Sevgilimin kız kardeşi ile bağı?

Şimdi arkadaşlar umarim okursunuz hepsini.
Benim 2 yıllık ciddi ilişkim var 18 yaşındayım ve sevgilim tüm ailesiyle beni tanıştırdı ama benim ailem baskıcı olduğu için sevgilimi tanımıyor. Sevgilimin bi yakınının asker eğlencesi varmis ve ailesiyle o eğlenceye katılmışlar ve benim ailem akşam dışarı salmadığı için ben gidemedim. Sevgilimin kız kardeşi sanırım beni sevmiyor (14yas). daha öncesinde karnesini almak icin sevgilimle okuluna gitmiştik ve kardeşi bana arkadaşlarıyla ters ters bakti. Sanki daha öncesinden arkadaşlarını, abisine ayarlamak istiyormuş gibi ve sen geldin herşeyi mahfettin bakışı attı ya da ben öyle hissettim bilmiyorum. Neyse asker eğlencesinde sevgilim kız kardeşini dansa kaldırmış ya da kardeşi istemiş bilmiyorum sonra annesi fotoğraflarını çekip bana attı. Bende kalp koydum "cok tatlilar" filan yazdim ama şöyle ki küçük biri değilim ve kıskanmam çok aptalca sonuçta kardeşi yani, ama ya ilerde başka bir asker eğlencesine ya da düğüne gittiğim zaman sevgilim beni kaldırırsa ve kardeşi bana ters ters bakarsa ve sen yokken abim hep beni kaldırırdı ama sen geldin herşeyi mahfettin derse? Kız sonuçta 14 yaşinda ve benden daha küçük ve olgun değil ve ergenliğin başladığı sürede o yüzden saçma saçma konuşup moralimizi bozarsa ve bende ağzimi tutamazsam ve ona atarlanırsam diye korkuyorum. Dinlediginiz icin teşekkürler cevap gelirse mutlu olurummm❤️❤️❤️
Sevgilimin kız kardeşi ile bağı?