Kız arkadaşım bir anda ilgisini kesti?

9 aylık ciddi bir ilişkim var bu 9 ayın ilk 4 5 ayı süper bir şekilde ilerledi her gün buluşurduk görüntülü ve sesli konuşurduk arkadaş ortamına girerdik vs vs 4 5 ay sonra kız arkadaşım bana olan ilgisini merak etmesini aramayı sormayı kesti sorduğumda ise tek ben çabalıyordum sen çabalamıyordun dedi bende haklı bulup çabalamaya başladım buluşalım diyorum ders çalışacam diyor bir saat sonra arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor mesajlara 3 4 saatte bir cevap veriyor okullar tatil olmadan önce 1 ay buluşmadık sürekli bir bahane buldu sorduğumda kız kıza takılmak istiyoruz arkadaş grubum var vs dedi ve bence şüpheye düştüm 5 6 aydır şüphe içerisindeydim en sonunda dayanamayıp fake bir hesaptan yazdım buna cevap verdi 2 gün konuştuk hem fake hesabımla konuşuyor yem benle konuşuyor sonra fake hesaptan sesli konuşurken video kaydına aldım konuşma bitince videoyu buna attım biliyordum senin olduğunu felan dedi arkadaşıyla olan konuşmasını attı gerçekten de biliyormuş ve şu an ayrıldık ama net bir şekilde ayrılık konuşması yapmadım düşünmem gerekiyor dedi ne yapmalıyım arkadaşlar
Kız arkadaşım bir anda ilgisini kesti?