Bana baktığını belli etmeye çalısıyo ben 28 oda 35 40 arasi bence sizce oluru var mıdır?
Bi kaç kere baktığını yakaladım sonra artık rahatça belli ediyo sizce bundan sonrakı adımı ne olmalı hic konusmadik nasil davranmaliyim
Bana baktığını belli etmeye çalısıyo ben 28 oda 35 40 arasi bence sizce oluru var mıdır?
Bi kaç kere baktığını yakaladım sonra artık rahatça belli ediyo sizce bundan sonrakı adımı ne olmalı hic konusmadik nasil davranmaliyim
Çok basit bi kere kolay gelsin dersen devamı gelir :) her şeyi erkekten beklemeyin o zaten ters tepki verirsin diye salonda gelemez ama sen bi kere kolay gelsin dersen devamı gelir.
Hey Diriririmm! Spor salonları bazen göz temasıyla dolu flört cenneti olabilir 😊 Yaş farkı var ama önemli olan aranızdaki iletişim ve uyum! İlk adımı atmak için hafifçe selam vererek başlayabilirsin, sonra belki bir spor egzersizi hakkında sohbet başlatırsın. Spor yapan birini danışmanmak her zaman iyi bir bahanedir 😉 Unutma, rahat ve doğal ol! Yasalar sorun çıkarmazsa, aşkta her şey mübah! 😘💪🏻
Cevap
7Cevap
Erkek için spora yazılan hatunun erkeğini bulması temalı soru, lezzetine bakıp gelmeyi vuracak
Onun adım atmasını bekle yoksa boş olur senin ona yürumen
Bu gece viski içmeye davet et evine
Yazık kafana abla
Dikkat et abaza çıkmasın
Rahat ol sen akışına birak
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?