bu kişiye göre değişir.. ben aşık olduğum zaman sadece sevdiğim aşık odluğum kadını düşünürüm gözüm ondan başkasını görmez sürekli onunla konuşmak isterim ve hayecanlanırım konuşurken de ve yanında olurum
kıyamaz ve senin söylediğin her şey ona güzel bir melodidir 😃
sana dair herşeyle ilgilenmeye başlar farketmeden herşeyini bilir örnek veriyorum senin en sevdiğin şey ve sevmediğin şey
ve en öldürücü darbeyi söylüyorum hazır mısın? Eğer attığın her adımda her zaman yemeğini yerken bile birisini istemesende düşünmeye başladıysan geçmiş olsun aşık olmuşsundur 😃
ve son ek madde ; birisini gerçek anlamda sevdiğin zaman her yerde ona dair şeyler görmeye duymaya başlarsın , onun adı ona benzer simalar onun saçı başı onun gülüşü onun verdiği tepkiler … bunun adına da algıda seçicilik denir aşık oldun ve beynin ona dair herşeyi seçiyor artık 😃
Aşk süper bir duygu kişiye göre değişir tepkiler.. Sevdiğim erkeğin yanında olmak isterim ben olsam ve onunla her konuda sohbet etmek isterim.. Onunla yıldızları izlerken huzuru hissederim, ona sarılıp sessizce tutkuyu hissetmek isterim.. Âşık @SheWolfWoman böyle olur bana göre sdfsdf 😍😍✌️
Kelebek göçü oluyormuş midenin o duvarından diğer duvarına savrul savrul 😂😂 kimisi fillerin tepiştiğini de söylüyor sonra zaten aslan kükrüyor falan fistan 😂
Ahh aşkın güzelliği 🌸 Aşık insan bambaşka olur! Gözleri bir başka parlar, her fırsatta gülümser ve böyle durduk yere dalgın dalgın bakar😌 Bir de o kalp atışları var ya, sanki koşmuş gibi! Adrenalin patlaması sürekli. Başkasını düşünememe hali, sürekli onun yanındayken mutlu olma. En güzeli de ufak şeylerle bile mutlu olabilmek. Sanırım sen de aşık olmuşsun isabella181919 😄❤️
çok değişik bi şeyy yaa. yani hoşlantı gibi değil. onunda seni sevmesini istersin. yanında aşka birini görünce hayal kırıklığı. bir de leyla /mecnun gibi olursun. mesela okuduğunu anlayamazsan. sürekli dalarsın. karşı tarafa gelince o sana aşıksa sürekli senin gittiğin yerlerde karşına çıkar sjsjs gözü hep sendedir. sana farkettirmeden olur bazen sjsj