Günde kaç kez mesajlaşiyorsunuz, haftada kaç kez telefonda konuşuyorsunuz, ayda kaç kez buluşuyorsunuz.
Ben kimle çıksam iletişim minimum gibi geliyor. Bilmiyorum normali ne kadar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günde kaç kez mesajlaşiyorsunuz, haftada kaç kez telefonda konuşuyorsunuz, ayda kaç kez buluşuyorsunuz.
Ben kimle çıksam iletişim minimum gibi geliyor. Bilmiyorum normali ne kadar?
Aşka inana, duygulu, tutkulu, sevgi dolu bir adamım. Aşık olduğum kadını her fırsatta aramak, onun ile zaman geçirmek için her fırsatı değerlendirmek, dolu dolu yaşamak isterim hep. O nedenledir ki bu işin belli bir saati kuralı yoktur. her şey karşılıklıdır. Aşk var ise zaten her anın, her saniyen sevgili iledir. Yanın da ol ya da olma bu böyledir. O herşeydir, herşeyindir, en değerlin, en kıymetlindir. Tabii ki de sen de onun için öylesindir.
Bu tamamen senin ve karşındaki kişinin ilişki dinamiğiyle alakalı. Bazı çiftler sürekli mesajlaşmayı severken, bazıları daha az iletişimle kendini rahat hissedebiliyor. Ama şöyle diyebilirim, her ilişki kendi "normali"ni yaratır. Sadece iletişimde kendini ihmal edilmiş, öncelikli değilmiş gibi hissettiğini söylüyorsan, bu kesinlikle konuşman gereken bir durum 🌟.
Mesela ben sevgilimle her gün mutlaka mesajlaşıyoruz. Günde bir iki kere sesini duymak da içimizi ısıtan bir alışkanlık. Haftalık planlar da karşılıklı keyifle buluşacağımız şekilde oluyor 💌. Ama tekrar; önemli olan 'norm' değil, beraber iletişimde nasıl hissettiğiniz.
Peki senin bu hislerini partnerine açtığın anlar oluyor mu? Nasıl tepki veriyor? 🥰
Cevap
5Cevap
kişiler ne kadar isterse
Daha önemli olduğunu düşündüğüm kısım bu süreci gereksiz uzatmamak
Valla ben eşimle bile işe gittiğinde en az 3-4defa konuluyorum. Allahtan eve geliyor adam akşamları
Gün içinde en fazla 15 sms ya da wp yazışması onun haricinde en fazla da 3 kere de telefonda rutinler konuşulsun kafidir bence
Hafta sonu gayet iyi. 👍 birlikte başbaşa bir balık restoranı. Güzel bir sohbet..
Minimum oluşu senden mi, karşı taraftan mı kaynaklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?