almaya başladım. O akşam eve gelmeyeceğini işleri olduğunu söyledi. Arkadaş çevresiyle haftada bir geç saatlere kadar oturur ona lafım yok, öyle bir yerde olduğunu düşündüm. Gece 1 de geldiğinde bu sefer kapıda karşılamadım, uyuyormuş gibi yapıp uykuya daldım.
Şu an 4 gündür konuşmuyoruz ve gönlümün alınmasını bekliyorum. Spor salonunda karşılaştığımızda bile yanıma gelip selam vermedi. "Yalnız kalmak istiyordur, sınırını aşmayım" düşüncesinde mi yoksa keyfi yerinde de o yüzden mi konuşmuyor anlamadım. 4 gündür eve en erken 00.30 da geliyor, nerede olduğundan haberim yok ve toplasan evle ilgili 5 kelime konuşmuşuzdur.
Artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemedim. Yazdığım cümlede ağır hiçbir şey yok, özür de dilemiyor. Ben çok mu sert yapıp kalın bi duvar ördümde mi gelemiyor, yoksa gelesi mi yok. Bu evlilik nereye gidecek arada kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum
İsterim ki haykırsın "neden yüzüme bakmıyorsun, hayırdır derdin ne" desin, desin de ben de derdimi anlatabileyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer