Hepinize hayırlı geceler dilerim Nasılsınız umarım iyisinizdir Hayatınızda her şey hayırlısı ile istediğiniz gibi yolundadır Bugünden itibaren işe gidenler adına allah sizin yar ve yardımcınız olsun Yani allah sizin bütün zor görevlere ve işlere karşı dayanma gücü versin İnşallah her gününüz hayırlısı ile gönlünüze göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünüzden hiç düşmesin Ailenizle birlikte huzur dolu anlar sizinle olsun Hem işte çalışma bakımından çabalamanıza ve gayretinize karşı bol bereketler eksik olmasın Kendinize çok dikkat edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÖncelikle güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. Başım biraz ağrıyor gibiydi bugün. Neyse ki abartı olmadı, migren var da. Yazmakta olduğum kitabın düzeltme okumasına devam eder miyim diye düşündüm lâkin henüz enerji bulabilmiş değilim. Öte yandan dün gece gördüğüm hoş bir söz aklıma geldi senin üslubun ve sevecen şefkatin vesilesiyle; "Dünya seni yorduğunda, gel bende dinlen." Sen de insana öyle hissettiren birisin gibime geldi. Maşallah.
034 Yorumla- 1 yıl
Çok geçmiş olsun Migren sizin görme kaybına, konuşma güçlüğüne ve başının bir tarafında baskın bir ağrı oluşmasına sebep olur Ondan allah senin yar ve yardımcın olsun Yani allah sana bütün zor görevlere ve işlere karşı dayanma gücü versin İnşallah hastalığını sağ sağlim atlatırsın Sende rahata ermiş olursun
- 1 yıl
Âmin, ecmain. Dilediğinden güzeli senin olsun. Söze layık olduğun için de biz teşekkür ederiz. Devam ettiğini görebilmek dileği ile.
- 1 yıl
İlginç bir çıkarım. Fikrin için teşekkür etmekle birlikte bu kanıya nereden vardığını bilmek isterim.
- 1 yıl
Hayır, hayır; yanlış anlamadım. Yalnızca detaya inmek istedim. Kendini ifade etmek konusundaki tavrını da beğendim, o yüzden seni biraz dinlemek istedim.
- 1 yıl
Teşekkürler. Peki, niçin cevabının bir kısmında "sen" ve diğer kısmında "siz" diye hitap ediyorsun?
- 1 yıl
Estağfurullah. İkilemde kalmana gerek yok. Hangisi sana daha rahat geliyorsa onu kullanabilirsin. İkisini aynı anda kullanma, yeterlidir. Birini seç yani.
- 1 yıl
İnşallah. Çabuk öğreniyorsun. Güzel.
- 1 yıl
Henüz değil. Düzenleme yapıyorum kitabım için. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
- 1 yıl
Doğruya doğru. Bu arada Cern'deki büyük hadron çarpıştırıcısı hakkında bildiklerini özetler misin?
- 1 yıl
Tamam, teşekkür ederim. Bir sorayım istedim sadece. Uykundan alıkoyuyorsam kusura bakma. Susabilirim.
- 1 yıl
Teşekkür ederim, çok naziksin. Sen de istediğin zaman yazabilirsin bana.
- 1 yıl
Anlaştık.
- 1 yıl
Uyursun diyordum ama halen ayaktasın galiba.
- 1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Haftalardır biraz da bu yüzden sağlıklı uyuyamıyorum. Vakitlice yatamıyorum. Neredeyse bir uyku arkadaşı arayacaktım.
- 1 yıl
Fazlasıyla şanslısın. Zaten kediler genelde strese de iyi gelir. Benim yerime de sarıl bari.
- 1 yıl
Tamam dediğin gibi yaparım Hem zaten benim kedim gözümde oldukça tatlı, sevecen, yakışıklı ve beyfendi birisi Yani bana göre öyle geliyor Birde kedimi en iyi arkadaş olarak görüyorum Hemen mutlu bir haber olsun ve üzüldüğüm an olsun direkt kedime söylerim Hani bilmem ama geçmişten beri öyle alışmışım
- 1 yıl
Ne güzel. Fakat ondan "birisi" diye bahsetmen garip değil mi? Sonuçta o bir insan değil?
- 1 yıl
Tamamdır. Güzel geceler diliyorum. Benim başım çatlıyor. Bu uygulamada da onca paraya ve yeniliğe rağmen halen gece modu olmaması büyük bir anormallik ve baş ağrım için hiç iyi değil. O yüzden iyi geceler diliyorum sana.
- 1 yıl
Teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılTeşekkür ederim
Bugünde biraz yorgunlukk vardı üstümde
20 30 sonrayı düşünüyorum tekrar yks caliscam 🥲
Siz nasılsınız inşallah iyisinizdir02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok teşekkür ederim bende size
🙏🏼🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılİyiyim, ne güzel söylemişsin seni de bulsun güzel dileklerin
03 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim💜🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
1 yıliyiydi akşam bi ağırlık çöktü ya
04 Yorumla- 1 yıl
Aslında vücudundaki yorgunluğunu ve bitkinliğini atlatmak amaçlı hibiskus çayını içebilirsin Mesela vücudunda zararlı mikroplar var ise onların yok edilmesini sağlıyor Hem iş bakımından da allah senin yar ve yardımcın olsun Yani allah sana bütün zor görevlere ve işlere karşı dayanma gücü versin
- 1 yıl
teşekkürler iyi yürekli hanfendi bayan.
1 yılAyağımı Catlattim azıcık hepsi bu)
012 Yorumla- 1 yıl
@Sellinmmmi hadi ya.. geçmiş olsun :) ayağın kaç numara?
- 1 yıl
hanfendi yapay zeka mısınız?
- 1 yıl
@Nisanur_k tesekkkur ederim, insAllah
- 1 yıl
yapay zeka gibi konuşuyorsunuz
- 1 yıl
yerim sizi
- 1 yıl
sen kafayı yemişsin hanfendi. ama olsun fark etmez.
- 1 yıl
Aynı şekilde sizinde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBerbat
053 Yorumla- 1 yıl
Yani hayatın full kötü geçmiş olabilir Ama bu hep her gün için tekrarlanacak diye bir kuralda yok Şans belki birgün senin yüzünede güler Tamam kaderimizi kendimiz belirliyoruz ve çiziyoruz Ama bir adım atmak lazımki geriside gelebilsin Ondan inşallah diğer günlerin hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
- 1 yıl
Allah razı olsun senden, bu zamanlar da geçecek biliyorum ama iz bırakıp mı geçecek bırakmadan mı göreceğiz bakalım. Sende ne var ne yok bakıyım
- 1 yıl
Ne güzel ya böyle minnak sebeplerle mutlu oluyosun maşallah sana
- 1 yıl
Senin kedini sevdiğin gibi insanlar birbirini sevmiyo 😅
- 1 yıl
Ne tatlısın sen kız
- 1 yıl
Ben de güzel duaların için sana çok teşekkür ederim aynıları fazlasıyla sana nasip olsun
- 1 yıl
Karşımda senin gibi bir hanımefendi olunca bana başka seçenek bırakmıyosun ki
- 1 yıl
O zamaaaaan 🌹🌻 bu gül ile gün aşığı da sana benden hediye olsunnn inşallah ileride ve şu an sana sevdiğin erkek böyle bir hediye ile gelir. Benim içimi de sen ferahlattıb bu akşam bir çiçeğin yapamayacağı derecede, teşekkür ederim ❤️
- 1 yıl
Aslında şuanki yaşıma kadar hiçbir erkekle içli ve dışlı olmadım Yani çevremde bir tane bile erkek arkadaşım yok Ondan dolayı bu sebeple sevgilim de olmadı Zaten ortaokul zamanımda erkeklerle fazla konuşmuyordum Lisede ise kızlarla birlikte okudum Şuanda zaten üniversiteye yeni geçtim Daha doğrusu erkeklerle hiç muhattaplığım yok Ama belki ilerde olur Bunu da zaman gösterecek tabiki de
- 1 yıl
Ne kadar güzel, kaldı mı senin gibi tertemiz kızlar ya, ilerdeki eşin çok şanslı imrendimm
- 1 yıl
Ben de sana çok teşekkür ederim 😘
- 1 yıl
Sen de canım benim, çok sağ ol çok teşekkür ederim sana bu akşam için 🤗🤗🤗❤️
- 1 yıl
❤️
- 1 yıl
Napıyosun
- 1 yıl
Ben de seni izlesem?
- 1 yıl
Hayır
- 1 yıl
Sorun değil, neden yanlış anlsyım canım, o yüzden diyorum ya ben de seni izlesem diyeee
- 1 yıl
Evcil hayvan niyetiyle
- 1 yıl
Bana diyenin kendisi neden uyumadı aceba
- 1 yıl
Yok yok kötü nyetle dedin ben anladım seniii
- 1 yıl
Haklısın kusura bakma güvenilecek çok az insan var burada sanırım sana haksızlık ettin hakkını helal et
- 1 yıl
Kız ne kötü cümlesi deliiii ne güzel sohbet muhabbet ediyoruz şurda ne engeli, sitede gördüğüm en düzgün insansın sen❤️
- 1 yıl
Eveeeet öyle düşünüyorum, ben de sana öyle düşündürdüğün için teşekkür ederim 😘❤️
- 1 yıl
Bu kadar tatlı olduğun için 😘
- 1 yıl
Tatlım biraz rahat ol ya yanlış anlamıyorum seni merak etme 😘 iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınnnnn? Hem ben seni takip ettin sen neden beni etmedinnnn😒😒
- 1 yıl
Ee önceden senin için uyku anlamında iyi niyetle cümle kurmuştum Ama sen durduk yere yanlış anlamıştın Ondan dikkatli olmak lazım Hem bende oldukça iyiyim şu an kedimle birlikte yer yatağında yatıyoruz Cidden kediler çok tatlı ve sevecen hayvanlar İnsanlar dan daha çok kalpleri iyilikle dolup taşıyor
- 1 yıl
Ne konuda dikkatli oluyon ki
- 1 yıl
Yok canım benim merak etme, anlamam 😘
1 yılsayilir
03 Yorumla- 1 yıl
cok teşekkürler umarim benim icin soyledigin bu guzel dilekler seni fazlasiyla bulur 😊
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz İnşallah hayatınızda her şey yolundadır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım