Dün bu durumu ona da söyledim arada içimden konuşmak isteğinin gelmediğini falan ancak arada konuşmak mutlu ediyor falan dedim ne yapmalıyım kararsızım içimde bazen sıkıntı oluyor konuşmak sıkıyor vs dedim açık şekilde konuştum dün gece işim var demiştim yazmadım hala cidden içime bir sıkıntı düştü konuşma isteği gelmiyor pazar günü ilk görüşmemizi yapalım dedi kabul etmiştim sizce görüşmeye gitmeli miyim nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Arkadaşlar flörtüme çekim duymuyorum pazar günü görüşmeye gelecek sizce konuşmayı bırakmalı mıyım?
Hediyesi tatlı olmuş, içinden gelmiyorsa gitme bence karşındaki kişinin de duyguları var , ona söyledim demişsin buna rağmen senle görüşmek istiyorsa bilemiyorum ama yinede sen bilirsin
Ama genelde konuştuğum herkese bir süre sonra böyle hisler oluşuyor o yüzden belki de doğru bir insan çıkar karşıma diyerekten şu an konuşmayı sürdürüyorum Bu arada ben erkeklerden hoşlanamıyorum ama hayatıma erkek almam lazım tövbe ettim hislerim kızlara karşı normalde büyük ihtimal o yüzden bu şekilde şu anda ama çok yakışıklı bir erkek görsem hoşlanabiliyorum sadece erkeklerin yüzde birinden falan hoşlanıyorum öyle söyleyeyim sana
Belki de kendini sartladigin için zoraki gibi hissediyor olabilirsin. Evet doğrusu kadın erkek ilişkisi dinen de ama zamana bırak bence Allah'tan hep hayırlısını iste vakti gelince nasibin ayağına gelir ve hissedersin o kişi olduğunu tek yapmak gereken güzelce sabretmek 🌹
gayette var vaktini böyle çocukça şeylere harcıyorsa? ayrıca sevgilim böyle uğraşıp origami falan yapsa altıma işerdim herhalde AJSJLAKSLKDLWMCKWLALSLQK