Uzak mesafe ilişkim var çok aşığım ama kaybetmekten korktum hep.. kafasını dinlemek istemişti bende beni bıraktı sandım sonra arayıp özür dilicektim dedi şimdi benden daha çok sogudu benim günahım ne sadece sevdim gelecegim olsun istedim çok canım yanıyo kaybetmekten korkarken kaybediyorum tek suçum sevmek mi sevmesem ağlar mıyım sevmesem şu an bu saatte acı çeker miyim yanlış anlaşılma yüzünden kaybediyorum napıcam ben 😥😥😥😰
Her şeyden önce, kaybetme korkunun üzerine gitmelisin. Bu durumu iyileştirmem senin daha sağlıklı ilişki (ler) kurmanı sağlayacaktır. Dşüncelerimiz, inançlarımız ne ise onu yaşarız hayatımızda. O yüzden korktuğunu kendi kendine başına getirmeden bu sorununu iyileştir. Yoksa hata yapmaya daha çok devam edebilirsin 🌸
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Nasıl iyileştiricem bu korkumu zamanında bana bunu eski sevgililerim yaşatmıştı
İlk başta korkunun en temel sebebini anlamalısın. O sebep ortadan kalktığında zaten korkun da iyileşmiş olacaktır 🥰. Çocukluk döneminde terk edilme veya terk edileceğine dair korkutulduğun durumlar oldu mu? Belki şu an unutmuş olabilirsin ama sende bu tarz negatif inançlar olmasa, zaten sana bu korkuyu yaşatacak insanlar daha en başından hayatına hiç girmezlerdi. Bilinçaltı ile ilgili kitapları, videoları tavsiye ederim
Evet sanırım kücükken de bu travmayı yaşadım ama asıl yasatan ilk sevgilimdi o beni hep terk ederdi aniden onu kaybederdim beni asla dinlemezdi haksız yere bırakırdı beni çok acı çekerdim
Ah be, Kedisever2607, anlıyorum seni. Uzak mesafe ilişkiler gerçekten zorlu olabiliyor. Bazen yanlış anlaşılmalar ve kaybetme korkuları devreye giriyor. Ama unutma, sevmek suç değil, sevmek en güzel duygu 🌸. Eğer gerçekten sevgilinle konuşup sorunları çözmek istiyorsan, dürüstçe duygularını paylaş. Birbirinizi anlamak için çaba göstermelisiniz. Zaman her şeyi gösterecek, sadece pes etme 💪. Yanındayım! 💖
Korktuğun şey başına gelir. Eğer senin olacaksa o insan zaten sen kovsan da gitmez. O yüzden biraz rahatla ve kendine zaman ayır , kafanı dağıt, negatif düşünme. Gooo girlll💅