Sevgilimden ayrıldım içim sıkılıyor ruhum bunalıyor o da tatilde gününü gün ediyor napıcam?

Uzun süreli bir ilişki değildi 20 günlük falandı sevgili oluşumuz ondan öncede 15 günlük bir konuşma süresi çok olmadı yani ben bana ciddi yaklaşmadığını düşünüyodum tam ciddiyeti alamadığım için ayrıldım ve tatile gideceğini biliyodum gitmeden ayrıldım çünkü bana evlenmeden ön çalışmalara başlasak nolur sanki falan diyodu senle güzel olsun isyerdim ama sen de farkındasın olmuyor uzatmayalım daha fazla gibi ortada çok da belirgin bir şey yokken ayrılık mesajı attım bazı hal hareketlerimden rahatsız olduğum şeyleri kafa karışıklığımı belli ediyordum zaten sorgulamadı cevap da vermedj mesaja sonra instagramdan bir reels attı sadece tatile gittikten sonra ben onun beğendiği şeylere trip atıyodum ona istinaden ben de mi bu videoya takılsaydım diye attı ben de açıkladım videodaki şeyi mesajı beğendi o kadar zaten arkadaşları hiç iyi ayak değillerdi de tuttukları eve kız falan çağırmışlar ki bunu zaten arkadaşının storysinden görmesem de tahmin etmek zor değildi bu kesin olacak bir şeydi o arkadaşlarla ben ayrılmış oldum bence ayrılmasaydım da yine olucaktı yok ben yukarı çıkıp uyurum falan diyodu nah uyurdu ha bunu takmam görmemişim gibi yapabilirim bu arada çünkü tam sevgili bağımız zaten yok gibiydi o bağ oluşmadı benden yana da ona oluşmamıştı hatta onlayken eski sevgilimle de bir iki görüştüm ayrıldıktan sonra derin bir pişmanlık oluştu bende ani karar verdiğim için vücudunu paylaştıkça çıldırıyorum zaten ben şu sıra çok sık paylaşım yapmıyordum da sosyal medyadan zaten bir haftadır hiç yapmadım çok umrunda olacağını da sanmıyorum da böyle devam mı nasıl davransam merak eder ufak da olsa çıldırır sessizliğe devam mı?

Sevgilimden ayrıldım içim sıkılıyor ruhum bunalıyor o da tatilde gününü gün ediyor napıcam?