Kız arkadaşımın ilgisi azaldı?

ız arkadaşımla aynı avm de çalışıyoruz karşı karşıya hatta. Önce o benden hoşlanıyormuş. Hatta onun için imkansız gibi birşeymişim. Hatta ve hatta ilk sevgilisiyim. Çünkü daha önce olmamış nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor. 2. ayımızdayız daha ama sanki biraz bıktırdım gibi hissediyorum. Çünkü bu aralar yakın erkek arkadaş muhabeti yüzünden çok kavga ettik. Yıprandık sanırım. Ayrıca wp de neden çevrim içisin muhabbeti çok yaptım. Erkekler ile konuşmuyor çünkü bakıyorum hep zaten kızıcamı bilsede söyler yani. Ama hep şüphe ediyorum birde birine yazarken yazsa banada sanki konuşmak istemiyor musun muhabbeti yapıyorum kızıyor sen böyle diyince konuşasım gelmiyor asıl falan diye. Sanırım üzerine mi çok gidiyorum birde gün boyu ona yazıyorum mesela o mesaj atarsa en geç 5 dk ye yazarım ama o işi olursa yazmaz. ya da birine yazarken yazar. Buluşalım falan dersem hemen buluşur. ya da dün, mesela hediye almış ama saçma sapan kavgalar ediyoruz hep. Geçenler de dengesizsin dedi bana. Nerede ne hata yapıyorum. Nasıl eskisi gibi olabiliriz tavsiye verir misiniz. Nasıl düzeltebilirim?
Kız arkadaşımın ilgisi azaldı?