Ya oglu istemiyo annesi zorluyo ya oglu daha iyisini ariyo bulamazsa bana istek atacak?

1 yil once beni bir tane kadin beni ogluna begendi. Beni birine sordu bekar mi diye ( ogluda sozde beni gormus ) Sonra sesleri kesildi, baska bir kiz daha begenmisler oyle duyduk. Aradan 1 yil gecti. O ayni kadin yengemi bir yerde goruyo, evlilikle ilgili bi konu dönüyo sonra yengem benden bahsediyo. Neyse bi kac gun sonra o kadin yengemi ariyo ve diyoki kizin instagrami var mı fotografi var mı , oglum kiza istek atacak kiza bir sey soylemeyin dedi. Neyse yengem beni aradi rizan var mı kadin fotografini istiyo diye. tamam yenge dedim. Neyse Kadinin oglu demis ki anne ben kizla konusurum ve eger kafam uyusursa o zaman sen devreye girersin diye. Kac gun oldu yine sesleri cikmadi.
Bunlar ne yapmaya calisiyo anlamis degilim. 1 yil once sesleri cikiyo sonra kesiliyo. Simdi tekrar alevleniyolar yine pof ne istek ne mesaj.
Oynaklar gibi geldi bana icimde bir sikinti var

Güncellemeler
1 yıl
1 detay unuttum. 1 yil once begendi annesi oglu da gormus
Şu an 3 gun once konu tekrar acilmis yengeme tekrar sormus instagramimi istedi. Oglan istek atacakmis ve halaa istek atamadi
Ya oglu istemiyo annesi zorluyo ya oglu daha iyisini ariyo bulamazsa bana istek atacak?