Merhaba arkadaşlar.1.5 yıldır çıkıyoruz. son 3 aydır inanılmaz baskı yapmaya başladı. filancı kişinin arabası var senin yok gibi. bende artık gururuma yediremiyorum dedim ve engelledim. siz olsanız ne yapardınız
Kendisinde ne var peki sende soyleyebilirdin sende bu yok arkadaşımın sevgilisinden şu var gibisinden soyleyebilirdin ama o empati yapmayarak. disardaki ortamları kıskanarak sana Baskı yapmayı Secti öncesinde bende sevgilime keşke araban olsaydı gezerdik dolaşırdık demiştim o ise beni yanlış anlayıp kızmıştı oysa benim niyetim iyi bişekildeydi bir şekilde özür dileyip konuyu kapatmıştık şimdi sevgilim kendisi araba alcam diyor tabikide insanların durumu olmayabilir ama inanın ki senin sevgilinde arkadaşlarının ilişkilerini çok kıskanıyor onların ilişkilerine göre hareket ediyor bu hiç iyi değil iyi ki kurtulmussun
Kendini geliştirememiş, maddiyata kendinden bile fazla değer veren tipik bir Türk kadını. Yarın öbür gün bir ton da altın isterdi senden. Sonra ben kirada oturamam evimiz olsun zart zurt. Maddiyata bu kadar önem veren birinden olmaz zaten. Engelleyerek dünyanın en mantıklı hareketlerinden birini yapmışsın.
Aynısını erkek yapsa ayrıl derdim şu an sana da ayrıl diyorum ki öyle yapmışsın. En iyisi olmuş birlikte olduğu kişinin kendisine olan davranışı değil parasına bakıyorsa bir halt olmaz