Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek daha ne yapsın. O da kendisini aşmış, cesaret göstermiş ve ilgisini belli etmiş. Siz de ilgileniyorsanız bir gereğini yapın ve bu cesaretin karşılığında adım atın. Fırsatlar her zaman gelmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl aşarım dediğine göre sorduğun sorunun yarısını halletmişsin. Geriye evet deyip evdekilerin haberi olmadan buluşmak kalmış, onu da halledersin dert etme...
00 Yorumla
1 yılAbinle ya da babanla git buluşmaya ozaman aşarsın bu sorunu hem biri damadını biride eniştesini görür 😅😅😅😅
15 Yorumla
Soran1 yılHeee tabi😂
- 1 yıl
Öyle ama eglenceli olur yemin ederim
- 1 yıl
En iyi cevap sec cevabimi puan kazanayım bak seni güldürdün 😅😅😅😅😅😂😂😂😂
Soran1 yılHe seçtim
- 1 yıl
Teşekkür ederim sen bitanesin özelden yaz ya da istek at bundan sonra bende en iyi cevap seccem senin yorumlarını 🙏🙏🙏🙏🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, o utangaçlık hissi hepimizin başına gelir! Yeni birileriyle tanışmak her zaman biraz heyecan verici ve korkutucu olabilir. Kendi deneyimime göre, ilk buluşmalarda biraz gergin hissetmek oldukça normal. Seninle buluşmak isteyen birine "hayır" deme hakkın da var tabi ama belki bu deneyim yeni bir maceraya kapı aralayabilir 😉. Biraz derin nefes al, rahatla ve kendin gibi ol! Göz göze gelmek hele, tam bir cesaret göstergesi 💪💖.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılUtanmıştır sallayın
00 Yorumla Utanma. Ben böyle anlarda en fazla ne olabilir ki diyip buluşuyordum ve şu an 4 senedirli sevgilim var inş evlenicez :) ondan akışına bırak. Heyecanın da tabi ki normal ama bastırmayı yönetmeyi bilmelisin
61 Yorumla
Soran1 yılİnşallah :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılFibalde mutlaka bu duyguyu aşman gerektigini hussederek aşabilirsin. Çünki nihayetinde bir gün mutlaka evlenecrksin. ya da ciddi bir ilişki isteyeceksin ve bir erkeği tanıman için zaten bulusman gerekecek. Yarın mutlaka olacagindan emin olduğun konu bugün olacak. Sadece bu :) Utana sikilada olsa bulusacaksin. Çok utaniyorum. Ben bulusmaktan vazgeçtim desende.. nereye kadar :) bu gerceği ruhunda yaşamayı basarirsan mutlaka aşarsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılBelki bu utangaçlığını partnerin ile konuşman daha iyi olabilir. Hem konuşma esnasında seni rahatlatacak şeyler söyler hem de buluşma esnasında daha dikkatli davranabilir. Sonuçta aranızda uyum olursa eğer, evliliğe kadar gidecek bir yol bu ve senin kendini ona rahat açabiliyor olman gerek :')
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sakin ol. O da aynı durumda. Kendine güven önce, sonra derin nefes al, rahatla. Göz göze gelince gör sen esas heyecanı. Ama utanılacak bir durum yok. Güzel şeyler düşün o an. Hüzel koku sür. Elinde bir şey olsun kitap vs.
30 YorumlaBuluşmani tavsiye etmem bulusunca ne olucak, erkekler den uzak dur kesinlikle
13 Yorumla- 1 yıl
neden ne olacak kı
Soran1 yıl@anticooor07 herkes aynı kısaca
- 1 yıl
kızlarda aynı ama
ben sana kendimden örnek veriyim bende erkek arkadaşımla buluşcağım zamanlar çok utanıyordum yüzümden, fiziğimden ve bende erkek arkadaşımla birbirimize alışana kadar akşamları buluşurduk hava karanlıkken kendimi daha iyi hissederdim zamanla erkek arkadaşıma alıştım ve şimdi çok daha rahat buluşuyoruz :))
30 YorumlaTanıştığın biriyse çekinme. Konum olarak yakınsanız spontane olarak gelişsin ara daha iyi olur
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O günü ne kadar içselleştirip çok önemli bir günmüş havasına sokarsan o kadar heyecan yaparsın. Her günmüş gibi git yanına
10 YorumlaOtur evinde ananla fasulye kır, senin neyine buluşmak
46 Yorumla
Soran1 yılKes sesini be ucube
- 1 yıl
İşte bak bu cesaretini onunla buluş😃
Enerji ni yanlış yere harcıyorsun - 1 yıl
Oluştur abini dinle 🎧
- 1 yıl
İlle de buluşucam diyorsa karışma abisi buluşsun 🤦🏻♀️😂
Soran1 yıl@biradettubaa sanane sen gir evlilik programına falan katıl sizi aşar o işler
1 yılGözünü karartıp o anı iyisiyle kötüsüyle yaşamadan aşamazsın. Kötüsüyle dememe bakma. Tatlı bir heyecan senin yaşadığın.
21 Yorumla
Soran1 yılBencede öyle
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Nasi bi boyutta utangaclik olduğuna bağlı, yüzünü görmeye konuşmaya cesaret edemeyecek kadar bi utangaçlık mi bu
02 Yorumla
Soran1 yılYok arkadaşız
sosyal hayatta zaten tanışmıyorsun öyleyse. iş, okul vs gibi. bence buluşma. napcan ablacım yaaa. yüzde yüz senle yatmak isteyecek. 18/20 yaşında bir erkekle kız napar başka
02 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka 18 20 ya 30 40da yatmak ister
- 1 yıl
@mahirfhcfh ne alaka olur mu? 18/20 yaşta hayata bakışla hormanlarla 45 yaşında birinin hayatı bakışı bir olur mu? 20 yaşında dış görünüm önceliklidir, ten çekimi zirvedir. 30 dan sonra kıl, duygular, ruh uyumu önemlidir. ah mahir ah öğreneceğin çok şey var daha
Gizli Üye(18-24)1 yılİleride kel ve göbekli olacağını düşünüp utancını aşabilirsin erkekleri o kadar büyütmeyin
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka buluşma boş ver hepsi aynı bkun laciverti. Yataga atasıya kadar her şey.
310 Yorumla- 1 yıl
kızlar ıstemıo mu sankı
Cevap sahibi1 yılHayır istemiyoruz? Bakire biri neden istesin? Elin psligine mi verecez? Kocam olasıya kadar vermem? Dogru olanda budur.
- 1 yıl
her bulusma ev ya da otelde olmuyo kı ama
Cevap sahibi1 yılOlmasın zaten
- 1 yıl
kız ıstemezse bısı olmaz ztn ama kız ısterse ev olmadan da olur
- 1 yıl
Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Kendinle çelişiyorsun zaten. Buluşmadan kastettiği bildiğin sohbet/muhabbet. Ama hayır, kişi kendinden bilirmiş. Sen buluşma diyince bunu anlıyorsan o senin zihniyetin. Ayrıca bir adamla evli olmak için sohbet etmek gerek, sen görücü usulü ya da "Arap" zihniyetinde bir şey düşünüyorsan bilemem tabii.
Cevap sahibi1 yılCiddiyet varsa tabiki görüşülür tanışmak için. Ben ciddi ilişki istiyorum Dedigim halde ikinci buluşmadsn sonra cinsellik konusunu açan o... Ç lara denk geldim için kimseye güvenim yok.
- 1 yıl
@soran anlıyorum, bende ciddi ilişki istiyorum yanlış anlamayın ama insanlar konuşa konuşa anlaştığından dolayı sohbet olmadı diyorum. Şimdi sen birkaç çürük elma için koca ağacı keser misin? Yani demek istediğim, evet bu tip kişiler var ve böyle olduğu anlaşıldığı an bırakılmalı evet. Lakin böyle biri değil ise bunda bir sakınca yok onu demeye çalışıyorum.
- 1 yıl
Vermişsin belli
Cevap sahibi1 yılNerden biliyorsun yanımızda peçete mi tutuyordun?
Gizli Üye(36-45)1 yılBuluşmak mı 😳
Güveniyorsan buluşta yani bu zaman da güven yok ki yavrucum 😑
10 YorumlaSende insansın o da insan akşına bırak sohbet sohbeti açar
14 Yorumla
Soran1 yılİşte hep ben ilerletmek istemem o da konuşsun
Soran1 yılHadiii
Biri şu kıza erkeklerin tehlikeli varlıklar olduğunu anlatsın , belliki ilk datesi
01 Yorumla
Soran1 yılYo değil
Utanmanı gerektirecek bir şey yok bence özgüvenini toplamalısın sonuçta karşındakide insan kendine nekadar özgüvenin olursa ilk buluşmanız okadar iyi geçer...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAmaaan sallama ya en fazla ne olabilir yani🙃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sınırlarını çizdikten sonrası boş ver taviz verme geri kalan için rahat ol
00 Yorumla
1 yılYaw neye utanacaksın aw
Aç arkaya müzik öyle git KZZKSJSSJS00 Yorumla
1 yılÖzgüvenini toplamaya caliş
Uzun süredir konisuyorsanız kendine guvenmelisin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durumu izah etmen gerekli bence ney ise açık açık söyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılUtanılacak bir şey yok. Sadece sohbet edeceksiniz. Resmî olma, doğal ol.
00 Yorumla Bu bir kaç defa olduysa sen o utangaç heyecanı seviyorsun anlaşılan ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende eskiden öyleydim
Bir defadan sonra gerisi geliyo12 Yorumla- 1 yıl
:) herseyın ılkı zor
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılüzerine gitmen lazım, kendine güvenmiyorsun
11 Yorumla
Soran1 yılGüveniyrum ama konu ilerletmek hep bana düşerse
o benimle buluşmak istemiyor istese koşa koşa giderim
20 Yorumla
1 yılKendine güvenini yükseltecek birşeyler bul. Spor olur, eğitim olur ama mutlaka kendine güvenini arttıracak birşeyler yap. Kendine yatırım yap yani. Hala utanıyorsan da otur evinde ya 😉
05 Yorumla
Soran1 yılO öyle bi utanç değil
- 1 yıl
Neyin utancı peki? Ne olabilir ki?
Soran1 yılKonuyu hep ben açmiyim
- 1 yıl
İçine sinmiyorsa buluşma.
Soran1 yılYok bi denerim
1 yılÖzgüvenin düşük ondan. İlk önce onu aşman lazım bunun içinde kendini tanıman lazım sevdiğin şeyleri yapman lazım. Lazımda lazım.. Ben hep derim kendinizi geliştirmeden ilişki yapmayın sonu hüsran olur
02 Yorumla
Soran1 yılÖzgüvenim çok yüksektir ama ya sohbet tıkanırsa endişesi var
- 1 yıl
Kendini geliştiren kadında ego oluyor bu seferde ters tepiyor yine yalnız kalıyor erkek kaçıyor sosyalleşmek önemli olan
1 yılBulus nolcak sadece umutlarini yüksek tutma
10 Yorumla
1 yılYüz verme sakin ol. Ciddi dur.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende ayni yaaa of
18 Yorumla
Soran1 yılNası aştın benim derdim konu tıkanırsa üf
Cevap sahibi1 yılLa ben aşmadim ki hala ayniyim ve ayni dert bende de var tikanirsa diye ldkdldf aslında yapa yapa alişmak lazim senin gibi bi arkadaşim olsa birbirimize destek ola ola alişitira aliştira asardik belki
Soran1 yılBirbirimizle date e mi çıkıcaz ahahahaha
Cevap sahibi1 yılSödkkdd Hayir ama buluşma öncesi taktik senaryo ayarlariz şdkdlddm öyle yapiyorduk önceden bi arkadaşa ilk buluşmasi olucakti
Soran1 yılHeee süpermis o da mi utandı
Cevap sahibi1 yılEvett eski bi arkadaşim ama şu an öyle değil tabi dömddf ztn nişanli
Soran1 yılAşmiş o kiz
Cevap sahibi1 yılEvet
1 yılBen de çok utanıyorum ya bir buluşma olunca
21 Yorumla
Soran1 yılAşiyorum ama bi 20 dk sonra
Gizli Üye(18-24)1 yılOf bende çok utanirdim ama buluş yani yapacak bişe yok illaki buluşmadan olmaz
21 Yorumla- 1 yıl
uslu kızlardan mısın utangac mı
1 yılBuluşma bence ilk önce kendini hazır et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBukus gitsin yaw nolucakk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılBuluş buluş alışırsın
10 Yorumla
1 yılÇekingen bir yapıya mı sahipsin
23 Yorumla
Soran1 yılBuluştuktan sonra geçiyor
- 1 yıl
O zaman durma 😅
- 1 yıl
öyle oluyor. sanalda çok yakın olup gerçekte çok uzak olunca bir garip oluyor insan ama buluştuktan yarım saat sonra falan geçer
1 yılgidip görüşeceksin istemiyorsanda gitme bu kadar basit
00 Yorumla
1 yılÖnce gel buluşalım heyacanını yen sonra onunla git buluş
02 Yorumla- 1 yıl
Harcanıyosun bu platformda
- 1 yıl
Beni harçanmaktan kurtara bilirsin kendin ile beraber
utanmaaaaaa akına ıddalı ol kı erkekkkk cesaretlı olsunn
00 YorumlaKalabalık yerde görüş
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnceden tanisiyosan neyden utaniyorsun once gercek halini gordu mu
11 Yorumla
Soran1 yılE tabiki
Gizli Üye(25-29)1 yılaman salla ya boş ver
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUtanma ne var cay icicen
20 Yorumla
1 yılneden utaniyorsun hazirln git
01 Yorumla
Soran1 yılKonuyu ya hep ben ilerletirsem
Gizli Üye(18-24)1 yılBizde insanız hani kiz arkadaslarınla nasil bukusuyosan oyle hazirla piskolojini en fazla ne olabilur ki hem zaten o da istekli
00 Yorumla
1 yılNeden utanıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılHep konuyu ben ilerletirsem o da konuşsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılUtanma neyden utaniyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılKonu tıkanması
- 1 yıl
Konuyu erkek açar
Soran1 yılAçmasına açarım zaten ama o da öküz gibi durursa kötü
- 1 yıl
Swni seviyorsa durmaz
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Takilma hayatına bak
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılUtangaç mısın
01 Yorumla
Soran1 yılAslında hiç değilim sadece buluşmalarda ilk zamanlar oluyor
1 yılNeden utaniyosun tam olarak
02 Yorumla
Soran1 yılKonu tıkanırsa vs hep ben ilerletmek istemiyorum
- 1 yıl
Oyle olursa zaten bidaha gorusmeyin
1 yılDaha önce yapmamışsın
02 Yorumla
Soran1 yılMesele o değilki
- 1 yıl
Karekter de önemli
1 yılFlörtöz değilsindir adamsın
04 Yorumla
Soran1 yılYa buluşunca tamamen kontrolü ben elime alırım aslnda
- 1 yıl
Beğenmiş olabilirsin çocuğu normal kız arkadaşın gibi düşün git işte
Soran1 yılOfff bilmiyorum buluştuktan sonra utanç kalmiyo da giderken sorun o yüzden reddediyorjm
- 1 yıl
Sen bilirsin kanka
1 yılNasılsın bur erkek arıyorsun
020 Yorumla
Soran1 yılErkek var zaten
- 1 yıl
Bu ilk buluşma het zaman insan Bi korkar normal bu
Soran1 yılDaha önceden tanıyorum sorun orada ya
- 1 yıl
Onu diyorum işte bende
- 1 yıl
Tanıdıkça ona karşı acilrsin
Soran1 yılAma arkadaşımdı çocuk o kadar yakın olmasak da benden hoşlanmaya başladı
- 1 yıl
İlk adımı atıyorsun normal yani önce arkadaştıniz şimdi belki sevigili olacaksınız acaba nasıl olacak diye düşünürsün
Soran1 yılBen hoşlanmıyorum o hoşlanıyo baya bu beşinci soruşu reddetmeme rağmen
Soran1 yılHiçbişi olmadığın ama olucağın biriyle buluşamazsın garip olur o his var
- 1 yıl
O zaman buluşma derim ümitlenir yazık olur çocuğa bende 3 defa aynı kızdan Red yedim zorladım didindim 2 ay sürdü
- 1 yıl
Zerre kadar ilgin yoksa hiç buluşma derim
Soran1 yılYani bi şans verebilirim ama ümitlendirmem
- 1 yıl
Şans vermek ne demek peki anlat bana
Soran1 yılBuluşur konuşuruz sadece ya
Soran1 yılÖnceden tanıyorum zaten
- 1 yıl
Konuş arkadaş olarak yskinsan ama sana ilgi duyduğunu bildiğin halde yüzüne söyle ki umutlenmesjn ah alırsın yoksa
Soran1 yılTamam denicem
- 1 yıl
Ben düşürmem seni ama neyse
Soran1 yılThank you
- 1 yıl
Yüzüme düş
1 yılUtanılacak bisi yok ki o da insan sen de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRahat olarak kasmayarak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılOnunla flört değilde arkadaş gibi buluş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHeyecanlanman doğal sonucta ilk zamanlar
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne