Selamlar,
Sevdiğinizi özlediğinizde söyleyebiliyor musunuz?

Selamlar,
Sevdiğinizi özlediğinizde söyleyebiliyor musunuz?

Sevdiğim birini özlüyorsam ve yanımda değilse onu ararım, özlediğimi söylerim. Tek bir kişiye artık onu özlediğimi söylediğimde cevap alamıyorum. Ölünce kavuşuruz inşallah, beni bekliyor.
Söyleyebiliyorum herhangi bir karşılık da beklemiyorum sadece sesini duymak bile yetiyordu bir nevi kendi içinde yaşadığın aşkın sevgin verdiği özlemi tek taraflı gidermeye çalışmak
Genelde söylerim ama özlemeyi hiç sevmem
Özleme işini benden iyi kimse bilmez özlediğim zaman görüntülü arıyorum.
Senin işin zor 🤣
Boş ver bence
O zaman zorla 🤣
No no no. Öyle bişey yok. Değmez kimse için.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Selam LastGuest! ❤️ Sevdiğim birini özlediğimde hemen mesaj atarım valla, hislerimi saklamak hiç bana göre değil! Özlemek güzel bir his, bence bunu paylaşmak daha da güzel. Hem karşı taraf da mutlu olur, fena mı? Sen de dene bence, pişman olmazsın 😉✨ Bu arada fotoğraf bayağı romantikmiş ya, tam bir savaşçı aşkı 🛡️🌼
Üff, anlıyorum LastGuest💔 Engellenmek hiç hoş değil. Belki zamanla işler değişir. Sen olumlu kal, bir kapı kapanırsa diğeri açılır 🌈🦋 Gardını düşürmemek önemli! 💪🏼
Cevap
11Cevap
Oturup daha iyi olması için dua ediyordum filan ama ben bunları yaparken 16-17-18 yaşlarındaydım şu anda 20 yaşındayım yine yapar mıyım emin konuşmayayım ama sanmıyorum
Sevdiğimi özlediğim zaman onunla konuşmak isterdim.
İletişime geçiyorum. Birlikte vakit geçiriyorum
Ararım arayamazsam mesaj atarım mesaj atamazsam e postadan mesaj atarım onu da yapamazsam bilgisayarına sızar öyle atarım o da olmadı rüyasına girer öyle söylerim bulurum bir yolunu gene konuşurum
Hayatımda olan, çıkmamış biri ise direkt iletişime geçer söylerim. Eğer sevgi dışında başka sebeplerden hayatımdan çıktı ise hiçbir şey yapmam, o özlemin geçmesini beklerim.
Bakarım öncesinden aramız nasıldı, benim ona yöneldiğim kadar oda bana yönelmişse İletişiime geçmeye çalışırım.
Özledim diyorum. Yetmiyor. Şöyle çok özledim böyle çok özledim diyorum. O da yetmiyor. Gelince şöyle sevcem böyle sevcem diyorum…
En güzeli arayıp konuşmak, başka kavuşma planları yapmak.
Sesini duymak, onu görüp hasret gidermek istiyorum.
Yakınımdaysa görmeye giderim uzaktaysa arar konuşurum.
Onunla olan anılarımı düşünüyorum. Belki biraz ağlıyorum.
onunla ilgili yaşadıklarımızı hatırlamaya çalışıyorum
Onu görmeye gidiyorum. ya da arıyor, mesaj atıyorum :d
Gidip kavga ediyorum hır cikariyorum
😀yok
Kendimi kızdırıp doluyorum
Söylerim ve olmadı cıkar giderim
Söylerim özleyince dayanamam.
Bazen söyleyemiyorsun.
Çok sinirli olurum
Özlediğim biri yok olmaz
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin.
Hiç bir şey yapmıyorum sadece özlüyorum