Ben arabaya çok alıştım önceden iki sevgilim olmuştu hepsi uzun ilişkilerimdi hepsininde arabası vardı falan diye konu açıldı. Araba olmadan bir yere gidesim gelmiyor üşeniyorum dedi. Benim olmadığını öğrenince konuşmayı kesti ve bu gerçekten çok zoruma gitti benim. Sizce haklı mı bu konuda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal evet çünkü kızlar arabaya baktığı için bu devirde..
araban olsa da yetmez mesela 2 metre olman lazım ya da zengin olman lazım yakışıklı kaslı falan olursan kızlar hemen düşerler. çünkü onların istekleri sadece maddesel şeyler onlar için ruh karakter kişilik hiç önemli değil onlar kriterlerine göre seçeler kalbe göre sevgiye göre seçmezler bu yüzden de oldukça normaldir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeş şanslısin cidden hemen bellinetmiş kendisini. Bu tipler kendisine sponsor arar elin parasıyla restorana gider selfi ceker elin parasıyla tatile gider vs vs yani metresin farklı bir çeşidi yani bos ver sal gitsin. Ayıp ettiğinin farkında bile degil yani o derece mal bir kişiymiş bos ver onu
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılMadem arabayı dert ediyor çalışıp kendine alsın. Senin arabanın olup olmaması o’na ne?
Kendinde olmayanı başkasından isteyen tiplere ayar oluyorum 🤦🏽♂️10 Yorumla
Lütfen kusuruma bakma, sorunu okuyunca çok güldüm.
Bu durum zoruna gitmesin aksine sevinmelisin. Böyle paranın köpeği olmuş bir varlıktan kurtulmuşsun. Merak ettiğim bir şey var ki bu hanım ablamız manitası yokken ulaşımını nasıl sağlıyormuş. 🙄
29 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
30Cevap
+1 yılÇok saçma bir sebep. Bir insanın arabası olmaması görüp görülebilecek en normal şeydir. Sırf biri benimle arabam yok diye konuşmuyorsa veya arabam olduğu için bana değer veriyorsa ben o kişinin gözünün yaşına bakmam direkt hayatımdan çıkartırım. Hiç sevmiyorum başkalarına statü muamelesi yapan insanları
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Başından kendini belli etmesi güzel, zaman kaybı olmadan kurtulmuşsun. Ben arabamdan bahsetmem bile, buluşunca öğrenir. Hatta zaman avantajından dolayı metroya da sıklıkla binerim. Akıllı biriyse zaten benim gibi davranır. Zaten bana önem versin, mali durumuma değil.
23 Yorumla
+1 yılTabi ki değil, dahası iyi bile olmuş boş ver :D Araba evet bir ihtiyaç, fakat bu demek değildir ki herkesin olacak. " Bende arabası olan bir kız arkadaş istiyorum?" demeliydin. Fırsatın kaçmış. Ve yürümek dünyanın en güzel aktivitesi benim için. Yeri geliyor tabi ki arabaya ihtiyaç oluyor ama yakın bir mesafeyse kesinlikle yürünmeli. Ya da bisiklet :D
11 YorumlaAnormal tabi ki😄
Ben de arkadaşa kaçtır biryere giderken hangi otobüse binmesi gerektiğini falan tarif ediyorum ve karşımdaki en son dayanamayip "ha o sorun değil benim aracım var "diyor. Aynı yaştayız ve bu beni şaşırtıyor doğal olarak. Kendimi acayip fakir hissediyorum😅 sorunu okuyunca o geldi aklıma...
Çok fazla üzülme çünkü ortalık para avcısı dolu. En azından erkenden anlamışsın niyetini🌿
12 Yorumla- +1 yıl
Ya tabi ki çok ayıp etmiş. Ama herkes aynı şartlarda yaşayamıyor. Yapacak birsey yok.
Ben bu arada çok gülüyorum aslında bana hiç kötü hissettirmedi🙂 sadece hala kendimi küçük hissediyorum. Geçen gün bir arkadaş sen niye ehliyet almıyorsun dedi o diyene kadar aklıma gelmedi şahsen😄 herkesin öncelikleri farklı tabi. Benim önceliğim kıytırık bir araba değil..
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer yer her şey leş gibi çıkar ilişkisi üzerine kurulu. Erkekler sevişemeyeceği kızı istemiyorsa kızda arabasız erkek istemeyebilir bunu normalize edenler kızın araba istemesine laf etmesin yaa sevgiyle mevgiyle işiniz yok ki zaten 😂😂 Şimdi herkes kızı aşağılayacak haklı olarak ama madalyonun öteki yüzü der ki, erkeklerde sevişmek için takılıyor zaten🤔 Bu durumda şikayet edilmesi absürt komedi olur sadece
44 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yaparım. Düzgün insanlar kendilerini o genele layık görmez ve ayrılırlar zaten 😂 Zorlarına gdiyorsa onlarda genele dahildir demekki der geçerim.
- +1 yıl
Knk kadınlarda sevişmek istemiyor mu hani onlarında hormonları vardı ya?
- +1 yıl
Oooo müthiş zekaya bak ya🤔 neyse ezmeyeceğim yeterince eziksin zaten🤔😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ona el arabası hediye yolla şimdilik bununla idaret güzelim yakında motora binersin diye 😆
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Demekki bu kız araban için seni sevecek, paran için seni sayacak hoşlanacak. Senin yapman gerekeni kendi yapmış hadi yallah de kendisine. Böyle insanlar hep kaybetmeye mahkumdur kardeş, araban olduğu için değil seni sen olduğun için sevmeli.
32 YorumlaŞunu bil kardeşim; nerde hapçı otçu bo.. çu varsa , nerde asan kesen söven döven varsa kızlar bunlara gider. Eğer sen iyi bir insan olmaya çalışıyorsan ve araban yoksa şansın yok demektir. He hepsi mi aynıdır dersen%99 böyledir. O %1 lik kısımdan bulabiliyorsan vallahi çok şanslısın demektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Haklı ama haksız. Paraya değer vermek tabikide suç değil. Parayı herkes sever. Nitekim arabayıda. Yalnız tabi sırf araban yok diyede konuşmayı kesmesi direkt olarak ilişkinin para odaklı olduğunun bir göstergesi anlamına geliyor Yani seni bırakması 2 taraf içinde isabet olmuş. aslında Yol yakın bittiğine sevinmelisin.. O çok yorulurdu sende çok yıpranırdın.
Kendine arabalı birini bulsun. Sende keyfine bak bundan sonra. gelsin başka adaylar :)
10 Yorumla
+1 yılşükür namazı kıl kardeşim iki rekat , o kızdan kurtulduğun için
bu gibi kadınlardan onların yerine utanıyorum!
çok alışıksa hanımefendi g$tüm kadın kendisi alsın arabasını kendi gitsin sen onun şoförü değilsin sen onun babası değilsin kocası değilsin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünerek kendine haksızlık etme.
Kendini üzdüğüm değmez bence.
Hemcinsim olabilir ama yaptığı çok saçma insan sevdiği ile oturduğu banki yürüdüğü yolu bile sevmeli.
214 Yorumla- +1 yıl
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeşim
- +1 yıl
Rica ederim sorunu çok içten bulduğum için yazmak istedim yağ kapısı kapanır bal kapısı açılır rabbim daha iyi insanlarla karşılaştırın inslh birgün araban olur denk gelirsin de önünden geçersin neden bilmiyorum acayip ayar oldum 😂
- +1 yıl
Bunu anlayabiliyorum gerçekten ama burada utanması gerekn sen değilsin
Peki bunu ona daha çok emek harcadığına fark etseydin? - +1 yıl
Inslh birgün çok güzel bir araban olur da sana sadece uzaktan bakar.
- +1 yıl
Valla sınır oldum kusura bakma da ne acayip insanlar var
- +1 yıl
Bunun için üzülme bi sadaka ver.
Ben söylenirim arada 😂 - +1 yıl
😅
Tabi ki haklı değil. Standartlarını konforlu olusturmus birisi hayatı boyunca zora girmeden yaşayacağı için çok zorluk çekecek. Senden çok araba seviyormus. Kurtuldun 👏
118 Yorumla- +1 yıl
Banu Hanım çok cool duruyorsunuz
- +1 yıl
Uzun zamandan sonra içimden geldi iltifat etmek istedim tüm keyfimi kaçirdin. Dayı bey nedir yav
- +1 yıl
Rica ederim affettim seni😃
- +1 yıl
Banu biraz stresli misin
- +1 yıl
Ne oldu seni dinleyebilirim
+1 yılbence seni gercekten sevmemişler.. madem öyle soru soracaklar sevgili olmadan sorsalarmiş anlamadim gitti
11 Yorumla
+1 yılAhah sabah bi soru gördüm gizli üye pembe idi. O da arabası yok diye ayrıldım diyordu yoksa o sen misin sjsjsjsj
14 Yorumla- +1 yıl
Emin misin sjsjsj
- +1 yıl
İyi bakalım 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver gitsin, aşık olunaca böyle şeyleri görmüyorsun
23 Yorumla- +1 yıl
Kız için diyorum, arabanın bi önemi yok aşık olunca
Onun sarılması, kokusu, gülüşü yeter be
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duymak lazım seni de Allah kurtarmış bence 😂😂
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi yokken ne yapıyormuş acaba hanım ablamiz
11 Yorumla
+1 yılHayır normal değil. Tamamen bankamatik arıyormuş sevgili falan değil.
13 Yorumla- +1 yıl
Tencere kapak misali
+1 yılNormal değil ama senin için hayırlısı olmuş. Ucuz atlatmışsın 😏
11 YorumlaDeğil ama maalesef günümüz ilişkileri böyle g. tum arabasız yaşayamaz illa araban olsun
11 Yorumla
+1 yılonun tercihi onun hayatı sana baştan dürüstçe araba meselesini söylediyse soru yok ama sonra araban yok diye yol almışsa çok çirkin tabi ki aşık degildiysen salla gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Sesli güldüm ya.. 😅 inanç sahibiysen şükür namazı kıl, fakir fukara doyur.. evren torpil gecmis böyle bi asalaktan kurtararak zira..
20 Yorumla
+1 yılkimse: "Oyuncağım yok diye, benimle arkadaşlığı kesti", sizce bu normal mi?; bu sorunun cevabını bulursanız sorun ortadan kalkar..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş benim el arabam var deseydin iki tekerli bir fötr şapkalı deseydin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kardeş güzel bir gelin varmış kocası hastalanmış. Gelin hem güzel hem koca lafı dinlemeyen neyse kocası hastalaninca ben giderim unlari ügütmeye değirmene demiş. Değirmenci kadina göz koymuş ve tecavüz etmiş kadın üstü basi yırtık eve gelmiş ağlayarak kocası hasta yatakta sormuş ne oldu diye kadin da değirmen ci tecavüz etti demiş. Kocası kız kaçsaydın ya demiş
Karısıda kaçınca Iyimi oldu yakaladı bir kere daha yaptı demiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimde arabam yok. O yüzden evde kalmış olamam dimi 😎
13 Yorumla- +1 yıl
ben şahsen mala mülke hiçbir zaman göz koymadım. Bir insan kendi ayaklarının üzerinde durabiliyor mu kadın erkek farketmez ben ona bakarım. Kendini bir yerde geliştirebilmiş mi falan
Cevap sahibi+1 yılNeyse evde kaldım yazıp açık olamam gizlenidim
- +1 yıl
neden gizlendin ki 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSal gitsin seni araba için tercih etmeyeni sende takma kafana
10 Yorumla
+1 yılNormal değil tabii ki, ayrıldıysanız bu sizin için daha iyi olmuş diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılsevmemis demekki boş ver takılcak bişey değil
10 Yorumla
+1 yılNormal değil tabiki de 😄 Bence göbek atmalısın kız niyetini erken açık etmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tabi erkeğin arabası olmalı yani otobüsle mi gezecez
10 YorumlaSalağın tekine denk gelirsen öyle oluyor yapacak bişi yok
10 YorumlaBence çok yerinde bi karar olmuş öyle bi insanla daha fazla muhattap olmadan paçanı kurtarmışsın. Kendisinin arabası varmıymışta karşıdakinden bekliyor herhalde kendisini bir obje olarak görüyor olmalı ki ordan oraya taşıyıp gezdirebilesin dksjhsjf vallaha değişik
00 Yorumla
+1 yılAllah askina seni sevecek insan araban var diye mi sever ya
11 Yorumla
+1 yılKurutulmuşsun işte, her şey para değildir yaa değil niye kimse anlamıyor aklım almıyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kizlar paraya pula düşkünler ondan sana eş olmaz bence dogru olan bu sevinmelisin daha düzgun birini bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal. Eğer bir erkek çalışmıyor, oturduğu yerden gevşek gevşek iş yok anasını satim hep baştakiler yüzünden böyle diyorsa, bir araba bile almaktan acizse kendine erkek demesin. Sen yarın çocuklarına nasıl bakacaksın, eşinin ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azindan o kasarın gerçek yüzünü erkenden öğrenmişsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim boş ver, benim var haketmeyen kadını bindirmiyorum
10 YorumlaÖyle birinden kurtulduğuna sevinmelisin erkenden
25 Yorumla
+1 yılSenin bahtsizlığın bir ben iki://
29 Yorumla- +1 yıl
Ajkxjwkskxjs garibanın halinden gariban anlar
- +1 yıl
Ben aşka küstüm sen devam et
- +1 yıl
Ahaahha 😂
- +1 yıl
sen niye bahtsızmışsın?
- +1 yıl
@Yalnızkurt0634 dayı napcan ya
- +1 yıl
sorduk beğenmediysen cevaplama
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bence haksız
üstüne arabasi olmayanla çıkmıyorum yazılı tişört giysin dükkanıda meşgul etmesin00 YorumlaHırs yapıp kendinize bir araba alın.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alışmalısın daha neler göreceksin
11 Yorumla
+1 yılKendisinin arabası var mı ki
12 Yorumla- +1 yıl
Peki nasıl bu kadar özgüvenli insanları anlayamıyorum yani olsaydı bile hoş olmazdı tabi orası ayrı
+1 yılel arabam var deseydin
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHey Allahım sabır kurtulmuşshn olmadığına şükür et
11 Yorumla Arabası olanı bul o zaman deseydin.
11 Yorumla
+1 yılKanka düşünmen bile hata sal gitsin :D
11 Yorumlacok normal parasiz erkegi annesi sevsin
317 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAraba olmayabilir bence anormal kiz
10 Yorumla
+1 yılSiz bu kızlarla aynen devam.
10 Yorumla
+1 yılBakış açısı saygı duymak lazım
10 Yorumla
+1 yılKurtulduğuna sevin 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar şoför arıyormuş dostum boş ver.😊
10 Yorumla
+1 yılYani normal değil
10 Yorumla
+1 yılBu yüzdense cidden hayırlı olmuş sizin için.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılherkesin farklı standartları vardır takmaya gerek yok
10 YorumlaBence gittiği iyi olmuş bi o... Çocuğundan kurtulmuşsun
00 YorumlaYanlis anlama ama oyle kizlarla fazla konusmaya gerek yok takma kafana eglen gec
00 Yorumla
+1 yılbunca zamana kadar konusmasi hata
11 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri