Bir kadın olarak ilişkide ciddi düşünmek ayıp mı? Neden evlenmeyi düşünüyoruz diye kaçıyor insanlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hangi aşamada söylediğin önemli. Yani öyle kızlar var ki ağzını açıyor evlilik, kapatıyor evlilik. Yahu daha tanımadan etmeden niyeti ve hedefinin çevresine ben evlendim diyebilmek olduğunu anlıyorsun. Olayı akışına bırakın, zaten her konuda anlaştığın birisi, seni seviyorsa zaten süreç evliliğe gidecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu seninle alakalı bir sorun değil. Hatta bir sorun da değil. İnsanların arayışı, yapısı, düşüncesi ile alakalı bir durum.
Kimi insan evlilik düşünerek bir beraberliğe başlamak ister, kimileri ise sadece güzel ilişkiler yaşamak, eğlenmek, günü geçirmek, insan biriktirmek ya da özgürlüğünü kısıtlamamak gibi bir çok sebepten dokayı evlilik istemez.
Evlilik istiyorsan, belki de yanlış tanışma yerleri seçiyor olabilirsin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek istiyorum dersen kaçarlar tabii. Seninle evlenme fikrinin erkeğin kafasında kendiliğinden filizlenip olgunlaşması lazım. Daha ilişkinin başında evlenme niyeti oluşmaz da, ortaya konmaz da. Yani, erkek kadını tanıdıkça onunla evlenmeyi düşünebilir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kabul edelim bende bu konudan muzdaribim ama hayatın kanunu bu. Sen nasıl ki evlilik odaklı birisin , bazıları da tam tersi. Demek ki karşına hep ciddi düşünmeyen kişiler çıkmış. Nasip işleri bunlar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayıp mı? Hiç de değil! Zaten ilişki ciddi olmadan yürür mü? 🚀 Evlenmeyi düşünmek her insan için farklı zamanlarda gelir akla. Belki senin için doğru zaman şimdi, karşındaki içinse henüz öyle hissetmiyor olabilir. Herkesin temposu farklı, ama ciddi düşünmek kesinlikle korkulacak bir şey değil! Seksiliğini ve flörtözlüğünü kaybetmeden aşkını yaşa, emin ol doğru kişi zaten koşarak gelir! 💕
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Bende aksini düşünenlerden uzak duruyorum..
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Başlangıç önemlidir!
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır!32 Yorumla- 1 yıl
Eee evlenecek kız bulamayınca naapçaz?
- 1 yıl
Evlenecek kızlara sözüm yok ki
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılneden ayıp olsun ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Evlenmeyi asla düşünmüyorum diye neden hakarete ve psikolojik şiddete ve baskıya maruz kalıyorum Sürekli ama sürekli bu kadarı olmaz ki diyorsun ama oluyor
Keşke karışan bi ailem yerine nedenini anlamak ve istemiyorsan sen bilirsin bu hayat senin diyen bi ailem olsaydı Zira buna çok ihtiyacım var
Konu sadece evlilikte değil iş ile evim 2 dk yürüme mesafesinde eve örnek veriyorum 5 dk geç gitsem neredeydin neden geciktin oluyor Evden işe 5 dk geç çıksam Ne yapıyorsun odanda işe gitmeyecek misin?
marketten geç dönsem neden bu kadar oyalandın? Geldiğim yaşa bak Gördüğüm muameleye bak !
18 Yorumla- 1 yıl
Yaşadıkların çok üzücü. Geleneksel Anadolu aile yapısı tam olarak böyle, çocuklarını seviyormuş gibi görünüp onları sürekli baskılamayı, eve hapsetmek üzere bir hayat sürdürmelerini dayatıyor. Oysa bunun sevgiyle zerre alakası yok, aksine çocuklarını kendilerinden uzaklaştırıyorlar, özgür bir birey olarak yetişmesine, kararlar almasına engel oluyorlar.
Böyle yaparak seni yanlarında bulamazlar, aksine karşılarında görürler. - 1 yıl
@koklerdevrim karşılarında gördükleri zaman da kızıyorlar ki anaya babaya karşı gelinir mi biz ne diyorsak o 😫
- 1 yıl
Ne kadar düşüncesizce ve bencilce bir yaklaşım ya. Kendilerinin yaşayamadığı hayatı, senin de yaşamanı, birey olarak kendini özgür yetiştirmeni, kararlar almanı, hayatına istediğin gibi yön vermeni istemiyorlar sevgili Boze. Umarım bunun farkına varırlar çok geç olmadan ve senin olgun bir kadın olduğunu, hayatınla ilgili kararlar verirken yanında durmayı öğrenirler.
- 1 yıl
@koklerdevrim yanımda dursalardı yıllar önce dururlardı anlasalardı beni yıllar önce defalarca söylememe rağmen anlayış gösterirlerdi 🤷♀️
- 1 yıl
Bende evlenmek istemiyorum ama sürekli bana birilerini buluyorlar
- 1 yıl
29 yaşındayım. Hatta demin bir akraba birini bulmuş istersen tanıştırayım dedi. Olmaz istemiyorum dedim. Maddi durumum iyi, evim var gelirim var. Bir erkekle evlenip onun dediğiyle oturup kalkma bana göre değil. Zaten aşka inanmıyorum her erkek aldatır. Kendi kendime çok mutluyum
- 1 yıl
Yaşadıklarına çok üzüldüm, keşke durumunu değiştirmek için elimden bir şey gelse...
1 yılAaa bende yasiyorum ayni durumu hicbiri birakmak istemiyor diyosun ki ben ciddi ilişki istiyorum farkli dusunuyoruz tamam diyo ama görüşelim arkads olarak bile olsa diyor bu ne mantik Allah askina... Dedigim kisilerde 40 yas ve uzeri yani...(Bunlar hic evlenmemiş olanlar)... Zaten ayrilmis birini bulmak cok zor ya meslegi uymuyor ya cocugu oluyor istemiyosun... Zor yani uygun erkek yok... Kacanlarda nedeni hic evlenmemisse 40 a kadar ya butun kari kızla yatip kalkip adam olmamistir ki seni napsin onlar varken niye evlensin sorumluluk alsin hergun biriyle dusup kalkar bu yasta ki zamparalar diyim artik... Evlenip ayrilmislar ise daha dogru seçenek bence ya cocugu sorun oluyor ya da maddiyati yok ki ayrilmis olabilir
11 Yorumla- 1 yıl
eee işte bu işler böyle
1 yılŞu açıdan bak bu senin karşındaki insanı anlaman için minik bir test aslında,
sen ciddi düşünüyorsun bu sayede ciddi düşünmeyen aslında seni oyalıcak insan direk senden uzaklaşıyor, ciddi zaman tasarrufu yapıyorsun bence60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu saatten sonra evlenmeyi kabul eden adam bulan direk yapişsin. Evlenirkende adam madur.. ezilen.. bosanirkende.. sistem kadından yana.. bu adil olmayan sistem içinde evlenelim diyen adam zor bulunur bundan sonra. Bu zamanda hangi genç adamin cepte askari kimde 1 milyon para varda evliliğe sıcak baksın.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklı bir yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılEee bende evlenmek istemiştim biriyle oyalayıp durmuştu. En sonunda terk ettim. Bazıları ruh hastası onları düzeltmek zor maalesef o değil de baba olamadan göç edeceğim şu dünyadan kibirden, kapristen gına geldi. Ortam çok kötü güven sarsma konusunda ellerine su dökülmez bazılarinin..
12 Yorumla- 1 yıl
sen niye bana denk gelmezsinki ( kufur isyan )
- 1 yıl
@justsormak İki doğrunun bir araya gelmesi genellikle zordur. Bundan olsa gerek hayallerimizi astık dar ağacına intihar edense duygularimizdi. Gerçek sevdayı tadamadan nasil geçer ki dünya? Renkli bir rüyaya uzanmadan, karşilikli sözler verilmeden, uzun soluklu yolculuğun kapisini aralamadan yalniz nasil geçer? 😐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDuruma ve şartlara göre değerlendirme yapmak gerekir, dönemin insanları biraz soğuk bakıyor evliliğe ve ayrıca evlenmeye maddi ve manevi olarak hazır olmadıklarını düşünüyor olmalılar. Korku sardığında insanı kaçacak değil arar bu da öyle biraz 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAslında seninki normal olan ama ortalık o kadar bozuk ki güven o kadar kalmamışki ben şahsen evlenmeye karşıyım. Sırf burada kadınların gizliden yazdıklarını okuyunca dehşete düşüyorum. Ben şahsen tüm kadınlara güvenmiyorum Kadınların hepsi de erkeklere güvenmiyor böyle yaşayıp gideceğiz işte
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani kimi kacar hayat böyle. dulsan kimi erkek dul istemez kacar. seni istecek erkekte hani 40 olsa desem o kadar durdum turnayı gozunden vurayım modunda olur seni cok begenmez kacar. bazısıda tersi var bu kıza yatırrıma degmez der kacar bu karsı tarafın beklentisiyle alakalı acıkcası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBasta belirtmeniz ilgi açlığı içinde olduğunuzu gösteriyor. Bu da bize eziklik olarak geçiyor.
Nasıl ki bir kıza sürekli iltifat eden erkek samimi değilse, ilk buluşmada direkt evlilik söyleyen kız da ilgi çekici gelmiyor, olası varsa bile şüphe olur insanın kafasında.
Mesela o cümleyi kurmasanız, birine direkt sevgili adayı gibi bakmasanız, özgüvenli olsanız daha ilgi çekici görünürsünüz.
Bunu ilerleyen zamanlarda söylemek daha güzel olur bence.
38 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ezik gibi erkeklere ben evlenmek istiyorum demiş jsjsjsnsjene hayatımdaki hiçbir erkeğe evlilik e sini almadım hepsini de o kıvama getirdim ama ben evlenmek istemiyorum şu an için ezik gibi ben evlenmek istiyorum derseniz tabi kaçarlar 😂
- 1 yıl
@Miaa98 benim ailemin de benim de durumum yerinde canım senin gibi zengin koca avcısı değilim açlıktan ağzım kokmuyor sadece su an için evlilik düşünmüyorum 🤗
Gizli Üye(36-45)1 yılben düğün istemeyen kadın bulsam evlenirim ama bakire olmak şartıyla çünkü ben de bakirim.. en çok düğünden ve onun yaratacagı stresten kaçıyorum bir de aileler falan karışıyor 100 yıl önce böyle gösterişli şeyler olmadıgı zamanda yaşasaydım hiç beklemez hemen evlenirdim. ayrıca kafa uyumu da olmuyor bulduklarımın. biraz muhabbet edince bu beni anlamaz diyip olumsuz düşünüyorum hemen. çünkü mantıklı kendini geliştirmiş sorgulayan kadın pek yok piyasada.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkeklerin gözleri açılıyor ondan. Sosyal medyada fıldır, fıldır gezip, bilmem kaç sevgili yapmış, ailesi, geçmişi belirsiz bir kadına erkek neden nikah kıysın?
Ayrıca medeni kanun bu kadar kadından yanayken bir erkeğin evlenmesi, bile, bile lades demek anlamına gelir.
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayırdır @melezbirkiz neden bütün cevapları beğeniyorsun? Takipçi mi lazım?
Cevap sahibi1 yıl@melezbirkız
Cevap sahibi1 yıl@Miaa98 Çoğu..
Cevap sahibi1 yıl@Miaa98 Eğlenmeyi isteyen özellikle kadınlar gerçekten sevmiyorlar. Adamın parası, iyi bir işi yoksa sevmeleri neredeyse imkansızdır. Öz saygılarını kaybedip şey gibi hissetmemek için kendilerini bile aşk evliliği yaptıklarına ikna ederler. Yoksa maddi beklentili ilişkinin adı herkesçe malumdur.
Cevap sahibi1 yılEğlenmeyi değil evlenmeyi olacaktı.
Cevap sahibi1 yıl@Miaa98 Ben zaten ekseriyetten bahsediyorum. İstisnalar her durum genellemesinde olur.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kimse kaçmaz ama sende kaçıracak bir detay varsa ondan olabilir diye tahmin ediyorum.
2. Olarak da bazi erkekler bazi kızlarla zaten kari koca gibi yaşıyorlar. Tum ihtiyaclari gideriliyorsa neden sorumluluk alsinlar ki?20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü onların derdi ciddiyetsiz ilişkiler. Gitmeleri sana layık olmadıkları içindir
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik şu an erkek için mantıklı bir hareket değil. En azından aklı başında bir erkek için.
Yeni nesil evliliker artık çok uzun ömürlü olmuyor. Boşanma olunca da nafaka gibi nedenlerden erkeklere ağır yük biniyor. E bu durumda aklı başında bir erkek evlilikten biraz daha uzak kalmak istiyor haliyle. Mutlu olan yok mu? Tabi ki vardır da çok çok düşük bir oran. Bu riski aklı başında bir erkek şu an için almaz.01 Yorumla- 1 yıl
„Akli basinda Erkek“ kriteri neymiş?
Kendine göre varsayimlar yapiyorsun.
Anadoluda yasayan milyonlar senin yuksrfa yazdigini Abes bulur onlar Akilsizmi!
Kültürel düşünmek var ya da olaya parasal yönden bakmak var.
Kişisel fikirlerinizi genellemeyin.
Ama kadina Nafaka olayi cok abzürd.
Bencede kaldirilmali.
Cocuk icin nafaka verilirde, kadina verilen garip.
Kadini korumanin yolu kadina siddeti engellemek
1 yılkarşında adam kendini senin tek seçeneğin sanıyor, kendini ona yamamaya çalışıyorun falan diye düşünüyor herhalde... Cidden saçmalık.
insanın niyetini net belli etmesi neden kötü anlamıyorum
10 Yorumla
1 yılBunun iki sebebi olabilir. Birincisi ekonomik, ikincisi eğlencelik ilişki. Burada ikincisi çok tehlikeli ve çirkin olan. Karşına böyle insanlar çıkıyor olabilir. Kaçmasına sevinmelisin diye düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılErkekler sorumsuz, tamamen ondan. Evlilik dışı evli gibi yaşamak ister ama % 99’u. E verici kadınlar da var. Sen vermezsen verene giderim ben de derler veya ayrılmadan ikinizi gizli gizli idare ederler biri yandan biri candan misali yani.
00 YorumlaYaşınla alakalı olabilir. Bir tane flörtüm vardı 30 yaşındaydı evlenmek istediği için terk ediyordum. Çünkü 30 yaşına gelmiş artık evlenmek istiyor ve sırf evlenmek istiyor diye benimle beraber diye düşüyordum
09 Yorumla- 1 yıl
Bulamıyorum işte bulamıyoruum
Allah bir kadını yaşından üzen erkeklerin belasını verecek - 1 yıl
Siz de yaşlanacaksınız
- 1 yıl
Ben 18 yaşımdan beri evlenmek istiyorum
- 1 yıl
Sen zamanında aklına neden başına almıyorsun 30 yaşına gelmişsin hakkın mı var buna
- 1 yıl
Evlenmek isteyince kaçıyorlar sonra da evlenmemişsin diye suçluyorlar Allah bin belanızı versin senin gibilerin
- 1 yıl
Aklın başında değil or@spu olmuşsun bu yaşına kadar
- 1 yıl
@Iııııııılllll şu an kaç yaşındasın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü artık kimse kimseye güvenmiyor güvenmek istemiyor. Artık herkes herkesin samimiyetsiz olduğunu düşünüyor ne yazık ki. 🙄
20 Yorumla Demek ki seni sevmiyorlar, senden faydalanmak için sana yaklaşıyorlar. Seni hakeden sabreder, sana saygı gösterir ve seviyorsa evlenir...
20 Yorumla
1 yılÇünkü bu devirde çok yanlış kişilikler var. Evet illaki biri birbirini seviyordur ama bu devirde zor. Herkes birbirini aldatıyor. O diyor ben seni aldattım. Öbürü çıkıp diyor ki ben seni senden önce aldattım. Yani herkes ciddiyetin farkında olmadan sevgili oluyorlar ve sonun cidden sevip sevmeyeceğini bilmiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden ayıp olsun.
Gayet doğal ve bir o kadar güzel bir istek.
Böyle düşünen ve gerçekten isteyen bir kadınla tanışmak tek isteğim.
Fakat sanalda takılı kalan değil , reele taşıyan.00 Yorumla
1 yılİnsanlar yorulmuş hayattan kendi sorumluluğunu alamıyor ki bir eş , onun ailesi vs uğraşmak gibi geliyor istemiyor. İnşallah gönlüne göre biriyle mutlu bir evlilik yaparsın.
00 Yorumla
1 yılSen evlenmeyi düşünüyo olabilirsin sorun yok ama karşındaki de evlenmeyi düşünmüyo olabilir. Karşındaki evlenmeyi düşünmüyosa da uzaklaşır mantıklı olan budur.
00 Yorumla
1 yılkaçmak için sebep çok sorumluluk sadakat yalizken yaptigin bazi aktivitelerin sinirlandirilmasi ozgurlugun kismen bitmesi...
kalmak için ne vaatediyorsun?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBunun iki nedeni var, birincisi evlilik sorumluluğuna kendini hazır hissetmiyordur. İkincisi maddi geliri evlenmek için düşüktür. Bu devirde evlenmek pahalı, evlenmek istememeleri çok normal.
00 Yorumla Evet bende merak ediyorum. Erkekler tek kadına 20 30 yil bağlı kalmak istemiyorlar o yuzden bence gerçi o zaman bile en az 3 4 kadınla ihanet ediyorlar ama 😑🤔
00 Yorumla
1 yılİnsanlar öyle ya da böyle putperest çünkü. Metroya binemeyen, metrobüste yer tutamayan, konuşmayı beceremeyen adamlardan başka bişey becermesini beklemek, biraz zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılBen bundan 20 sene önce evlendim. O zaman ki şartlar ile şimdi dağlar kadar fark var. Maddi gücünüz varsa evlilik güzel
10 Yorumla
1 yılÇünkü siz kızların lüks şatafatlı hayat yaşama merakınız yüzünden kaçıyoruz...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Ozgur yasamayi dusunup onun tadini aldikca tabi evlenmezler..
20 Yorumla
1 yılHocam dışarıdaki bulduğunuz kişilere kendinizi ciddi ilişki sahibi birisi olarak tanıtmışsanız, kimse sizle takılmaya çalışmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Eğer ciddi ilişki istemeyen birisi ile konuşuyorsanız ki karşınızdaki sizin niyetinize göre hareket eder ciddi ilişki konusu açıldığında uzaklaşır.
1 yılBen şahsen evlenmek istemiyorum artık. Çünkü hukuk tamamen kadınlardan yana olmuş. Evlenirsem de resmi nikah asla yapmicam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlilik düşüncesi dile getirilmemeli bence ya da ilk etapta tanımaya, anlamaya çalışılmalı belki de. adami. sen beğenmeyeceksin zamanla..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sorumluluk almak istemiyorlar, arkadaslariyla daha rahat gezip tozmak istiyorlar, paralarını ev geçindirmeye harcamak istemiyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılGenelde evlilikte çoğu masraf erkeğin üzerine yıkıldığı için olabilir. Erkek olsam eğer zengin olsaydım evlenirdim bu şartlarda.
01 Yorumla- 1 yıl
Kadın olarak da aynısını düşünüyorum parası olmayan kimse boşuna evlenip üstüne bir de çocuk yapmamalı.
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun seninle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bana da herkes evlenmek istediğini söylüyor. Ailemle tanışmak istiyorlar. Ha belki de seninle. ilgili değildir. Ama senin bulduğun kişiler sorunludur. Bu da olabilir.
00 Yorumla
1 yılbu devirde kadina yetemezsin. karnini doyurursun ama gözünü doyuramazsin o yüzden gerek yok 😅
00 YorumlaHer hemcinsin evlilik delisi olduğu için, doğal olarak ilerliyoruz. Azıcık özgün olun, herkes gibi olmayın müptezeller
00 Yorumla
1 yılİşlerine gelmiyor. Sorumluluk almak istemiyor kimse.
10 Yorumla
1 yılGerçekten cevabı bilen varsa söylesin, ne kadar saçma bir durum bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKendini hazır hissetmeyenler kaçar. Ben de evlenmeyi düşünüyorum ama ilişkim yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanlar herzaman konuşur. neden umursuyorsun ki evet dersen neden evet dedigini sorgular, hayır dersen neden hayır dedigini sorgular demek istedigim sen kendin için dogru olanı bilirsin.
10 Yorumla
1 yılinsan seçimlerini evlenmeyi düşünen birine karşı yaparsan böyle bir şey olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılAynı sorun bende de var evlenmek istiyorum erkekler kaçıyor güzel bir kızım da nede. Bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılAşkım ben ciddi düşünmüyorum artık erkekler ciddi düşünüyor ya da bana denk gelenler mi öyle acaba.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDaha yeni tanıştığın birine hemen evlilik dersen korkup kaçar
00 Yorumla Niyeti evlilik değildir veya sana kullanmak gözüyle bakıyorlar ciddiyetini anlayınca kaçıyorlar.
00 Yorumla
1 yılYaş aralığın doğru mu peki senin önce bunu sorayım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tanımadığı ve güvenmediği kadından kaçması normal bir şey.
00 YorumlaEğer 30 yaşındaysan kaçarlar erkekler. Yanlış anlama.
010 Yorumla- 1 yıl
Senin babanda mı ananı 30’dan sonra terk etti?
- 1 yıl
Seni de görecez yaşlanınca belanı bulursun
- 1 yıl
Sen mal olarak o dönemini yaşadığını sanıyosun Çok kötüsün Allah belanızı verecek
- 1 yıl
Malların ürünlerin prime dönemi olur biz insanız aynı yaşlardayız kadın düşmanları kadınları eziyor kendi ezikliliklerini bastırmak için
- 1 yıl
Max incel
Cunku evlilikte kazancli olan kadin erkek hukuksal olarakta ekside. 1 gun bile evli kalip bosansan kadina nafaka oduyorsun. Dugun vs masrafi saymiyorum. Takilmak erkek icin daha iyi
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl pisliksiniz
Gizli Üye(18-24)1 yılÇoğu zaman bu kızların işi ciddi düşünen kız yok her birinin bir geçmişi var can sıkmaya başladı aşk maşk yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu devirde bir kadina nasıl bakacaksın, bir evi nasıl geçindireceksin? Ekonomiden haberin var mi senin az empati kur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇünkü Türkiye'de evlilik demek erkeğe boyunduruk takmak demek
21 Yorumla
1 yılTeyze hiç mi tecrüben yok ya erkekler evlenmek isteyen kadınları sevmez onunla eğlenip güleceksin zaman gecireceksin evliligin e sini agzina alma kaçıncı yy da yaşıyoruz evlenmek için erkeklere yanaşmak nedir 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi ilişkiye bile tahmulu yok bunların akılları fikirleri cinsellik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAksine bende evlenmeyi düşünmeyenden kaçarım.
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem