Hep derler ya sevgiyi söylemekten çok hissettirmek çok daha önemli. O zaman olmayacak olan bile oluveriyor falan filan işte.
Peki partneriniz veya eski aşkınız sizi sevdiğini nasıl hissettirdi, tam olarak sizi cezbeden bu mu oldu?

Hep derler ya sevgiyi söylemekten çok hissettirmek çok daha önemli. O zaman olmayacak olan bile oluveriyor falan filan işte.
Peki partneriniz veya eski aşkınız sizi sevdiğini nasıl hissettirdi, tam olarak sizi cezbeden bu mu oldu?
Evet beni cezbeden oydu sevgisini ilgisini üzerimde hissetmek herşeyden önce bana her daim zamanı vardı bahanesi yoktu asla. Sonrasında hasta olduğum zaman sorar merak ederdi konuştuğumuz ince detayları aklında tutar özel günlerde ortaya çıkarırdı.
İlişki başmadan önce nasıldı peki?
Öyleydi hep başlamadan önce daha da ilgiliydi diyebilirim😂
Birçok şeyde yanımda olması. Fakat bazı yanlışlar affedilmiyor ve bitmesi gerekiyor o kişi yeniden başlamak istese bile. Kendim içime sindirmiyordum.
Ve okunmuş kitap tekrar aynı heyecanla okunmuyor.
Sadece boş zamanlarında değil yoğun olduğunda da vakit ayırarak, sormuş olmak için değil gerçekten nasıl olduğumu merak edip nasılsın diye sorarak. Bunun gibi şeyler bana sevildiğimi hissettiriyor
Aşkın büyüsü işte! 🥰 Şu anki sevgilim beni her saniye düşündüğünü hissettiriyor. Küçük notlar bırakıyor, bazen hiç beklemediğim anda çiçek yolluyor ya da sırf benimle daha fazla vakit geçirmek için ders sonrası beni kahve içmeye götürüyor. Bu tür jestler, beni daha da aşık ediyor! Tam bir romantik 🤭 Senin de böyle anıların var mı?💖
Cevap
4Cevap
en sevdiğim ya da beni seven olmadı şuana kadar
Yoğun olduğunda bana zaman yarattı. İş molalarında sürekli beni görmek istedi. Başıma bir şey gelmesin diye evime kadar bıraktı. Sahiplendi ve korudu.
Sonra? Hep "-di"li geçmiş zaman.
Pandemi döneminde benim toksik davranışlarım yüzünden ayrıldık. Sonrası bu. Huzur bırakmamıştım. Ki geçmişe baktığım zaman'da mutlaka hep ben problem yaratmışım. Şimdi kendimi değiştirdim ama geçen zamanı geri alamıyorum maalesef.
@asteriatitan Kendinizi değiştirmeniz ne iyi, olan yani onlara oldu diyorsunuz. Şimdi de kimse gelmiyor diyorsunuz. İşte hayat böyledir maalesef, hep kötüler sevilir.. iyileri kimse takmaz..
Yapacak bir şey yok. Hayat tekamülden ibaret. Zorda olsa yaşayacağız 🤷🏻♀️
@asteriatitan Doğru, evet maalesef. Her daim yaşamaya devam edeceğiz
Kesinlikle öyle. Önemli olan da insanın farkındalıklı olması zaten.
@asteriatitan Kesinlikle.
Çok çok güzel hissettirdi. Her şeyi ile.
Mutluluklar.
Bana hissettiriyor ama ben ona karşı ne hissettiğimi bilmiyorum
Neden?
Aşkın ne demek olduğunu bilmediğim için
Sıkıntı ne ki tam olarak?
ya da duygularım eski manitam yüzünden kaybolduğu içinde olabilir
Değersiz biri gibi hissettirdi
O zaman sevmemiş.
Sevmemiş
Direkt ilk zamanlardan uzaklaşsaydın ondan.
İlk zamanlarda bunu göstermedi, seviyordum, sonradan böyle hissettirdi uzaklaştım
En iyisini yapmışsın, uzaklaşmak seni daha da güçlendirecek.
Unuttum artık😄
Bunu açıklayamam ki beni sevdiğini anlarım bundan emin olurum hissederjm falan ne bos uaptjm
Daha çıkmadı karışıma.
Bana olan bakışları ile
İşkolikti hiç hissettirmedi
Yok öyle biri
Hissetirmedi
Kimse olmadı
Değerli hissettirdi
Hissettirmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?