Aşk İlişkileri Ne İş Yapıyorsunuz Mesleğiniz Nedir? Birbağyaniştee Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam Arkadaşlar 🌸Ne iş yapıyorsunuz mesleğiniz nedir söyleyin bakalım🤔? Ne İş Yapıyorsunuz Mesleğiniz Nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. mesleğim yok maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla özel güvenlik kimliğim var daha hiç yapmadım güvenlik işini 8 sene fırıncılık yaptım dayanamayıp bıraktım 2 sene LCW depoda çalıştım bıraktım otobüs ehliyeti aldım SRC aldım ama doğru düzgün şöförlüğüm bile yok bende bilmiyorum 😂😂😂 0 0 Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% 1 yıl turizm işi yapıyorum.. turizm acentam var :) 0 2 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Benide ise al abi işsizim Yorumla yeleklimont 1 yıl gel banada biri lazım şu an zevkli iş güzel çalışırsın yaz tatilin uçak biletlerin hepsi ücretsiz :) Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bin inşaat firmasında şoförluk yapıyorum ayrıca özel güvenlik görevlisi yim 🙃 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Spor hocasıyım ama hemşirelik yolundayım şu an 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. avukatım. sen ne iş yapıyorsun 0 2 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl İşsizim abla çalışmıyorum Yorumla saskinomayra 1 yıl olur gönlüne göre inşallah Yorumla
Ogrtmgrvlsi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% 1 yıl Öğretim görevlisiyim 0 3 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Slaytlar olmasa ders isleyemeyen öğretim görevlilerinden değilsindir umarım mdm Yorumla Ogrtmgrvlsi 1 yıl Burada bunu tartışmak istemiyorum Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Tabi tabi hahahahhaha Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. İşim yok henüz 0 2 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Neden Yorumla United11 1 yıl Öğrenciyim 5 senedir Yorumla
Olugide Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnşaat mühendisiyim, sen? 0 1 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Çalışmıyorum işsizim mdmd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl SSK si olan memurlar hanım kizimiza yazsin 0 1 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Ne alaka abi hahahahah mdmdm Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Baba parası yiyorum 0 2 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Bu yaşta Yorumla agorasevdası 1 yıl O iş biraz karışık :D Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İş işte 0 1 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Adını sorduk işin demiyceksen cevap verme soruya madem atarlı atarli iş iste deme madem Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Ameles 0 2 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Iyi amele olmaya devam Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Sağol bacı Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Egm de çalısıyorum 0 6 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Iyii abii Yorumla Zuzummm06 1 yıl Tabikide Yorumla Zuzummm06 1 yıl Sen Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Çalışmıyorum abi işsizim mdmdm Yorumla Zuzummm06 1 yıl Yat dur iste ne güzel sjsjsj Yorumla Zuzummm06 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Bi isler ceviriyoruz ama 😂 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Meeeeemur 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. İşsizim mesleğim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Öğrenciyim 0 5 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Bölümün ne knki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Muhasebe canım Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Ben de muhasebe okudum pismanim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önlisans mı Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Evet Yorumla
sapkınduygular Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Tahmin et 0 1 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
ençirkinkız Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl işin ve mesleğim yok 0 1 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl Benimde yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Polis ya senin 0 5 Yorumla Birbağyaniştee 1 yıl İşsizim abi😃 Cevap sahibi 1 yıl Tabisabilir miyiz Birbağyaniştee 1 yıl Sagol abi kalsın Cevap sahibi 1 yıl İyi ufaklık burada çok gezinme tanıdık çıkar sonra Birbağyaniştee 1 yıl 😃😃kimse çıkmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
mesleğim yok maalesef
Valla özel güvenlik kimliğim var daha hiç yapmadım güvenlik işini 8 sene fırıncılık yaptım dayanamayıp bıraktım 2 sene LCW depoda çalıştım bıraktım otobüs ehliyeti aldım SRC aldım ama doğru düzgün şöförlüğüm bile yok bende bilmiyorum 😂😂😂
turizm işi yapıyorum.. turizm acentam var :)
Benide ise al abi işsizim
gel banada biri lazım şu an zevkli iş güzel çalışırsın yaz tatilin uçak biletlerin hepsi ücretsiz :)
Bin inşaat firmasında şoförluk yapıyorum ayrıca özel güvenlik görevlisi yim 🙃
Spor hocasıyım ama hemşirelik yolundayım şu an
avukatım. sen ne iş yapıyorsun
İşsizim abla çalışmıyorum
olur gönlüne göre inşallah
Öğretim görevlisiyim
Slaytlar olmasa ders isleyemeyen öğretim görevlilerinden değilsindir umarım mdm
Burada bunu tartışmak istemiyorum
Tabi tabi hahahahhaha
İşim yok henüz
Neden
Öğrenciyim 5 senedir
İnşaat mühendisiyim, sen?
Çalışmıyorum işsizim mdmd
SSK si olan memurlar hanım kizimiza yazsin
Ne alaka abi hahahahah mdmdm
Baba parası yiyorum
Bu yaşta
O iş biraz karışık :D
İş işte
Adını sorduk işin demiyceksen cevap verme soruya madem atarlı atarli iş iste deme madem
Ameles
Iyi amele olmaya devam
Sağol bacı
Egm de çalısıyorum
Iyii abii
Tabikide
Sen
Çalışmıyorum abi işsizim mdmdm
Yat dur iste ne güzel sjsjsj
Kaç yaşındasın
Bi isler ceviriyoruz ama 😂
Ebeyim