Soğuk biriyim etrafta sürekli birilerini beğeniyorum tanışmak imkansıza yakın geliyo.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, onun ortamına girmeniz lazım bence yani radarına takılmak derler ya radarına takılırsanız ancak bir şekilde olur. Onun bulunduğu yerlerde, ortamlarda olmanız gerekiyor ve soğukluğunuzu bir nebze de olsa kamufle edip sıcak olmaya gayret etmelisiniz diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer soğuk biriyseniz ve beğendiğiniz biriyle tanışmak istiyorsanız, önce kendinizi biraz daha rahat hissetmeye çalışabilirsiniz. Samimi ve doğal bir şekilde yaklaşmak genellikle daha etkili olur. Öncelikle ortak ilgi alanlarınızı keşfedin; belki aynı etkinliklere katılmak veya ortak bir arkadaş aracılığıyla tanışmak iyi bir başlangıç olabilir.
Sohbet ederken, kendinizi olduğunuz gibi gösterin ve karşınızdakini anlamaya çalışın. Bu, samimi bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Küçük bir ilgi göstermek ve hafif bir sohbet başlatmak, soğuk bir izlenim yaratmadan tanışma fırsatını artırabilir. Unutmayın, karşılıklı anlayış ve dürüstlük, her tür ilişkide olduğu gibi, tanışma sürecinde de önemli bir rol oynar.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onunla ortak bir ilgi alanın varsa, bununla ilgili bir adım atman sizi yakınlaştıracaktır. Bazı özel anlar ve duygusal yaklaşımları gerçekleştirmek için benzerlik gerekir. Bunu yakaladığın zaman kullanmalısın.
İnsan en çok da, kendisine benzeyene aşık olurmuş. Kendinden bir şeyler gördüğüne...
00 Yorumla
1 yılYani her şeyden önce kendini barışık biri değilsin anladığım kadarıyla bir çevrendeki insanların sorun yaşıyorsun Bence önce kendi içindeki sorumluluğu çözmelisin bunun için bu uzmana giderek içinden geçenleri veya yapman gerektiği konusunda sanarak rehber olmasını sağlayabilirsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tatlım, biraz cesaret ve minik adımlar seni hayal ettiğin o büyük karşılaşmaya götürebilir! 🎈😊 Mesela, beğendiğin kişiye ufak tebessümlerle selam vermek ilk adım olabilir. Bir ortak noktanız varsa onunla ilgili bir şey konuşmak iyi bir bahane olabilir. Unutma, sen değerlisin ve kendine güvenmelisin! 👀✨ Hem, kim bilir belki o da seni beğeniyordur 😉
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSıcak kanlı olursan olur soğuk birini kimse pek sevmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldirek konuşarak onunla
00 Yorumla Soğuk hissetmen aslında çoğu zaman, insanların seni yanlış anlaması veya kendini ifade etmekte zorlanmandan kaynaklanabilir. Tanışmak için daha sıcak bir yaklaşım sergilemen, aslında her şeyin başlangıcı olabilir.
Beğendiğin kişiyle tanışmak için, ilk adımı atmak zor olabilir, ama doğal bir şekilde başlamak önemli. Eğer sık sık karşılaşıyorsanız, bir şeyler hakkında konuşarak rahatça başlaman mümkün olabilir. Bir “merhaba” demek bile büyük bir adım olabilir, bu da ilk kapıyı açar. Hangi ortamda tanışmak istiyorsan, biraz o ortamı gözlemleyip, uygun bir anı bekleyebilirsin.
İlk başta biraz gergin hissetsen de, kendini fazla zorlamadan, sadece rahat ve doğal olman daha etkili olacaktır. Hakkında bildiğin bir konuya dair bir şeyler söylemek, ortak bir ilgi bulmak, konuşmanın devamını getirmene yardımcı olabilir.
Eğer biraz mesafeliysen, buna uygun bir yaklaşım sergileyebilirsin. Her şeyin doğal ve zamana yayılmasına izin ver. Bazen, en güzel bağlar, ani bir çıkış yapmadan, yavaşça ve güvenle kurulur.00 Yorumla
1 yılSoğuk bir kişiliğe sahip olmak, tanışma sürecinde bazen zorlayıcı olabilir. Ancak, beğendiğin biriyle tanışmak için büyük adımlar atmana gerek yok. Basit bir merhaba, ardından ortak bir ilgi alanı ya da gündelik bir konu hakkında sorduğun küçük bir soru bile aradaki mesafeyi kısaltabilir. Meraklı ve samimi bir tavır sergilemeye çalışarak, soğukluğunla ilgili kaygıları bir kenara bırakabilir ve o kişiyle doğal bir bağlantı kurma fırsatını yakalayabilirsin.
22 Yorumla
Soran1 yılEvet bende sapık gibi görünmek yerine her şey doğal olarak başlasın istiyorum bana ilgisi hiç bitmesin sürekli keşfetmek tanımak istesin çok güzel bir şekilde sevileyim
- 1 yıl
Gönlüne göre olur inşallah 🎈
1 yılAslında çok kolay. Ama cesaretli olman gerekiyor. Bak şuna sorarsan olmaz sokakta bir yere yürüyene. Mesela bir cafede, kalabalık bir sıraya gir. Bir kahve içecemde bana ne öneririsin diye sor. Daha sonra kahveti aldıktan sonra birlikte içelim mi diye sor, aynı masaya otur tanışırsın.
11 Yorumla
Soran1 yılSırada değilse o kişi
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılOnların senle tanışmasını sağlayacak bi durum olmalı.. yani sen o kadar çok belli et ki istediğini, karşı taraf dayanamayıp yanaşsın artık sana.
13 Yorumla
Soran1 yılmesaj attım
- 1 yıl
Güzel olmuş bu mesaj.. sen gerekeni yapmışsın. artık o da dönüş yapdın sana ,😊
Bana senin gibiler denk gelmiyo ki, hep ben koşturuyorum kızın peşinde 😂 - 1 yıl
😘😘😘
1 yılİlgini belli etmen gerek birazda olsa canım. Belki o kişi de seni beğeniyor ilgisi var ama mesafenden dolayı sana ilgisini belli edemiyor olabilir. Onu da bu konuda cesaretlendirebilir biraz da olsa ilgini belli etmen.
10 Yorumla
1 yılErkek olsun kadın olsun insanların en büyük sorunu bu zaten. Bayansan ve soğuksan erkekler yanaşmaya çok çekinir. Acaba ne der, beni rezil eder mi diye özellikle aynı ortamdaki kızlardan uzak dururlar. Buda sana yaklaşacak erkeğin hem senden hem aşırı hoşlanması hemde aşırı cesaretli olması ile ancak olur. Bu bizim size yaklaşmamış için bizi cesaretlendirici davranışlarda bulunmanızı öneririm 😊😊
14 Yorumla- 1 yıl
@turnaabei Cesur olursanız 1-0 önde olursunuz her zaman, erkekler içinde öyle. Mesela daha net olmak, karşı tarafa sevdiğini hissettirmek gibi.
- 1 yıl
@turnaabei bence çok cesur olmanızı pek tavsiye etmem. Ama benim görüşüm😊😊 erkekler soğuk bayanlara yaklaşmaktan çekinirler, ama güleç ve utangaç bayanlara ise bayılırız. Bence neşeli, güleç ve hafif utangaç tavırlar erkleri sana mıknatıs gibi çeker. 😊😊 çok cesur olursan bazı erkekler seni yanlış anlayıp, hiç istemeyeceğin cinsel beklentiye kapılabilirler. 😊😊 ama bu benim fikrim tabiki 😊😊
- 1 yıl
@different06_ Doğru, evet. Cesurluk derken benim bahsettiğim zaten kendinden emin olmak.
Gizli Üye(25-29)1 yılİsteyen tanışıyor, geçen biride benimle tanışmak istedi birini araya koyarak ve bir süre düşünüp olabileceğine karar verdim ınstamı ilettim şimdi arkadaşız kendisi biraz heyecanlı acele ediyor ama ben iyice tanımak istiyorum bu nedenle arkadaşlık sürecini biraz uzatacağım sonuç olarak tanıştık
00 Yorumla
1 yıleğer ilk adımı atmaya çekiniyorsan ya da atamıyorsan önce arkadaşça yaklaş ölç ve tart derim. her şey dışardan gördüğümüz gibi değil maalesef. biraz daha yakından tanımaya çalış eğer sana karşı yaklaşımı hoşuna giderse flört etmeye başla. zaten o da seni beğenirse ilk önce o atar sende devam ettirirsin. ayrıca en önemli şey gözler gözlerinle ondan etkilendiğini belli et bakışlarından anlar elbet ki.
01 Yorumla
Soran1 yılBen bu aşamalara geçemiyorum sorun orada
1 yılNeredeyse tüm yorumları okudum, birilerinin dikkatini çekmek zorunda değilsin, seni sen olduğun için seven biri muhakkak çıkar, zamana bırak, kimsenin ilgisini çekmek zorunda değilsin, çok hoşlanıyorsan olduğun tavır ile karşısına çık konuş yoksa zorlama, yapacağın diğer her şey değerini düşürür...
00 Yorumla
1 yılO gelse tanışmak istese tersliyorsunuz. Erkeğiz tamam ama karakolda geçirmek istemiyoruz günümüzü. Ne tepki vereceğiniz belli olmuyor be kardeşim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBiraz gül, eğlen , ayna karşısında hatta gülümseme caliş. Gülümseyerek bakarsan onlar gelir bence
07 Yorumla
Soran1 yılGülemiyorum komik bişey olmadıkça
- 1 yıl
Yaş kac
Soran1 yılOtuz
- 1 yıl
Belli bir yaşa kadar yapı insana oturuyor. Tabisma siteleri var ama ben pek denemedim onun dışında giyin sürülen gez denk gelir bence
- 1 yıl
Hergun duzneli yürüyüşe cik havalı ol mutlaka begenne olir
Soran1 yılYa ben hayatımın hiç bir döneminde atılgan olamadım. Tek bir kez hoşlanıyorum senden dedim çocuk yanliş anladı otele gideriz demeye başladı
- 1 yıl
Kac boş ver
Banada dışarıda çok ilgi gösteren oluyor fakat ciddi ilişkiden kaçtığımdan. Karşılık vermiyorum
03 Yorumla
Soran1 yılBen göstermiyorum, kendi gelip tanışsın açılsın peşinden koşmuş gibi olmiyim istiyorum ama yok olmuyo gelmiyo kimse
Soran1 yılBen çekingenim onlar adım atsın yoksa yalnız kalacağım hep..
Seni beğenenler seninle nasıl tanışıyorsa, aynı şekilde
06 Yorumla
Soran1 yılHiç tanışan olmadı :(
Soran1 yılHiç öyle biri değilim yapamamm
Soran1 yılBaşka yolu yokmu
Aşko kuşkonun (yapay zekanın) yorumu çok iyi😄 aynılarını yazacaktım ki yazmış..
11 YorumlaSevdiğin ilgini çeken kişilere karşı sıcak olmakla işe başlayabilirsin
10 Yorumla
1 yılKaç kişiyi beğeniyorsunuz? Ve bunlarda çekici gelen şey ne size?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Amacın ne, evlilik mi, sevgililik mi, cinsellik mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılGöz kontağı kur, yakınlaş ve onu tanımaya çalış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin gözünün içine içine bak o zaten kendi koşarak gelir
01 Yorumla- 1 yıl
Dostum her erkek abaza değildir, bazende sadece anlık olarak kalır ve devamı gelmeyen kısa süreli olarak 10 dakikadan öteye gitmeyen bi an olarak kalır
Elinde kitaplarla gez onu görünce yere düşür bir şekilde..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence hiç tanışma
Davulun sesi uzaktan hoş geliyo10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gidip tanışacaksın. İyi ve istediğin gibi biriyse senin hakkında olumsuz düşünmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen beceremiyorum özellikle beğendiğim erkeklere karşı daha soğuk oluyorum istemsizce sonra elimden kayıp gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSoğuk kişileri sevmezler biraz daha sıcakkanlı olmaya çalış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 yıldemek ki halini tavrını birazcık değiştirmen gerekecek.
00 Yorumla
1 yılinstagramdan takip et hikayesini beğeni at eğer karsılık verirse devam et fotoğraflarını beğen ama bi karşılık yoksa hemen adımlarını geri al
16 Yorumla- 1 yıl
Bende bu şekilde yaptım istek attım hemen geri dönüş yaptı aynı bölümdeydik. Sonra öne çıkanlarıma begeni attı bende onun gönderisini beğendim o beğendiği için. Sonra yine hikayelerime beğeni attı bir tanesine cevap verip tlgrm kullanıyor musun? Dedi bende hayır dedim bana görüldü attı görüldü attığı halde sonra yine hikayelerimi beğenmeye devam etti sence ne yapmaya çalışıyor?
- 1 yıl
@turnaabei Sana karşı pek de ilgisi yok gibi. Zaten direkt öyle "Telegram kullanıyor musun?" Diye sorulmaz, pek bir şey olacağını zannetmiyorum.
- 1 yıl
@turnaabei Öylesine ya, boş ver bence böyle tipleri.
- 1 yıl
@turnaabei mesaj atmak için bahane bulmuş şuanda da dikkat çekmeye çalışıyor seni yokluyor adım atacak mısın diye sende karşılıklı devam edersen mesaj atacaktır diye düşünüyorum
- 1 yıl
@almirasel06 story falan da paylaşmiyor ki beğeni atayım 2 kere falan story atmıştı sadece izledim like atmadım
1 yılHerkese soğum ama sana bakınca fena halde yaniyorum de is bitsin xd
10 YorumlaTanismalisin bende aynısını yapmıştım iki senedir sevdiğim çocuğa açılamiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Neden
Gizli Üye(36-45)1 yılSoğuk bir insan olabilirsin ama bu iletişim kurmayacağın anlamına gelmez.
00 Yorumla
1 yılHerkes atak olmayabilir. Seni bu yönüyle benimseyecek kişilere odaklan.
00 Yorumla
1 yılGöz teması kur uzun uzun bak gerisi geliyo ben de soğuktum bakışarak tanışıyorum
00 Yorumla
1 yılNormal arkadaşlık kurmaya çalış ama herşeyden önce iyi tanı araştır sonra adım at.🌸
00 Yorumla
1 yılCilveli ve sıcakkanlı olmaya çalış. Ama abartılı olma ki oynak zannetmesinler
00 YorumlaMutkala dengin birisi çıkar karşına deli olabilir 🙃
00 Yorumla
1 yılGit konuş tersleyecekler mi sanki
03 Yorumla
Soran1 yılYa sapıksa ya kötü niyetli biriyse sonra bu ilişkiyi sen istedin diyip başıma kakarsa
- 1 yıl
Şartlarını konuşursun başta. Bir ara flörtüm bana demişti ki sevginden emin olursam bazı zaaflarım olabilir ama evlenmeden yatmam kesinlikle. Sen de bunun gibi ilişkiden beklentilerini konuşabilirsin
o seni beğeniyor mu o önemli bide dimi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılKonusmaya calıs ilgisini cek
10 Yorumla
1 yılYazarak konusarak
10 Yorumla
1 yılGit kahve içmeye davet et cafeye
00 Yorumla
1 yılsoğuk kadınlar
gerçek aşk weriyorlar00 Yorumla
1 yılYakinlas konuşmaya çalış başka çaresi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O sana gelecek tanışmak isteyecek sen ona degil
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılboş ver onlar gelsin
05 Yorumla- 1 yıl
Tanışmak diyor, adım atmak değil. Aşkın insanın içerisinde nasıl bir duygu bıraktığını bilmiyor musun? Hiç konuşmaz ise o da konuşmaz ve içersinde sürekli "Keşke söyleseydim" diye his kalır.. Yani bu sadece kıza psikolojik zarar verir, tanışırsa %50 ihtimal var, tanışmazsa %0..
- 1 yıl
Bilirim reddedilmek daha kötü hem siz erkekler cepte görüyorsunuz yalan yok
- 1 yıl
@nefropatikkiz Ben görmüyorum, kişi kendinden bilir sen görüyorsan ben bilmem, ben reddedildim de ne oldu? Sizinki sadece egoistlik, böyle yorum yazan bir tek sen varsın bu soruya fark ettiysen, kuyruk acın var belli.
- 1 yıl
@AnonimBirKullanıcı_ yoo ben hiç yaşamadlm kimsenin ayağına gitmem ayrıca saldırmana gerek yok? Kişisel yorum yapmadık genelleme.
- 1 yıl
@nefropatikkiz Evet ama senin yaptığın da genelleme, o yüzden bende genelleme yaptım o kadar. Tamam saldırmıyorum susalım.
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılAdım at sohbet aç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGuzelsen her yasta alici olur.
00 Yorumla
1 yılSıcak olmaya çalış öyleyse..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılsenin kafa yapındakiler için zor adamı gerersin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Cesaretini toplayıp konuşmayı deneyebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence hic cekinme sal gitsin konus yani😊
08 Yorumla
Soran1 yılYa sevgilisi varsa
Cevap sahibi1 yılEn azindan sansini denersin
Soran1 yılSevgilim var derse mal gibi kalırım ortada
Cevap sahibi1 yılCok tinlama hic bisey olmamis gbi devam et 😊
Soran1 yılYerin dibine girerim çok utangaç biriyim
Cevap sahibi1 yılSal rahatla bence
Soran1 yılDediğin kadar kolay değil benim için
Cevap sahibi1 yılHaklisin zor durum ama bunu basarman icin yapman lazm
Gizli Üye(36-45)1 yılGidip açıkça söyleyin beğendiğinizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDirekt yaz konuş niyetini belli et
00 Yorumla
1 yılOrtak arkadaş bul veya cesaretli ol
02 Yorumla
Soran1 yılAslında hoşlanmam için biraz tanımam da gerekiyo nedir ne değildir ama ilk adım olarak yaklaşmak bi çay içmeye davet etmek nasıl olacak
- 1 yıl
İyi olur bir şey olmaz
1 yılİlk adımı erkek atar. Atmazsa yapacak bir şey yok.
12 Yorumla- 1 yıl
Çekingen erkekle masa tenisi bile oynanmaz. Vazgeç bu sevdadan. Sonunda yorulduğunla kalırsın.
1 yılSoğuk olmayarak
10 Yorumla
1 yılCesaretini toplayıp konuşmayı dene bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. tebessüm
10 YorumlaSoğuk olma bu kadar basit
00 YorumlaAçıkça söyle hoşlandığını
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Soğuk biriyim. Beğendiğim biri var, onunla nasıl tanışabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler