Sevgilim sinirlendiğinde bazı şeyleri ablasına anlatmış nedendir?

Sevgilimle 3 yıldır çıkıyoruz. birbirimizi çok sevdiğimizi biliyorum sonuçta kaç erkek sevmediği kızla 3 yılının her gününü geçirir? Neyse ama 8 ay önce bir tartışmamızdan sonra ablasına tartışmamızı anlattığını öğrendim. Ablası da bana basit argo kelimeler kullanarak hakaret etmiş. Sevgilimde karşı çıkmamış hiç aynen falan demiş. Bu bir kaç kere daha olmuş yine aynı dönemlerde. Ama şu an olduğunu düşünmüyrum. Çünkü 4-4.5 ay önceki doğum günüm için ablasıyla hediye almaya gitmiş. ama ondan bir kaç ay önce Sinirlndiği an hemen mesaj atmış anlatmş ve ablası yine hakaret. Ablasıyla da tanıştırdı beni bundan 1 yıl önce. Hiç bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ama bir keresinde onunla konuştuğunda kıskançlık yapmıştım bunuda anlatmış ablasına galiba. Bu yüzden kızın hakaretini de anlarım bir yerde. Ama sevgilimin ablasına bazı tartışmalarımızı anlatmış oluşu ve ablasının bana salak manyak demesine bir şey dememesi beni çok incitti. Evlenme niyetindeyiz. Ama öyle gücndm ki kendimi soğutmak istiyorum. Beni sevdiğine inanıyorum. Çünkü zor bir kızım kimsenin öyle kolay kolay çekiceğini sanmıyorum.. Ne olursa olsun hep barışmışızdır. Her seyi geçtim gözleri.. Sevdiğini biliyorum ama anlatışının ve hakarete ugrayısıma laf etmeyisinin sebebini cözemiyorum. Fikirlerini paylaşırsanız mutlu olurum. Kararsızlığın dibindeyim. O kadar çok seviyorum ki ayrılamıyorum bile..
Sevgilim sinirlendiğinde bazı şeyleri ablasına anlatmış nedendir?