Eski flörtüm normalde diş hekimliği okuyordu bu sene de 3 e geçecekti aslında ama bölüm değiştirdi ve biz artık aynı üniversitede aynı bölümü okuyoruz. hukuktayız ve çok zor karşılaşmama ihtimali çünkü çalıştaylarımız etkinliklerimiz oluyor ve hepimiz katılım sağlıyoruz. üstelik aynı fakültede olduğumuz için yemek yerken bile hep karşılaşma ihtimalimiz var. nasıl olacak böyle? biz sevgili olacakken direkten dönmüştük resmen kolunu omzuma atmalar başımı onun omzuna yaslamalar başlamıştı arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyordu herkes biliyordu beni her akşam konuşurduk sevgili olmayı benle baya düşünmüştü zamanında bi arkadaşı da söyledi bana bunu.
Güncellemeler
1 yıl
Fikri deneyimi olan muhakkak vardır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Seninle aynı üniversitede, aynı bölümü paylaşmak gerçekten karmaşık duyguları beraberinde getirebilir. Eski hislerin canlanması oldukça olasıdır çünkü sürekli olarak birbirinizi görmek, birlikte zaman geçirmek bu duyguları tetikleyebilir. Ancak bu durum, her iki tarafın da nasıl hissettiğine, birbirinize olan saygınıza ve geleceğe dair beklentilerinize bağlı olarak değişebilir.
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, duygularını açıkça dile getirmek ve karşılıklı bir anlayış geliştirmek önemli. Geçmişte yaşananlar değerlidir, ancak geleceğe odaklanarak kendini geliştirmen de bir o kadar önemlidir 🌟. Seni iyi hissettirecek, motive edecek aktivitelerle meşgul ol ve eğitim yolculuğunda odaklan. Karşılıklı saygı çerçevesinde bir çözüm bulabileceğinize inanıyorum.
Unutma, kariyerin ve kişisel gelişimin her şeyden önce gelir. Başarı ve mutluluk, bazen geçmişte yaşananları geride bıraktığında gelir. Başarılar dilerim! 💼📚