Merhaba 🧡. Gelecekle kavuşmayı umut ediyorum. Mesela on yıl sonra neler başarmış olacağım, neleri deneyimleneceğim, hayat bana neler öğretecek, nasıl görüneceğim, nelere sahip olacağım, nerede olacağım gibi bir sürü canlanıyor aklımda. Bir önceki yıla göre hep daha iyiye doğru yol aldığımı düşünüyorum. Bana hayatın öğrettikleri sanırım böyle düşünmeme sebep oluyor. Geçmişle ilgili ise o kadar negatif değilim sonuçta o yaşanılanlar olmasa şimdiki ben de var olamazdı. Ancak bazı şeyleri daha erken öğrenmiş olmayı dilerdim.😉
Geleceğimi hayallerim doğrultusunda ilerletmeye özen gösteriyorum. Fakat, geçmişimde yaşadığım bazı problemler çoğu zaman benimle birlikte gelmiyor değil. Kolay kolay yaşanan şeyleri unutan biri olmadığım için, her iki şekilde yürütüyorum aslında hem geçmiş, hem gelecek..
Sadece önüme bakmaya çalışıyorum geleceğime bakarak daha mutlu olmaya dikkat ediyorum olumlu düşünüyorum geleceğimden ümitliyim. Geçmişe bakarak kendimi üzmüyorum
Güzel soru… evet gelecekle ilgili umudum var… ve Özlemle sabırla bekliyorum… geçmişle vedalaştım önüme bakıyorum… artık şöyle düşünüyorum bazı insanlar geçip gitmeseydi doğru insanı nasıl tanıyabilir ona hazır olabilirdik ki?
Merhaba 🧡. Gelecekle kavuşmayı umut ediyorum. Mesela on yıl sonra neler başarmış olacağım, neleri deneyimleneceğim, hayat bana neler öğretecek, nasıl görüneceğim, nelere sahip olacağım, nerede olacağım gibi bir sürü canlanıyor aklımda. Bir önceki yıla göre hep daha iyiye doğru yol aldığımı düşünüyorum. Bana hayatın öğrettikleri sanırım böyle düşünmeme sebep oluyor. Geçmişle ilgili ise o kadar negatif değilim sonuçta o yaşanılanlar olmasa şimdiki ben de var olamazdı. Ancak bazı şeyleri daha erken öğrenmiş olmayı dilerdim.😉