Eğitim & Kariyer Mesleğiniz nedir, ne iş yapmaktasınız? huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Öğretmenlikten mezun olmuş bir İşsiz olarak soruyorum kıymetli KS üyeleri Güncellemeler+1 yıl Güncel Mesleğiniz nedir, ne iş yapmaktasınız? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 482 cevap paylaştı. Klinik psikoloğum seviye 4 kanser evresindeki hastalara psikolojik destek veren bir kurumda çalışıyorum. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı. Çalışan bir öğrenciydim sanırım artık işsiz bir öğrenciyim. 😒 1 0 Yorumla
alonewolf97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tekstil firmasında imalat ile uğraşıyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dızcıyım 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mühendis 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 307 cevap paylaştı. Esnafım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Klinik psikoloğum seviye 4 kanser evresindeki hastalara psikolojik destek veren bir kurumda çalışıyorum.
Çalışan bir öğrenciydim sanırım artık işsiz bir öğrenciyim. 😒
Tekstil firmasında imalat ile uğraşıyorum
Enerji sektörü
Dızcıyım
Mühendis
Esnafım
İşsiz paramedik
Psikolog
Bankacı portföy yöneticisiyim
Özel Güvenlik
kadin doktoruyum