Sevmek sevilmemekte aşk ızdırabı olmazmı bir kimsenin olmaması? Bu benliğimden gelen bir dürtü bu olmasa neden böyle bir arayışa giriyimki aksi olsaydı bitkiler gibi fotosentez yapar hiç bir şeye baglı kalmadan yaşardım.
Lise çaglarımda hiç bu şekilde bir istek ve arzu olmamıştı arayışta değildim yani şimdi ne olduysa arayıla başladım çünkü hayatta sanırım yapmam gereken başka bir şey kalmadı. Hayatın sonuna gelmiş gibiyim.
Zaman herşeyin ilacı diyorlar ama 40 yaşına kadar bekar kalanları görüncede korkuyorum. Malum amerika gibi bir ülkede de yaşamıyorum ki hızlı reaksiyona girebilecegim insanlar olsun şimdi "reaksiyon" diyince ilişki anlayacaklar bel altı onu kastetmiyorıö iletişime başlamaktan bahsediyorum.
Anladım ama korkunun ecele faydası yok diye bir söz var. Kaderinde ne varsa o olucak. İletişim kurma demiyorum kur ama hayat gerçekten sürprizlerle dolu. Geleceğimizin ne olacağını bilemiyoruz
12.04.1996 doğumluyum. Şuana kadar bu tür şeylerle ilgilenmediğim için çok pişmanım. Hayat sadece okul okumak ve işe gitmekten ibaret değilmiş onu anladım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır yok rahatım
Aşk ısdırabının üstesinden zaman gelir sadece. Bir anda geçmesi mümkün değil. Kendine zaman ayırarak, sosyalleşerek bu süreci kolaylaştırabilirsin
herkes sosyalleşmekten bahsediyor.
Üniversite mezunuyum bu yüzden üniversite imkanlarını kaçırdım diye bilirim.
Arkadaş çevremde neredeyse yok.
Rutin olarak dışarı çıkarım kadıköy, üsküdar, bağdat caddeis vs oralardan da bir şey bulamadım.
Şimdi ise araftayım.
Sınavsız 2inci İstanbul üniversitesine her halukarda katılacağım.
Sosyanleşmek tam olarak nasıl oluyor. Sinemaya tiyatroya giderek aday bulunmaz herhalde biraz açıklayabilirmisiniz?
Aday aramak için mi soruyorsun? Aşk acısını yok etmek için başkasını yara bandı yapmayı doğru bulmuyorum. Sana da tavsiye ederim
Sevmek sevilmemekte aşk ızdırabı olmazmı bir kimsenin olmaması? Bu benliğimden gelen bir dürtü bu olmasa neden böyle bir arayışa giriyimki aksi olsaydı bitkiler gibi fotosentez yapar hiç bir şeye baglı kalmadan yaşardım.
Ben birine karşı aşk acısı gibi anladığım için böyle bir yorum yaptım. Öyleyse peki
Lise çaglarımda hiç bu şekilde bir istek ve arzu olmamıştı arayışta değildim yani şimdi ne olduysa arayıla başladım çünkü hayatta sanırım yapmam gereken başka bir şey kalmadı. Hayatın sonuna gelmiş gibiyim.
Her şeyin bir zamanı var. Bence yaşanmışlık olması, hiç yaşanmıslık olmamasından daha zor.
Zaman herşeyin ilacı diyorlar ama 40 yaşına kadar bekar kalanları görüncede korkuyorum. Malum amerika gibi bir ülkede de yaşamıyorum ki hızlı reaksiyona girebilecegim insanlar olsun şimdi "reaksiyon" diyince ilişki anlayacaklar bel altı onu kastetmiyorıö iletişime başlamaktan bahsediyorum.
Anladım ama korkunun ecele faydası yok diye bir söz var. Kaderinde ne varsa o olucak. İletişim kurma demiyorum kur ama hayat gerçekten sürprizlerle dolu. Geleceğimizin ne olacağını bilemiyoruz
Kaldı ki daha 27 yaşındasın eğer yazan doğruysa. Geç değil yani bu kadar telaş yapma
12.04.1996 doğumluyum. Şuana kadar bu tür şeylerle ilgilenmediğim için çok pişmanım. Hayat sadece okul okumak ve işe gitmekten ibaret değilmiş onu anladım.
İlgilenenlere bak bakalım halinden memnun olan kaç kişi var? Bence bişey kaybetmedin
Şimdi ise tek engelim memurluğa geçmek kaldı. Veya yurt dışında vatandaşlık alabilmek. Onun dışında hiçbir sorunum yok.
Sence bu siteden tanışıp buluşan varmıdır?
...
Vardır. Evet var
Yalnızlık konusunda endiseliyim
Bir aday arayışı içindenisiniz yoksa sizde diğerleri gibi evlilik karşıtımısınız ve lütfen karşıtı derken kaba olmak istemedim. Bilin isterim.
Evlilik isterim ama kısmet olmuyor