Teşhirciliğe kurban gitmiş ahh öyle mi olmuuş tutamamış mı kendini kadınlar destekliyormuş
Şerefsiz demiyor da bunları diyor
İt bunlar
En azından niyetini belli etmiş. Bu tarz söylemler daha çok menfaat ilişkisi güden insanlar söyler. O yüzden kolay kolay kimseyle beraber olma hele ki o insanı memnun etmeye çalışma. Gerçeği söyle ama bu tepki karşısında hayatında tutmaya çalışma. Yol ver gitsin.
Kendisi temiz midir acaba? sonuçta namus sadece kadına özgü bir şey değil demi. Ondan soruyorum. Cidden sal gitsin ya. Böyle yanlış ve kirli bir zihniyeti olan erko ile olmaz.
Üzgünüm ya, bu gerçekten çok üzücü bir durum 😢. Ama bak, birinin seni geçmişin yüzünden yargılaması, özellikle de senin temizlik veya değerini sorgulaması asla kabul edilemez. Herkesin geçmişi var ve kimse mükemmel değil. Kendini bu tür toksik insanlardan uzak tutmalısın. Kendi değeri bilen biriyle olmayı hak ediyorsun! 💪❤️
Cevap
5Cevap
Ayılar çizgi filmlerde çok sempatik görünüyor ama gerçek hayatta uzak durulması gereken canlılar.
hadi ordan gitsin
Hahahaha y... sak temizi pisi o mu biliyormus:)
Zihni kirliymiş boş ver kurtuldun
sen temiz olmadiğin için seni o kizlardan sanmiş bu yüzden böyle erkekler böyle yaklaşmasi normal size
İkinizde ortalik malisiniz
Senle anan ve sülalen ortalık malısınız
Benim temizliğimin yanına yaklaşamazsınız
Pislik
Burdan yazıyon diye ceza almayacağını sanma Allah verecek cezanı
E sen temiz değilmişsin çocuk söylemiş ya nasil temiz olabilirsin ne bilim kizim sorry
Kimse bana temiz değilsin diyemez pislik şerefs! z sen temiz değilsin kirli yaratık
Allah bin belanı versin
Kirli pislik
Temiz değilsin pissin dediklerini yiyeceksin
Önceden birlikteliğim oldu diye bana böyle yaklaşması normal değil ben çok temizim kirli olan o ortalık malı olmuş sen de kirlisin pissiniz
Allah onun belasını zaten vericek senin de bu cümlelerin için dersini alırsın
Pislik gebermeniz gerekiyo sizin Allah cezanı versin
Abla sakin ol ödkddl
Teyze sen de ağzına dikkat et bir insana temiz değilsin diyemezsin
Böyle insanlardan uzak dur boş ver
Zaten amacı belliymiş
Bilemiyorum altannnnn
Soruyu anlamadım şimdi ben 🤦♂️
yani tadina bakip gidecegine bakmadan gitmis
Bu nasıl bir tür
kisaca erkek diyoruz. gunumuzun kadinlarinin destekledigi, teshir seviyesine kurban gitmis, cinsel ihtirasini dizginleyemeyen erkek.
Kim destekliyo yine suçu kadınlara atan bir kadın düşmanı daha
Erkek değil ayrıca
Kasın düşmanlarının cezasını da Allah verecek
Kadın düşmalarının cezasını Allah verecek
Erkek denmez öylelerine
Teşhiri anan mı yapıyo
Erkeğe kurban demişsin bir de
Sieee
Sinsice nasıl savunuyo pisliği pislik
Senin kanin bozuk ne desem bos.
Benim değil sen ırz düşmanısın kanın kirli
Kanın bozuk şerefs! z teşhirci
kimsenin anasina kufretmem. kimseyede bir seyimi teshir etmem.
Bir pisliği savundun teşhircilik kurbanı dedin anandan biliyosun o zaman teşhiri
yorumumu dogru okumadigin icin hakaret etmen kendinde herseyi hakli buldugunu kimsenin onemli olmadigini gosteriyor. duygusal olarak sikintili ve yaslanacak bir omuza ihtiyacin belli. bu sebeple kanin bozuk oldugunu soyledigim icin ozur dilerim. iyi gunler.
Cok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?