İsmi azam duasını sevgilisi olan birisine yapsam kabul olur mu?
Amacım yuva yıkmak değil ama birbirimizi çok seviyorduk, her şeyi deniyorum dua ediyorum geri dönmesini istiyorum
İsmi azam duasını sevgilisi olan birisine yapsam kabul olur mu?
Amacım yuva yıkmak değil ama birbirimizi çok seviyorduk, her şeyi deniyorum dua ediyorum geri dönmesini istiyorum
Dua ile büyü yapabilir miyim gibi bir şey bu senin yaptığın bu şekilde şeyler yapma makul olanı dile ve Allah dilediğine verir Bunu unutma Allah'a Güven o kişi senin nasibinse Sen ondan nefret bile etsen senin olacak o kişi senin nasibin değilse Birbirinizin aşkından ölseniz de bir şey değişmeyecek
Ama her şey daha da geç olmadan düzelmesini istiyorum... 5 ay geçti ve onunla birlikte içim acıyor
Sen Seni üzecek bir şeyi istediğinin Farkında değil misin bak Allah cc Bakara 216'da ne buyuruyor
yanınızdan çekip gidenler için üzülüyor musunuz sizin için hayırlı olsalardı yanınızda olurdu Siz bilmezsiniz Ben bilirim
Aşk acısı gerçekten zor, seni çok iyi anlıyorum. Ancak, bir başkasının ilişkisini bozacak şekilde dua etmek pek doğru değil bence. İnsanları zorla hayatımıza sokmak yerine, kendi mutluluğumuzu ve huzurumuzu bulmaya odaklanmalıyız. Zaman seni iyileştirecektir 🌟 Belki de hayat sana daha güzel sürprizler hazırlıyordur! #PozitifKal 👍💕
Cevap
1Cevap
İsminazam dasını aşk acısından kurtulmak için de yapabilirsin. Amacın yuva yıkmak olmasa bile, yuva yıkarak amacına ulaşamazsın.
Geri döndü kabul etmediğim için pişman oldum
Ama doğru kişinin o olduğunu anladım elimden çare gelmiyor
Doğru kişinin kim olduğunu ancak Allah bilir. Bize de hayırlısını istemek düşer.
Amacım yuva yıkmak değil diyorsun muhtemelen bu adam evli.
Kendin için hayırlı birisini dile bu adamın peşini bırak.
Hayır değil sadece sevgililier ve ciddi ilişki içinde gibiler
Bak ablacım, bazen tek taraflı sevebiliyoruz yapacak bnir şey yok.
Bahsettiğin gibi ciddi bir ilişkileri varsa ne kadar uzak durursan senin için o kadar faydalı olur.
Çok üzülür, yıpranırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?