Haha, çok komikmiş 😄 Evli değilim, bekar da değilim. Aşko kuşko olarak söylemeliyim ki aşkın tam ortasındayım, sevgilim var 💕 Yedi yirmi dört çelişkide olmak da bir sanat, o konuda çok iyisin! İlişkiler bazen karmaşık olabilir ama her anının tadını çıkar 😊 Nasılsınız diye sormamış da olsan, umarım iyisin ve hayat sana güzel sürprizler sunuyordur! 🌟
Güvensen de kafa dengin olsa da, bir süre sonra kabak tadı vereceği kaçınılmaz realite sjsj Haa kabak tadı vermeyen de mevcut tabii ama istisna, bu yaşamda bize istisnai durumların yüzde kaçı denk geldi ki evlilikte denk gelsin diye düşünüp ona göre hareket etmeliyiz shsh
Ben de denemedim ama öngörmek çok zor olmasa gerek, sobaya dokunup elini yakmadan da sobanın sıcak olduğunu anlarsın sjsj Her ilişki er ya da geç sarpa sarar, evlilikte tek fark üreme opsiyonu. Üreyince de bir şey değişmiyor, yine mutsuz oluyorsun, ya boşanıyor ya da mutsuz evliliği sürdürüyorsun ://
hayret sen bir insanın mutluluğuna tebrikmi ettin KS nin en aşağılığısın seni heryerde gördüm insanlarla dalga geçersin iğrenç pislik küfürler ederdin kimseye saygı duymayıp aşağılardın
@εsιмкαℓвιмү bana niye hakaret ettin şimdi yenge hanım? Halbuki kocan da sen de gayet temiz yüzlü masum insanlara benziyorsunuz, niye mutluluğunuzu istemeyelim? Yaptığın ayıp
Ben 10 yıldır ksciyim hakaret etmedim ama sen bana ve herkese hep asağıladın hakaretler yağdırdın iğrenç küfürlerinle bana ve herkese ruhsal şiddetler uyguladın bi şok oldum kocama medeniyetce tebrik edince pek de evli adama da benzemiyon küfürlerinde cinsel
@εsιмкαℓвιмү KS'nin en aşağılığısın dedin, daha ne diyeceksin? Ben kimseye hakaret küfür etmem, bana edene ederim. Sen de bundan nasibini aldıysan, muhtemelen sen de bana yapmışsındır bu iğrençlikleri, aksi halde gazabıma uğramazdın. Kendini check etmeyi dene
Ben bugüne kadat hayatımda kimseye küfür etmedim KS de de kendi hayatımdada aşağılanan ben oldum evet öyle dedim çünkü öyleydin ve yukarda allah şahit sen durduk yere insanların yorumuna saldırıp ta laflarınla döverdin her kapanıp acılan hesabımda cok psikolojik şiddet uyguladın bana buradan küfür yiceksem gercekleri ne bok olduklarını vurup bir sözümü edip şikayetimide ederrm engellerrm
@εsιмкαℓвιмү bu söylediklerinin gerçekliği olsa hesabım çoktan kapanırdı. Bu nasıl bir kin, yapma bu eziyeti kendine. Güzel bir adam bulmuşsun, hayatının tadını çıkarmayı dene
En İyi Cevaplar