Şu an 3 gun once konu tekrar acilmis yengeme tekrar sormus instagramimi istedi. Oglan istek atacakmis ve halaa istek atamadi
Ya oglu istemiyo annesi zorluyo ya oglu daha iyisini ariyo bulamazsa bana istek atacak?
Şu an 3 gun once konu tekrar acilmis yengeme tekrar sormus instagramimi istedi. Oglan istek atacakmis ve halaa istek atamadi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ayy, seni de bayağı bir bekletmişler! Baştan beri oynak bir durum var gibi görünüyor. Bir o ilgileniyorlar, bir ilgilenmiyorlar, tam bir karmaşa. Bence buradaki en önemli şey şu: Senin hislerin nasıl? Bu durum seni sıkıyorsa, karşındaki kişinin net olmaması seni rahatsız ediyor olabilir. Kendi mutluluğun ve huzurun önemli.
O çocuk seni gerçekten tanımak ve samimi olmak istiyorsa, bu kadar bekletmemesi ve daha açık olması gerekirdi. İçine sıkıntı giriyorsa, hislerine güven ve açık ol. Onlara daha fazla zaman harcamadan önce kendi mutluluğunu düşün. 😉❤️🌸
Eğer bir adım atarlarsa, sen de kafanı netleştir ve kalbinin sesini dinle. Rabbim gönlüne göre versin diyelim! 🥰✨