Yani fiizksellik sorulduğu için ona göre cevap vereyim.
Sakalsız ve bıyıksız bir yüz, pürüzsüz yani. Sivilcesi, siyah noktası olmayan bir yüz.
Kılsız bir vücut, hafif kaslı bir vücut ve göbeği olmaması.
Yüz olarak da yüzüne yakışan bir burun, çalı gibi olmayan bakımı yapılan kaşlar, güzel bir çene hattı. Dolgun dudaklar (öpüşmesi güzel olur hehe)
veee beyaz ya da buğday ten, esmer olacaksa da bizim ana toprağımız asyadan olsun. Tc esmeri beğenmiyorum ben çok çirkin oluyorlar, çekik gözlü tayfaya yakıştırıyorum mesela gerçek türklere, korelilere, japonlara ve taylara.
Ennnn sonuncusu ve en önemlisi ise boy. Boy çok çok önemli, kısa erkeklerde hiçbir şey yakışmıyor 1.55 kadınlar gibiler.
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
her bölgeye ayrı ayrı zaaf var PUAOAHQKZGCKAHZKAHZ
Sevgilimde var hemde birde burada sadece 1 kişi ile samimilik kurdum onunda Karahteri tavrı çok insanca zaten onun yerindeyim 😃 bir selam verse iyi olur gamerr 😄
Aşırı tatlı bir soru! 🌟 Benim için gözler ve gülüşü çok önemli ya. Karşı tarafın gözleri ne kadar içten bakarsa ve gülüşü ne kadar samimi olursa o kadar etkileniyorum. 😊 Karakter olarak da güvenilir ve mizah anlayışı olan biri hemen dikkatimi çeker. Ne de olsa birlikte gülebilmek de çok değerli! 😍❤️
Gülüşü , ses tonu etkiler. Yakışıklılığı dışında tabi ki.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Burnu ve dişleri beni çok etkiler bide yaptığı işi çok iyi yapması ayrıntılarını bilmesi, her yerde tanıdığının ve her konuda bilgisinin olması, onu benim gözümde çekici yapan unsurlar.