- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yıluzun ilişkilerde yaşanan duygusal iniş çıkışlar, birbirine alışma süreci, değişimlere ayak uydurma ihtiyacı ve elbette zaman zaman yaşanan tartışmalar oldukça doğaldır. Önemli olan, bu durumların üstesinden birlikte gelmek ve ilişkiyi güçlendirmek için çaba göstermektir. Güven, saygı, iletişim ve karşılıklı destek, uzun süreli ilişkilerin temel taşlarıdır. Bu değerler üzerinde inşa edilen bir ilişki, zamanın testine daha kolay dayanabilir. Ancak, zaman içinde güven sarsılabilir, iletişim kopukluklar yaşayabilir ve farklılıklar daha belirgin hale gelebilir. Bu gibi durumlarda, ilişkiyi canlı tutmak için yeni deneyimler yaşamak, birbirine zaman ayırmak ve açık iletişim kurmak oldukça önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılKullanılmak olası ama o sürede karşındakini tanırsın zaten sonrasında düzenli cinsel hayat gezme tozma bazen kavgalar inişler çıkışlar yaşanıyor sen kadın olduğun için anlarsın da ben bir erkek olarak anlamadım eski sevgilim baya beni cinsel obje olarak kullanmış 6. Aydan sonra full cinsellik yaşanmaya başladı benden cinsellik hariç bir şey istediğini söyleyip her buluşmada beni ormanlık yerlere gitmek istediğini söyledi hep seviştik gerisi yok
01 Yorumla
1 yılHer sabah günaydın mesajı atmamak normal. Eskiye göre daha az istekli olmak normal. Bazı şeylerin rutine dönmesi normal. Eskiden yapıldığında keyifli olan şeylerin artık sıkıcı olmaya başlaması normal. 7/24 beraber olmak isteyen beraber takılan Tarafların birbirlerinden ayrı bir şeyler yapmak istemeye başlamaları normal. Bazı şeylerin sıradanlaşmaya başlaması normal. Bunlar da sevmediği anlamına gelmiyor.
33 Yorumla- 1 yıl
insanın canı bazen sevişmek bile istemiyor özlemeye ihtiyaç duyuyor. ama arada bir bağ oluşuyor artık ve senin hayatının bi parçası oluyor o kişi. evet sevmediğimiz anlamına gelmiyor da normalleşiyo işte artık. yaralıyıcı gibi görünebilir bilmiyorum aslında yaraladığı da oluyor
- 1 yıl
@Nana124 hayır. Bizler insanız ve insan sıkılsan bir varlık. O yüzden sürekli yeni bir şeyler denemek lazım. Mesela 2 sporcu, tırmanmayı seven, onlar için çok daha kolay sürekli yeni yerlere tırmanırlar ama böyle özel bir alanda ilgisi olmayan insanlar için yeni rutinler lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKonu seks ise ben bunu kullanmak olarak görmüyorum, bu oldukça sıkıntılı bir bakış açısı benim nezdimde. Onun dışında bir yıldan uzun ilişkilerde tartışmaların olması gayet doğal. Fazla takılmadan ve halı altı yapmadan gerilimleri olgun ve sağlıklı bir şekilde çözmeli.
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, uzun ilişkilerde normallik deyince biraz karmaşık olabilir ama hepsi sevgi dolu ve sağlıklı bir bağ kurmaktan geçiyor ❤. Kullanılmak konusu ise hiç normal değil! İlişkide herkes eşit derecede değer görmeli ve saygı duyulmalı. Sevgi ve saygı olmadı mı, o ilişki sorgulamalık hale gelir. Açık iletişim kur, içindeki hisleri mutlaka paylaş. İlişkide herkesin mutlu olması önemli 💖.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır. Bu biraz da arz talep meselesi sanırım. Zaten uzun ilişkilerde beklentiler uyuşuyor yani uyum var dorun yok demektir. Değilse biterdi. Uzun ilişki olmazdı. Yani karşılıklı anlayış varsa her şey normaldir bence. Tadını çıkarmak en güzeli. Mutluluklar. 🥰🌸🍃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEkstra uzun ilişki yaşamış bunun 2 yılı aldatılmış ayrıldıktan 3 hafta sonra aldattığı kadınla evlenmiş bir eski sevgilim var. 2 yıldır bende yarattığı depremi aşamayan ben... uzun ilişki başlıca normal değildir. Kullanılıyor hissi ilişkim boyunca içimde vardı sonuç olarak içimdeki ses haklı çıktı...
11 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm adınıza bende bu kadar kötü bi durum yaşadım ne kadar kırıldığınızı boşluğa düştüğünüzü hasar aldığınızı tahmin edebiliyorum. Ama size söylemek istediğim tek bişey var sizi tanımasam da asla suçu kendinizde aramayın hiçbir zaman inanın çoğu kişi aynı durumu yaşıyor, sizin için de hayırlısı buymuş kendinizi başkaları için hiç üzmeyin lütfen sizi tanımasam da bunu söyleme gereği görecek kadar yakın hissettim hayat bi noktada devam ediyor, hoşçakalın🤭☺😻
1 yılBirbiri için doğru insanların birbirlerine karşı her geçen gün daha da büyüyen bir aşk ve güven hissetmeleri, birbirlerinin biricik sırdaşı olmaları normal..
20 Yorumla
1 yılKullanılmak deneyelim uzun ilişkide illa ki temas oluyor ileri veya degil veya hiç yapmayanlar bile var. Bu karşındaki insanla alakalı bir şey sevdigin biriyle yaşamıcaksan ne anlamı var evlilik bekle veya bekleme güven söz konusu ortada adam gibi adamsa zaten seni kullanmak degilde kadını olarak sahiplenir
20 YorumlaKırmızı çizgilerin olduğu sürece kullanılmış hissine kapılmazsın. Kararlarına saygılı ve seni sen olduğun için devam ettiren kişi de hak ettiği yere yükselir.
30 Yorumla
1 yılUzun ilişkide monotonluk söz konusu olabiliyor.. orada da farklı aktive yapmak lazım ki ilişki canliligini sürdürsün.. emek vermedigin her şey birgun biter
10 Yorumla
1 yılUzun ilişki dusmaniyim bı ayrildiginda hayatın mahfolur b*k gibi bir ilişki türüdür hiç sevmem zaten aşkın meskin geldiği nokta bu tarz ilişkiler ve boşanmalar çabası g. olsun
10 YorumlaSoz konusu kullanilmak diye nitelendirmek ise uzun iliskide kendini bi zahmet zevk aldiginizi gormeyelim hic birseyden 🫵🏻
10 Yorumla
1 yılNe kadar uzun bir ilişki olursa olsun sevişmeyi seks yapmayı normal bulmuyorum ben. Bazı şeyleri evliliğe bırakmak gerek bence.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılkonu seks ıle bagdasıyor ve sen buna ıhtıyac duyup razılık ıle yapıyorsan neden pısman oluyorsun anlamadım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılMaddi ve duygusal anlamada çıkarcı ce kendi istekleri gibi oluyor ise sorunlu bir iliski serim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılKavgalar normaldir. Cinsellikte normaldir. Bi noktaya kadar kısıtlamalar müdahaleler de normaldir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKullanilmak derken? Seni bildigin kuklaniyor mu yani? Sana deger vermeden yatma falan. Bu asla normal degil. Ben 3 yillik sevgilimle iliskiye girdiğim çok oldu bunu normal buluyorum ama kullanmayi asla...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKullanılmak söz konusu tabi, ikinizde birbirini kullanacaksınız. Sen ona o sana aradıklarınızı verecek. İlişki böyle bir şey.
00 Yorumla
1 yılİlişki çok uzun sürmeyecek arkadaş en güzeli kısa öz ve net kim ne istediğini biliyorsa ona göre hareket edecek tez elden Yoksa cilki çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişki yaşama değerin kalmıyor 🤷🏻♀️
Ulaşamadığı her şey erkeği cezbeder ufak yakınlığın dahi olsa istediğini sunma tavsiye olarak 🤌🏻
Ben bakire değilim ve bunun o kadar olumsuzluğu oluyor ki aklın varsa uzak dur 😊
05 Yorumla- 1 yıl
Ulaşamamak bir yerden sonra bıktırır ve pes ettirir. Dozunu iyi ayarlamak lazım.
Cevap sahibi1 yıl@ViskiBuzCikolata onunda ayarını bilinmeli 😅
- 1 yıl
Ufak ufak atacaksın önüne 😂
- 1 yıl
Merhaba
1 yılherkesin içinde amuda kalkıp ellerinle yürürken osuruyorusn. nası soru lan bu.
00 YorumlaAnormal görünen hiçbir şey normal değil ve normalleştirilmemeli..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hala bakşre değilsindir, ne kullanması… uzun sğreli zaten
00 Yorumla
1 yılBu tamamen ilişkinin Temeline ve yaşanılmışlıklara bağlı..
00 Yorumla
1 yılEşyalar demek istedin galiba. Ortak eşya kullanılır normal.
00 Yorumlaher şey var her şey çocuk aldıran bile oluyor bu sürede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık attığı adımdan ne yapmak istediğini anlaman normal mesela. Eskisi gibi değilse kullanılmak söz konusu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeden c*nsellik yaşamamak gerek bu hiç sağlıklı değil ilişki için de kişiler için de
10 Yorumla
1 yılasla böyle bir yanlışa düşme. kesinlikle evlenmeden o tür durumlar çoğu zaman başına bir ömür bela olur
18 Yorumla
Soran1 yılAyrılırsak diktircegini söylüyor
- 1 yıl
sende başkasını bu şekilde kandırmış olacaksın.. iyi tezgah... ya sonra yaşlandıkça vicdanın bu yaptığını sana daha çok hatırlattığında kendini nasıl affedeceksin?
Soran1 yılBöyle bir şey yasarsak birbirimize daha çok baglancagimizi söylüyor
- 1 yıl
erkekleri iyi tanırım.. kendine bağlamayacak aksine seni rezil edecek... sadece seni kullanacak.. seni sevse zaten bunu istemez asla. hiç bir erkek evlenmeyi düşündüğü birinden bunu istemez. hatta bir an önce evlenmek için elinden geleni yapar. ama o sadece seni kullanıp atacak... çevrene bak böyle kandırılmış bir sürü kız göreceksin. ben sana gerekeni yazdım. bundan sonra atacağım her adımın sonucunu da işaret ettim. bir hata yaparsan peşpeşe defalarca hata yapacaksın ve yıllar geçtikçe de vicdanen mahvolacaksın. erkeklere pek bişey olmaz olan hep kadına olur bunu sakın unutma...
- 1 yıl
Peki cidiye alan erkek nasıl olur onuda fikir versen sevinirim
- 1 yıl
@yagmursema ciddiye alan bir erkeğin o kızı /kadını kaybetmekten ödü kopar. kesinlikle ona karşı sürekli her tavrına dikkat eder. önemser ve sürekli diyalog kurar. bir erkek eğer kızın /kadının karşısında az konuşup kahkaha atmıyorsa sırılsıklam aşıktır demektir. cıvık hiç bir harekette bulunmaz adam gibi oturur adam gibi kalkar. sürekli tebessüm eden bir yüze sahiptir. ve sürekli bir çırpınma modundadır. çırpınmazsa gökte uçan bir kuş gibi yere çakılacağını yani o kadını /kızı kaybedeceğini düşünerek hep fazlasını yapma telaşı içindedir. cinsel mevzularda ise asla çaktırmaz tek bir kelime dahi konuşmaz. çünkü o kadınla bu mevzuları konuştuğunda kadının aklını çeleceğini ve kadının aklını çelerse yarın bir gün o kadının fıtratını da bozabileceğini düşünür.. kısacası bir erkek çocuğuna annelik yapacak hiç bir kadınla cinselliği ön plana çıkartarak diyalog kurmaz.
- 1 yıl
Tşkler
- 1 yıl
@yagmursema rica ederim
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet bir süre sonra monotonlaşıyor kullanılmak söz konusu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok uzun ilişki genellikle evlilikte başarısız oluyor ondan istemzdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsevişmissin zaten seks de yaparsın ikisi hemen hemen aynı şeyler neyı soruyorsun ki hala saçma
00 Yorumla
1 yılHer şey olabildiğince normal olmalı zaten eğer ki bazı durumlarda kafanda soru işaretleri oluşuyorsa bunu konuşmak gerekir
11 YorumlaDüzgün ilişki kurmak için çok zor günler geçirmek önemli kolay ilişki zor uzar Bu taamamen ilişkinin Temeline ve yaşanılmışlıklara bağlı.. 🙏❤️
00 Yorumla
1 yılCinsellik normal çekinme kadınlığını hisset mutlu ol
04 Yorumla
Soran1 yılBazı erkekler yataktan sonra gidiyor
Kadınlar bağlanırken erkekler soğuyor böyle bi durum olup olmucagini bilmiyorum- 1 yıl
Kadın pisse herkes gider
Soran1 yılYok benim fizigimi begeniyor
- 1 yıl
O zaman sorun olmaz yaptır sende mutlu ol derim
1 yılistemediğin şeylere seni zorluyorsa kesinlikle normal değil
10 Yorumla
1 yılNormal diye bir şey yok uzun soluklu diye her poku yiyecek gibi olmamalıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullanılmak normal değil. Evleninceye kadar cinsellik yaşanmamalı.
40 Yorumla
1 yılİlk zamanlardaki heyecanın yerini daha düzenli ve günlük rutinler alabilir
00 YorumlaDüzgün ilişki kurmak için çok zor günler geçirmek önemli kolay ilişki zor uzar
00 Yorumla
1 yılKullanılmakta kadın ve erkeği kullanmış oluyor yani karşılıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek normal gerisi yanlış
412 Yorumla- 1 yıl
S*x yapmak ve evlilik ne alaka?
- 1 yıl
Seviyosan yaparsin yani, bu cifte kalmiş bir sey siz yargılayamazsın ız
- 1 yıl
Nerde yargilamişım?
- 1 yıl
Sen nikahsiz yapma napalim
- 1 yıl
Yapan yapar yani bunu sen yapma gunah olmaz çevreye karismaya gerek yok diyorum. Bilen biliyor zaten
- 1 yıl
Kızim olursa napıcağını bilir. Ona git yat herkesle demicem. Evelnmeden önce yaparsan bundan sen sorumlusun derim.
- 1 yıl
@Allermes 👍👍👍🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıldegil en onemli cinsellik olması
04 Yorumla
Soran1 yılNormal mi peki uzun ilişkide
- 1 yıl
kısadada normal beybi
Soran1 yılSevişme öpüşme bunlar tabiki normal benim bahsettiğim bakireligi kaybetmek
- 1 yıl
bende ondan bahsediyotum bebegim
Her an her yerde öpmek normal 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılUzun ilişki normal değil eğer evliliğe gitmiyorsa
10 Yorumla
1 yılEvlilik dışı hiçbir ilişki normal değil
10 Yorumla
1 yılHer kadın kullanılır :) erkeye bişe olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç bişey normal değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılGüven sorunu yasiyorsan evet
00 Yorumla Kullanılabilirsin dikkat et
00 YorumlaÖnemli olanın şey saygı
00 Yorumla
1 yılCinsellik hariç her şey normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSevgi saygı sadakat sabır anlayış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSekkişşmek normal hatta normal ötesi normal
00 Yorumla
1 yılEğlenmek ve el ele tutuşmak
00 Yorumla
1 yılSevgiliden kıyafet çalmak giymek normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılacık sozlu musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKullanılmak derken?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkullanılmak derken? neyinizi kullanıyorlar?
01 Yorumla- 1 yıl
Pıttışını kullanıyorlar
1 yılNe kadar uzun
04 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl
- 1 yıl
Çok uzun sayılmaz bakire isen verme hemen
Soran1 yılBenim için verip vermemek sorun değil bazı erkekler yataktan sonra gidiyor o konuda kararsizim
- 1 yıl
Hemen her erkekte oluyo
Evet söz konusu
07 Yorumla
Soran1 yılBirileri kullanilirsin diyo birileri uzun ilişkide olmazsa olmaz diyor emjn değilim
Soran1 yılHayır
Soran1 yılEvet
1 yılSaygı sevgi normal
00 Yorumla
1 yılneler normal degilki abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet...
00 Yorumla - Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler