Merhabalar,
Exleri kimler gömecek kimler övecek bakalım 🎈 merak, merak...😅

Merhabalar,
Exleri kimler gömecek kimler övecek bakalım 🎈 merak, merak...😅

Gereksiz kıskançlık, böyle diyince aklınıza kıyafet, arkadas falan geliyor ama öyle değil mesela giydiğinde karışmadı ya da karşı cins arkadaşım vardı mesela hiç konuşamazsın falan demedi kıskansa bile sert tepki vermezdi... ama gidip televizyon da beğendiğim bir oyuncuyu, bir futbolcuyu deli gibi kiskanirdı üstelik aşırı kelimeler falan kullanmadım lafı açılırsa laf arasında bu da yakışıklı birisi der geçerim yani, ya da bir futbolcu izliyoruz demiştim ki ne kadar güzel oynadı eli yüzü de düzgün, çalışıyor demek ki fiziği iyi allah sahibine bağışlasın dedim diye televizyonu falan kapatmıştı... saçma sapan bir şey
Merhaba,
Kötü olanların canı cehenneme! 😅
@Cansel3535 hayatımda tanıdığım en iyi en güzel insandı. Ancak ben maddi olarak zor kötü durumdaydım. Hani beni dört sene beklemesi gerekiyordu, evlenmek için, bekletmek istemedim. Dört sene de sevgili olunmaz, olmak istemem. Kaç gel demiştim, ben sana bakarım, yuvamızı kurarız, kaçmadı!
Yine de ona kızmıyorum, çok güzel insandı, kişilik ve karakter olarak müthişti, Rabb'im yolunu bahtını açık eylesin!
Ondan uzak durduğum için pişmanım!
Ne sorsam tam doksana gol atardı, samimiydi, hiç ofsaytı yoktu. Arkadaşlarım da bilirdi. Çok kızmışlardı bana, üzüldüm ama 4 sene de zor ya!
Ne konuşabiliriz ki dört sene boyunca ve ben gece gündüz çalışıyordum! 😅
İnşaAllah iyidir, haberim yok napıyor ne ediyor...
Tek pişmanlığım...
Yaa üzüldüm🥲 bence pes etmemelisin. Ona ulaşmayı dene.
Son pişmanlık fayda etmez. Bırakmamalıydım, yaptığım hatayı tekrar etmemek için elimden geleni yapıyorum. Ama cahildim o zamanlar
Hani sürekli konuşmaya alışık değilim wpden konuştuğum yok ya da başka yerden
Naber nasılsın sorularına cevap bile vermiyorum iş amaçlı mesajlara yardım amaçlı mesajlara dönerim sadece
Ben ilişki insanı değilim ki kaçsaydı evlenirdik 😅ama olmadı işte Allah yolunu bahtını açık eylesin
Üstünden çok geçti
Belki evlenmiştir evlenmemiş ise bile olmaz bizimki
Saadece duacısı olabilirim iyi olması için
İyi madem. Memnunsan hayatından sorun yok.
Uzun zaman oldu. Çok şükür diyim, hayırlısı 😅
Hepsi unutuluyor. Gidecek olan en başta bile belli ettiği için kendini, bende ona göre ayarladığım için kendimi öyle bir yıpranma falan şükür olmuyor.
Ne yapacaksan kendine yapacaksan bu dünyada.
Ben herkesi çok güzel unuturum.. Mizacım böyle.. Bitmesin diye ilişki içindeyken çok debelenirim.. Fakat kesin ve net ayrıldıysam hemen sıfırlanır bende her şey.. Yakamdan düşmesi için uğraşma evrem olur sadece..
Merhaba Enperatriz! 😅 Eski sevgilim gerçekten tam bir karakterdi! Her şeyini kaydetme takıntısı vardı, evdeki bütün makbuzları bile saklardı, sanırsın koleksiyon yapıyor! 😅 Bir de en garip özelliği yağmurlu günlerde şemsiye kullanmayı reddetmesiydi. Kendine has bir hava katıyordu belki ama hep ıslak geziyordu. Ama komikti ve unutulmaz bir anı olarak kaldı. 🌧️💧 Senin ex'ten ilginç hikayeler var mı? 🎈
Cevap
6Cevap
Çok fazla kıskançtı ve kıskançlığı, darlaması midemi bulandırıyordu yol verdim asğdpasjd özgüvensiz seni diyip engelledim. Bu arada soruların ve görüşlerin çok kaliteli okurken keyif alıyorum. <3
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim ne demek kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
Neden ki utandın? Şlgsh
Yani belki isteğimi görmezsin diye şasğdksa
😊😊
Kendimi gösterebilirim ama farketmez
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapmalısın.
Profiline uçtum o zaman
❤️
Asla önyargılı değildi. Çok ince düşünceliydi.
Ah zorla ders çalıştırırdı.
Paranoyağın teki kendi kendine senaryolar kurup gerçekmiş gibi empoze ediyordu 😄
sinirlendiğimi bildiği zaman karşımda inadına gülerdi. daha da sinirlendirmek için.
Hafta sonu 48 saatin 30 saati uyuduğunu iddia ederdi. Ne zaman çok uyuyan birini görsem aklıma o gelir
Her kavgamızdan sonra ağlayarak annesine gidip annesine beni aratıyordu barışmamız için
Dengesizdi 😂😂
Hiç kimse unutulmaz değildir
Unuttuklarım iyi bilir mi diyorsun? Şkfhls
Hiç kimse sonsuza kadar kalmıyor ya bunu çok iyi öğrendim, bunun bilincinde olduğum için yıllardır tanıdığım insanları hayatımdan tek seferde silebiliyorum ki sildim de. Arkadaşlık konusunda yapılması gereken insanların birbirine saygı duyması sevmesi yardım etmesi zamanı gelince ayrılıp kendi yoluna bakması , kendi hikayesini yazmaya devam etmesi. Sadece ailesi ve kendisi kalıyor insanın yanında bu yüzden insan ailesiyle ve kendisiyle iyi geçinmeli kıymetini bilmeli gerisi tamamen boş. Biri gidiyor biri geliyor birine bağlanmak insanın kendine yaptığı büyük saygısızlık.
Anladım.
Eskiler eskide kaldi artik
Sevgilim olmadı
Tuhaf bir özelliği yoktu
Normaldi
Eski sevgilim yok eskitemedik bir türlü
Unutamayacağım bir Allah’ın kulu yok
Benim için unutulmaz kimse yok olmazda
Kıskanç ve zeki olması , kıskanç bir kadın aslında 2 kadındır lafını canlı yaşattı bana
Unutuldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?