Kocam benden soğumuş ve beni istemiyor?

Biz eşimle 6 senedir beraber 1 senedir de evliyiz. Hatta tam bir hafta sonra senemiz dolacak. Biz eşimle 1 ay önce büyük bir kavga ettik ve o gün benden boşanmak istediğini söyledi. Onu artık bunalttığımı, sürekli onun üstüne geldiğimi ve sürekli onu suçlu, hatalı profiline soktuğumu söyledi. Haklı da eşim.. Ama ben hatamı fark ettim ve şu anki bulunduğum konumda kim haklı kim haksız derdinde de değilim tek istediğim eşimin mutlu olması ona huzurlu bir hayat yaşatmak. Hatalarımı fark ettim ve daha özverili yaklaşmaya kendimi düzeltmeye kararlı ve bu nokta da istikrarlı devam ediyorum. Ben de çok bunalmış ve psikolojisi yerinde olmayan biriydim ve kocama nasıl yaklaştığımın farkında değildim. Ben yuvamız bozulsun istemiyorum eşimi çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. 1 ay boyunca attığım her adıma kadar dikkat ettim. Ağzımdan çıkan her sözü defalarca düşünerek söyledim. Psikoloğa bile gittim neyi nasıl yapabilir ve düzeltebilirim diye. Ama geldiğimiz şu noktada eşim benden soğuduğunu, ısınamadığını 'demek ki bir seferde bitebiliyor' dedi. Ne yapmak istediğini sorduğumda 'bilmiyorum, düşünemiyorum, ne istediğimi bile bilmiyorum' dedi. Ben eşine aşık ölüp biten bir insanım ve bu duyduklarım resmen kalbimi paramparça etti. Ne yapmam gerekiyor, bu geçer mi yoksa artık bir kere soğuyunca insan da bitiyor mu? O kadar çıkmazdayım ki. Ruhsuz biçare kalmış gibi eşimin bana küçük bir gülümsemesine bile muhtaç kalmış şekilde kalakaldım.

Kocam benden soğumuş ve beni istemiyor?