1 yılKadında erkekte doğası gereği hareket eder. Sen bir kadın olarak sana ilgi duyan 1000 tane erkeğin arasından sana en çok hitap edeni seçiyorsun. Uzun güçlü zengin ve yakışıklı işte ne bilim alfa olan dikkatini çeker. Sonra o kişide karakteri iyi olanı seçmek istiyorsun. Buraya kadar iyi güzel ancak atladığın bir şey var, o erkek diğerlerinden üstün olduğunun farkındadır zaten bu kez de onun istekleri devreye giriyor. Sen ona layık güzellikte misin? Yüz ve vücut olarak ona yakışacak seviyede misin? Karakter olarak ona uygun musun yoksa onu diğer etkenlerden korumak için kendi dünyana mı hapsedeceksin? yoksa sana ilgi duyan yüzlerce vasat erkeğin gösterdiği ilgiye mi güveniyorsun? Kadınların en çok hüsrana uğradığı nokta bu bence kendi dengi olanı değil her zaman en iyi olanı seçmek istiyor, haliyle mutsuz oluyor. Seçme şansı olan sizlersiniz seçilen bizleriz. Eğer ki erkeğe seçme şansı geçiyorsa belli meziyetlere sahiptir ve en iyisini seçecektir o yüzden ben en iyisini istiyorum ama en iyisi ben miyim diye oturup düşünmek lazım.
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle bir yola başvurma sebebin nedir? Çok katı olman seni yıpratır diye düşünüyorum. Bir diğeri önüne çok yakışıklı ve romantik bir insan çıktı diyelim. Ret edince ne kazanıyorsun? Ego ve gurur var gibi geliyor. Sevgili ilişkilerinde tam bir süpriz yumurta bunlar.
04 Yorumla
Soran1 yılBakın yaşlarımız küçük değil her kız evleneceği kişide meslek iş güç arar değil mi? Geçimi düşünür kimse kimseyi bu konuda kandiramaz öncelikli seçimim bu evet bununla birlikte karakteri davranışları niyeti vs bakıyorsun tipi falan iyi ama bi egoluk seziyorsn bu ciddi olamaz diyorsun bakmıyorum
- 1 yıl
Soran kişiye bu yazım hocam önüne gelene şans verme tanış tanı kaç birlikteliği oldu sadakatsiz birisimi yoksa sadık mı bunları göz önünde bukundurup buna göre ilerle sormak ayıp değil tanı tanış kapılma ve bağlanma eğer ki geleceği olacak birisi uygunsa kafanıza yatıyorsa düşünün birliktelik yoksa sormadan etmeden güvenip bağlanırsanız çok üzücü oluyor sonucu tecrübeler ile sabit
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBelkide hayatının aşkı kadar büyük bir beklentiyle yaklaşmamalısın olaya. Çünkü bu mükemmeliyetçi bir yaklaşım ve hepimiz biliyoruz ki, mükemmel diye bir şey yok. Hiçbir ilişkinin ömürlük olacağına dair garantimiz de yok. 40 yıllık evli için de geçerli bu 4 yıllık sevgili için de…
Şu an kendini yeni bir ilişki için hazır hissetmiyorsan öyledir. Ayrıca herkes hayatının aşkıyla sürdürmüyor ömrünü. Ilımlı geçinmek yeterli olabiliyor. İkiside mecburi değil üstelik. Evvela kendimizle geçinmeyi öğrenmemiz lazım. Hayatımızın aşkını uzakta aramaya gerek yoktur belkide.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
1 yılHerkese hayır diyerek bulman zor tabi, güven sorunun var ki haklısın, kimseye güven kalmamış ama yine de sohbetini beğendiğin hoşuna giden insan için kendini çok fazla açmadan hemen ilişki olarak adını koymadan tanımaya çalışabilirsin.
04 Yorumla
Soran1 yılEn doğrusu bu sanırım umarım başarabilirim konuşmaya başladığım an sıkılıyorum buda aynı diyorum
- 1 yıl
Geçmişte yaşadıkların veya çevrende gözlemlediklerinin etkisiyle genelleme yapıyorsun anlaşılan yine de akışına bırak öyle her detaya takılma, sürekli beklenti içinde olmak her ikiniz içinde durumu zorlaştırır.
Soran1 yılSorun aslında aldatma karşı tarafın ne istediğini bilememesi hep aldatıldım çok iyi bir insan olduğumu söyleyip bırakmaları mesela ya da cinsellik ile yaklaşıyorlar uzak veya aynı şehir olsn bende sevmiyorum ve istemiyorum
- 1 yıl
Günümüz ilişkilerinin genel özeti bu aynen yine de ne istediğini bilerek, temkinli ve akışında yola devam
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığın hayal kırıklıkları cesaretini kırmış olabilir ama unutma, hayat sürprizlerle dolu! Bazen doğru kişiyi bulmak için birkaç yanlış kişiyi tanımak zorunda kalırız. Kendine de, karşına çıkan insanlara da biraz zaman tanı. Belki bir gün hiç beklemediğin anda hayatının aşkı karşına çıkabilir. Sevgi dolu ve umutlu kal💖.
09 Yorumla- 1 yıl
Sevgilinden ayrıldın mı sen sevgilimle şunu yapıyoruz diye örnek vermemişsin ilk defa
- 1 yıl
@güℓ_кяαℓiçeѕi ulan o yapay zeka ahaha sesli güldürdün Gülay 🌹🌹🌹🌹
- 1 yıl
@BlackEagleEye biliyorum zaten. Mal gibi her şeye sanki gerçekten yaşıyormuş sevgilimle şöyle şöyle şeyler yaşıyoruz diyip duruyordu. Bu ara yazmaz oldu. Tuhafıma gitti. Yapay zekaların arasına galiba erişim engeli (kaynana) girdi
- 1 yıl
@güℓ_кяαℓiçeѕi sevgilisi olan yazılım terk etti bunu herhalde 🤣
- 1 yıl
- 1 yıl
@BlackEagleEye yok be yazılımcı sevgilim olmadı hiç. Yapmam da. Yapan da enayidir. Düşünsene gizli saklı iş çeviremezsin. Mobese gibi seni her yerden kontrol eder kontrol manyağı olur
- 1 yıl
@güℓ_кяαℓiçeѕi ahaha aynen ama yapay zeka için demiştim
- 1 yıl
@BlackEagleEye he orayı bilemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman siz de herkesi red etmeyin.
00 Yorumla Zamanı geldiğinde göreceksin. Nasip işleridir bunlar, sen Allah için kendini ve niyetini temiz tutarsan emin ol Allah senin için çok güzel birisini nasip eder bundan asla şüphen olmasın. Evlilik niyetinde olmadığın için sevgili yapman biraz sıkıntı olur çünkü evliliğe daha var iken sevgili yapmak harama bulaşmaktansa vakti geldiğinde yapılması daha makbul olur neden olmaz diye sorarsan da sevgili yapıp evliliğe çok vakit var iken o kişiyle durumlar yaşıyorsun aşkın tadını alıyorsun onunla olurda evlenemezsen başkasıyla evlenirsen o aşkı yaşamış oluyorsun ve çevren daha önce kiminle sevgili yaptığını bilmiş oluyor.
12 Yorumla
Soran1 yıl25im evlilik düşünüyorum , ciddi birisini maalesef ki bulamıyorum ha bulurum ki inşallah bulurum bir kac ay sadece yeterlidir
1 yılHayatınızın aşkını bulmak için herkesi reddetmek yerine, kendinizi açık ve dürüst ifade etmeyi deneyin. Kendinizi tanıyıp ne tür bir ilişkiye ihtiyacınızı anlamak önemli. Geçmiş deneyimlerinizi değerlendirip onlardan öğrenmek, gelecekteki ilişkilerde daha iyi seçimler yapmanıza yardımcı olabilir. Kendi sınırlarınızı bilmek ve saygı göstermek, doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olabilir. Cesaret zamanla gelişir; bu yüzden kendinizi zorlamadan ama açık yürekle ilerlemeyi deneyin.
22 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş ilişkilerimden değiştirecegm tek şey fazla iyi olmam ve değer verip bunu göstermem
- 1 yıl
İyi bir insan olmaya devam edebilirsiniz, ancak daha temkinli ve mesafeli olmayı deneyin. Samimiyetine güvendiğiniz kişilere yavaş yavaş kendinizi açmak, daha sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olur. Bu şekilde hem kendinizi korur hem de doğru insanlarla daha derin bir bağ kurabilirsiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten iyi olduğunu düşündüğün insanlara şans vermezsen, zor. Tabii ki de seninle uyumsuz insanları elemen çok güzel bir davranış fakat iyi olabileceğini düşündüğün insanlara yapman, doğru insanı bulmanı zorlaştırır. Biraz deneme yanılma durumu gibi bu
26 Yorumla
Soran1 yılBu tam bana göre diye dediğim her insan ya aldattı ya da sebebsiz terketti üstelikte iyi bir insansın üzmemem söylemi çok duydum evlilik vaadi verip aldatmak ya da bırakmak insanlık işi mi
Soran1 yılya da şöyle ailemle tanıştıracktm tamam dedi aradan geçti 10 dk bi baktım engel basmış
- 1 yıl
Yani bu durumu sürekli yaşıyorsan, anne ve baba tarafından ne tür inançlar aldığına bak derim. İnsanlarla olan ilişkimizi ilk anne ve babadan öğreniriz çünkü. Bununla ilgili güzel videolar var youtube'da, izlemeni öneririm. Doğru insanı aramadan önce bu sorunu çözmen senin zaten doğru insanı bulmanı sağlayacaktır 🌸
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Büyük ihtimal reddetmemen gereken kişileri reddedip, reddetmen kişileri reddetmemenden kaynaklanıyor. Bilinç altı bazen insanı yanıştır, sizi üzecek kişiler size sempatik gelebilir. Bu da döngü gibi hep tekrarlanır ve sonuçta niye benim başıma bu hep geliyor denir. Bu hataya düşmeyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılZor bulursun kimseyle konuşmayarak nasıl bulmayı düşünüyorsun yazılan cevaplara baktım kızların geneli erkeklerin güvensiz olduğunu yazmış bende erkek olarak kızlarda güvenilir kimse kalmadığını düşünüyorum kimin ne olduğu nasıl birisi olduğu belli değil herkes bir filim fırıldak çeviriyor. Bu sebeple napıyoruz bekar bekar takılıyoruz.
Not: Karşı çıkacaklar için (Herkes aynıdır demiyorum istisnalar var tabiki.)11 Yorumla- 1 yıl
Bukadar çabuk nasıl aldatıldın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılKime şans verip , kime şans vermediğinize göre değişir.
Hak etmeyene şans vermekte bir yanlıştır, hak edene şans vermemek gibi.
Aslında bunun çıkış noktası ve başlangıç noktası doğru insanı kime ve neye göre belirlediğinizle ilgilidir aslında.
İnsan hayatını yaşayamadıklarına göre belirliyorsa şayet yanlışa koşmak kabul görmesede kaçınılmaz olacaktır.
Kişinin istek ve niyeti aynı doğrultuda gittigi sürece mutluluğu yakalaya bilme ihtimali olabilir.00 Yorumla
1 yılHerkese reddederek bulamazsın yani insan bir şeyler de çaba göstermesi gerekiyor özellikle evlilik ve aşk ilişkileri konusunda, insanlar onu istemiyor bunu istemiyor herkes de bir şey buluyor herkese bir kulp takıyor ondan sonra evde kaldım diye psikolojik bunalımları giriyor çevremdeki insanlar evleniyor Ben niye evlenemiyorum diyor yani herkeste bir eksik bulmaya kalkarsan zaten hayatına bırak evlenecek veya aşk yaşayacak bir insanı arkadaş olacak birisini bile bulamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnume gelene sans verdim ve hatalar yaptım en sonunda anladimki ask evliligi bi yerden sonra biter mantik evliligi yapmak ej guzeli ask evliligi de yaptim mantik evliligide ask evliligim kaza sonucu bitti belki ama iyi ki bitti sonradan ogrendiklerimi ogreneceklerimi ogrenemeyecektim mantik evliligi yaptim ve bir bebegim var mutluyum cok sukur
110 Yorumla
Soran1 yılSevindim adına 🌸umarım benimde kafama uyan ve onunda uyacağı biri olur nasıl aşıcam bilmiyorum çok kişiye şans vermekte kötü hissetir mi bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılCok kisiye sans vermek kotu hissettirir seni ama eger zeki birisi isen kimin nasıl oldugunu cevresindeki insanlara bakarak anlayabilirsin
Soran1 yılSosyal hayatım yok genelde sosyal medya üzerinden uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum o yüzden pek anlayamıyorum galiba
Cevap sahibi1 yılSosyal hayatın olmalı uzak mesafe iliskisinden cikmaz ask evliligimi bende uzak mesafe iliskisi 4 sene sevgililik yasamistim ve bu yuzden o oldukten sonra ogrendim ogrenmem gerekenleri
Soran1 yılCevrem yok mesela , zaten 2 dışarıya çıkınca da tanışmak için gelen olmuyor bakıp bakıp geçiyorlar oda zor değil mi
Cevap sahibi1 yılSosyal medya uzerinden uzak degilde cevrendeki insanlarla tanismani oneririm benim yasadigim il cok kucuk de degil ama buyukte degil esimle tanistik tlgrm uzwrinden 3 4 gun sonra bulustuk hareket ve tavirlari samimi geldi 3 ya da 4. Bulusmamzda ailesyle tanistim 2 aya Nisan 1 ay icinde de evlendik topu topu 3 ay birilerini taniyablmek icin biseyler yasamis olmak gerekiyor iyi veya kotu yasinda 25 den kucuk ise boş ver hayatina bak seni bulur illa buyudukce hayata bakis acisi degisiyor
Soran1 yıl25im şu an direk evleneyim demiyorum zaten ciddi birisi olsn zaten zamanla evleniriz
Cevap sahibi1 yılAnlasabilecegin birisini bul ask zamanla ölüyor anlasabildigin kisiyi beynin farkettrmeden sevmeye odaklandigi icin seviyorsun zaten ask gelip gecici bi heves bence
Soran1 yılBakacağım artık deneyip ölçecegm teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🌸
- 1 yıl
Kızların en büyük sorunu evlenecek birini aramak adama böyle gidersiniz tabi engeli atar😂
1 yılAaa bu ben 🤭 reddettiklerimin haddi hesabı yokken hayatımın aşkını bulamamaktan yakınmak yersiz olur.. her önüne gelene şans veren arkadaşlarım hep evlendi valla, deneye deneye doğruyu buluyorlar demek ki 🤷♀️
210 Yorumla
Soran1 yılAhahaha bizde mi yapsak acaba 😋
- 1 yıl
Amaan ben şans versem gider yanlış kişiye şans veririm kesin, sonra ayrılması barışması ağlaması yok almayayım 😀
Soran1 yılAha bak aynı düşünce işte 😂of bu kalıptan nasıl çıkacaz
- 1 yıl
😂😂 sen de mi böyle düşünüyorsun 😀 aslında çaresi belli konuştuğun kişiye çok bağlanmayacaksın sevmeyeceksin ayrılınca diğerine geçebileceksin başkalarının yaptığı gibi. Yani ayrılık etkilemeyecek seni ama ben öyle değilim işte sevdim mi tam severim ondan sürekli deneme yanılma yöntemi benlik değil 😀
Soran1 yılAy ben aşka falan gelince salağa dönüşüyorm soğuk yapsak bu sefer sen egoistsn diyolar hadi buyur
- 1 yıl
Digru bakis acisi ile bakmiyorsunuzda ondan
- 1 yıl
Doğru bakış açısı nasıl oluyor peki 🙄
- 1 yıl
Birilerini surekli korkunuz yuzunden red ediyorsunuz sonra hadi bi deniyim yaaa diyorsunuz. Bu delikten gecirmece oyunu degilki ya. Karakterini iyi yorumlamaniz ve en basta kendinize karsi durust olmaniz lazim
- 1 yıl
Birilerini sürekli korkudan değil bir şey hissetmediğim için reddederim genelde. Orada da yanlış yapıyorum tabi, tanımadan nasıl bir şey hissedeceğim değil mi 🙄
İlgi alanıma giren kişiyi ise hadi bi deniyim yaa diyerek pat diye ilişkiye başlamam zaten. Uzunca süre karakterini gözlemlerim sonra başlarım. Fakat kişinin karakteri sonradan ortaya çıkıyor kimse başta tanıdığımız gibi kalmıyor haliyle korku oluşması normal 🤷♀️ - 1 yıl
İyide guzelim hayatinn karsimiza cikardiklari hep ayni degilki davranisimiz hep ayni olsun. Bazen sinirlisindir bazen sakin bazen odunluk etmek ister insan bazende romantiklik yapip etkilemek... Degisir psikoloji. Asil sabit olmak kotu bence :) sabit olan biri duygusuz umursamaz biri demekki. İyiyede kotuyede ayni muamekeyi yapan biri ikisi ayirt edemiyor demektir. ya da kendiside yakin bu ikisinede demektir. Ozaman sanada yapar yapacagini. 😂
1 yılKısmetini bekle varsa vardır yoksa yoktur benim sevgilim yok mesela daha önce oldu ayrıldım yani şöyle diyim düzgün insansa dene ama kısmetin de yoksa o insan hayatından çıksr bi şekilde kabullenmek zorda olsa mecbur kalırsın bazen
20 Yorumla
1 yılBende öyleydim kim benimlen tanışmak istese Red ediyordum beğenmiyordum çabuk sıkılıyordum
Ama birine şans vermelisin belkide doğru kişi beğendiyin kişi karşına çıkmadı21 Yorumla
Soran1 yılAslında beğeniyorum ama pislik çıkıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkesin atladığı konu şu; birine aşık olup onunla evlenmek derdinde herkes ve asıl sorun da burada. Evlendiğiniz kişiye aşık olun o zaman sorun ortadan kalkar ama bunun olabilmesi için de her ikinizin de aynı görüşü benimsemiş olması şart...
10 Yorumla
1 yılHerkesi reddetsen de kaderinde Eğer yazılı biri varsa o kişiyi istesen de reddedemezsin reddetsen bile onunla birlikte yine olursun Eğer kaderinde biri yoksa herkesi reddetmezsen bile asla hayatların birleşmeyecek hiç kimseyle
00 Yorumla
1 yılNe istediğini bilen birine şans verirseniz neden olmasın. Ve yuva kurmak istediğiniz kişideanevi değerlere dikkat ederseniz sonuca ulaşacağınızi düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılİşte koca insnalar hala evlilige manevi değerlere onem vermezler mi
- 1 yıl
Koca insanlar olması maneviyata önem vereceği anlamına gelmez. Siz manevi degerlere önem veren insanlari nasıl bulabilirsiniz bunun üzerinde düşünün. Niyetler iyi değil çünkü dikkat etmek lazım.
1 yılValla öyle bişi olur mu bilmem ama olmuyo hayat herkeze eşit davranmıyor keşke dediğin gibi olsa herkes hayatının aşkını bulsa da bu imkansız çok az kişi hayatının aşkıyla evleniyo ve herkes yaralı erkek kız farketmez yarama tuz bastın simdi
01 Yorumla- 1 yıl
Artık erkeleden çok kadınlar aldatıyor en iyisi ben kimseyle konuşmuyorum sevgili olmuyorum😂😂 ben kimseyi aldatmiyorum kimsede beni aldatmiyo r
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayatının aşkı, nedir bu mesele, örneğin bir hakkın var, parmağını şıklattın ve istediğin modda birisi dizayn edildi. Sence bundan mutlu olabilecek misin.
00 Yorumla
1 yılHerkese reddetmek değildi, hissiyatına göre davransan aslında belki hayatımın aşkını bulabilirsin hayat sana aşkı zaten seni her türlü kendi bulacaktır aramakla olmuyor böyle şeyler maalesef!
00 Yorumla
1 yılTabi ki olmaz gerçeği hocam dilerseniz içinizi dökebilirsiniz özelde yasa burada iyimisiniz ne yaşadınız? Anlatın ve biraz da olsa rahatlayın kusun içinizi
00 Yorumla
1 yılBulamazsın. Ama filtreleyerek şans verirsen iyi birini bulman çok zor değil. Biraz da sende bişeyler olması lazım. Mesaj kutundaki talipli sayına aldanmamak lazım
00 YorumlaHayatının aşkı olmayacak hiç bir zaman birisini sevsen bile bir zaman sonra sıkılacaksın o yüzden aşık olacağın birisini değil iyi baba olacak birisini bul
00 YorumlaBir yerlerde çıkarılması gereken dersler var bence. Beklentiler mi çok yüksek, insanları tanımamız gerektiği kadar tanıyamıyor muyuz... gibi zaman zaman hepimizin yaptığı bir hatalar bunlar...
00 Yorumla
1 yılSeni iyi anlıyorum ama yine de şans vermelisin. Temkinli git ama. Kötülere denk geldik diye hayatımıza mı küsecez?
06 Yorumla
Soran1 yılTabikide hayır canım, ama yoruldum inan çok yoruldum ne kadar sevsem değer versem hüsran oldu ve herkes aynı kafası oluştu bende
- 1 yıl
İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin. Ben de hep hüsrana uğradım ama aramızdaki tek fark herkes emin ol aynı değil. Şans vermek lazım. Ama bu kez temkinli olarak.
Soran1 yılBen anlayamıyorum o kadar masumane yaklaşıyorum ki annesi gibi anlayışlı sadık sevecen hediye para vs alakam yok sadece sözünde dursun sevsin ciddi ilişkimiz olsn ilk çok iyiler ya da ben öyle sanıyorum sanki benim gibi o yüzden inanıyorum ama sonradan değişme aldatma vs bilemiyorum
- 1 yıl
Aha aynı ben. Kendimi gördüm sende. Belki de hatayı burada yapıyoruzdur. Ne diyorlardı seversen üzülürsün, üzersen sevilirsin. Gerçi bunu da yapmayalım elbette. Ama kaliteli erkekler var.
Soran1 yılAh güzelim ne desem bilemedim , Instagram'ım falan yok açayım mı diye düşünüyorum şu an
- 1 yıl
Kullanıp iyi gelecekse aç. Benim de yok Instagram. Sadece KS var.
1 yılKriterlerinizi iyi belirleyerek insan seçin, hangi Allah'ın kulu yanlış seçim yapıyorsa cesaretim yok diyor
06 Yorumla
Soran1 yılKriter dediğiniz ne tam olarak , işi gücü yerinde evine işine bağlı bir beyfendi tabikide nerde işinde gücünde biri varsa pislik hain çıktı
- 1 yıl
Davranış, konuşma, hareketler vb bir sürü karakteristik özelliklerden bahsedebiliriz. O kadarla kısıtlamak yerine öngörü kişilerin bu yönde olup olmadığına karar verebilmeyi sağlar. Şahsen sigara, içki içen, bariz iki kelimesinden biri küfür olan veya belaltı konularla fazlasıyla ilgili biriyle dünyalar güzeli veya dünyalar iyisi olsa da tanışmaktan uzak dururum
- 1 yıl
Evet başta kendilerini az çok da olsa belli ediyorlar bende hoşuma gitmeyen bir durum olduğu zaman bırakıyorum ama en azından denemek gerekir direkt baştan hayır demek yanlış olur
- 1 yıl
Çok net kırmızı çizgiler aşılıyorsa zaten zaman kaybı, lakin saygıyla gelen saygıyı hak ediyor ki zaten anlaşılıyor ne olduğu bir süre sonra... Varsayıyorum küfrü kabul edip güzel şeyler beklemek insanın kendini sorgulamasını gerektirir.
- 1 yıl
Evet böyleleri baştan anlaşılıyor fakat bir de başta mükemmel olup sonradan değişenler var onları çözmek zor işte asıl zaman kaybı budur
- 1 yıl
Tam da burada senin özelliklerin ortaya çıkmalı, bilmelisin ki senden değerli değil hiç biri... Sonra bilmelisin ki bu dünyaya tek geldin, tek gideceksin. Buna göre de tercih düzeyi oluşturduğunda baktığın kişiler ömrünü birleştirebileceğin kapasite de kişiler oluyor genellikle...
1 yılReddetmeye devam et o zaman biz ne yapalım burdan, buraya sorunca mı bulucaksın insanı sinir etmeyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılSeni ikna edebilecek uyuma sahip olan kişi karşına çıkınca istesen de red demeyeceksin rüzgarına kapılacaksın
10 Yorumla
1 yılYaşadıklarından dolayı herkese olmaz diye bakıyorsun sanırım. Ve bu da bekleyiş ile sonuçlanıyor. Kimseyi tanımadan bilemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkese hayır diye diye diye umudumu kesmiştim. Hayatımın aşkının gökten inmesini bekliyordum ama sonunda oldu. Gerçekten şaşırtıcı bir şekilde oldu şükürler olsun Allah'ıma
14 Yorumla
Soran1 yılNasıl oldu kizzzz
- 1 yıl
Kismet işleri bu işler kismetinde varsa zaten seni bulur yoksa benim gibi uğraşir durursunuz
Cevap sahibi1 yılValla ben de bilmiyorum nasıl oldu. Bitmiştim tükenmiştim tam başımı alıp gidiyorum kendi kabuguma çekilip farklı şeylere veriyorum kendimi derkeeenn bi baktım aylarca reddettiğim kişinin büyük sevgisi ve aşkı 1 saatlik bir konuşma sonucu aklımı çeldi ve şu an mutluyuz çok şükür ki
Soran1 yılSevindim adına balım darısı bana
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Hayır. En sonunda bahçenin sonundaki soluk güle kalırsın
20 Yorumla
1 yılAynısı bende de oldu, ben de şimdi aşka değil, başka şeylere öncelik veriyorum))
02 Yorumla- 1 yıl
Söylemiştim dimi?)
Soran1 yılSöyledin kuzu
Gizli Üye(30-35)1 yılAnladım. Bence yaşadığın günümüzde çok normal oluyor maalesef. Çünkü erkeklerin çoğu şerefsiz. Hayatının aşkını bulmak her zaman zor zaten. Ayrica insanlar genellikle hayatının aşkını bulamadan ölür.
03 Yorumla- 1 yıl
Ben kızların çoğu orpsu desem iyi olur mu güzel kardeşim. Erkeklerden alıp veremediğiniz ne sizin, ne yaptı evleneceğiz vaadiyle senin namusunla oynayıp bırakıp gitti mi? En küçük şeyde bu tarz ithamlarda bulunmayalım lütfen.
Cevap sahibi1 yıl@neyapıcanadımıbe kızların çoğu da kuzum fikrine katılıyorum. Evet evleneceğim deyip namusumla oynayan oldu, elde etmek için türlü şerefsizlik yapanlar da oldu maalesef. Bu yüzden erkek görecek halim kalmadı.
- 1 yıl
O zaman bir şey diyemem hocam siz kusura bakmayın
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Her insanı maalesef aynı görüyorsun sanırım o kadar çok haklısın ki zira ben de böyleyim güven yok ki kalmadı ki 😫
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatının aşkı diye bir şey yok bunu kabullenerek başlayabilirsin 😀 tam uyum değil ortak noktada iki taraf da anlaşma sağlasa yeter ve tabi büyük bir sevgi sadakat tutku ve huzur
Ama kusursuzluk değil
00 Yorumla
1 yılGel bu çirkine he de
gel bu gönülü yıkma
gel viran eyleme
gel sahipsiz kılma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten hakkettiğini düşündüğün kişiye evet demelisin reddettiğin kişileri bir test etmelisin içlerinden biri doğru kişi olabilir
00 Yorumla Sen bu kafayla hiçbir şekilde evlenemezsin evlendiğin zaman da zaten öküzün biri denk gelir mutlu olamazsın
00 YorumlaO zaman çevreni değişir yeniden şans vermeyi dene önyargılı olma misal sosyal medyadan tanışma olmaz diye
00 YorumlaSeni arzulayan peşine takılır zaten uyumu görünce yavaştan sohbete girersiniz başka türlü biri çıkma teklifi yapınca hemen düşünme boş ver
00 YorumlaO kadar çok yanlış insan varki ve kırılmışızki artık ne sabrımız nede güvenimiz kalmış belki doğru insanlara bile tahammül edemez hale gelmişiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Armudun sapı, üzümün çöpü var diyerek herkese burun kıvırır, omuz silkersen, o armudun sapları, üzümün çöpleri...
Anladın inşallah..
00 YorumlaSizin kendi hatalarınız mutlaka olmuştur. Ya da modern kadınlar gibi siz de ne aradığınızı bilmiyorsunuzdur.
00 YorumlaAşk falan masallarda güzel gerçek hayatta hep hayal kırıklığı
10 YorumlaDemek ki daha zamanı değil o bir şekilde belli eder kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn iyisini yapıyorsun aşkım bu devirde kimseye güvenilmez herkes o kadar iyi oyuncu olmuş ki altından ne çıkacağı belli olmuyor
19 Yorumla
Soran1 yılAy hemde nasil oyuncu varyaaa başta o kadar mağduru oynuyorlar anlatamam aaa tam benim gibi birisi diyorsun ama sonra yüzleri çıkıyor bazı şeyler işlerine gelmeyince ya aldatma yaşa terketme bıktım artık
Cevap sahibi1 yılDemiştim ama aşkım
Soran1 yılDaha ne kadar kazık yemem lazım akkilanmam için acaba
Cevap sahibi1 yılBu son olmuştur galiba
Soran1 yılOldu sanırım, insnalar niye boyle oldu bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılİnsanları bilmem de erkeklerin ne m@l oldukları belli
Soran1 yılOrası belli zaten bir türlü adam olamıyorlar cok mu zor onlar için anlamıyorum
- 1 yıl
Şimdi ayıp oluyo ama erkler kadar kadınlarda suçlu sanki kadınlar hiç aldatmiyorum erkeler ellerine yüzlerine bulastiriyir kqdinlar üzerime alınmadım balık baştan kokar sizde kokan balığı almayın napalim yani kadınlar artık erkelwrde guru onur haysiyet. Şeref aramiyo paran var mı araban var mı bide işyeri ya da devlet memuru isen tamam oldu bu iş burada erkekleri atıp tutacagina kendinize bı bakın sonra erkleri eleştirin
- 1 yıl
Adam alkolik hapci mupdezel arabasi evi parasi var diye umursamiyanlar var sonuç beni aldati ne bekliyorsun adam zaten yolunu çizmiş onun yolu bu bugün senle yarın başkasıyla
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Buluşur görüşürsün bir kaç kere olmayacağını anladığında söylersin karşı tarafa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Gerçekten birini sevdiğin zaman senin için hayatının aşkı olur ve onu reddedemezsin zaten
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Armudun sapı üzümün çöpü diyen aşık olamaz ve aşkı bulamaz
10 Yorumla
1 yılİstihareye yat. Yüce tanrı sana gösterecektir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. insanların seni istemesi değil senin birini istemen önemli o yüzden senin red ettiğin değil senin kimler tarafından red edildiğin hayatının aşkı kısmında önem kazanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Allah senin de gönlüne göre birini verir elbet. Sabret.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBeni anlatmışsın. Yorumları okumaya geldim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Belki de bir süre kendini dinlemelisin sağlıklı olanı seçmek için..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılSelam,
Yemek yemeden ağzıma lokma sürmeden nasıl tok kalabilirim in cevabını bulduğunuz an Küçük Hanım ❤️ (:10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılBen de senin gibiyim. Beğenemiyorum bı türlü
00 Yorumla Hayatının aşkı geldiğinde reddetmezsin merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende zamanında çok yara aldım ama birisine şans verdim ve az öncede aile tanışmasından yeni geldim eve. İş ciddi boyuta taşındı artık.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüncelleme. Benim de ciddi boyuta taşıdığım iş bitti. Önce gelin isteyin dediler sözde bugün isteyecektik 1 saat sonrasında ise gelmeyin kızı vermekten vaz geçtim dediler. Bende inanmıyorum artık.
Soran1 yılBıktım yemin ediyorum Bıktım artık dayanamıyorum
Cevap sahibi1 yılBen gerçekten sevdim onu biliyormusun. Markette çalışıyor her gün yanına gidiyordum, ona yemek alıyordum, hasta oldu gece geç saate kadar hastanede başında bekledim vs. Sonra kızın babası beni araştırmış benim hakkımda herkes iyi derken, babamla arası bozuk olan bir kaç kişi babamı kızın babasına kötülediler diye kızı istemeye gelmeyin dediler.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatin olagan akisinda olur boyle seyler ya
01 Yorumla- 1 yıl
Asagida yorumda ben demistim sana. Sabit fikirli ile daha cok uzulursun
1 yılBulamazsın. Fakat aşk aranarak değil kendisi kişiyi bulan bir duygu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılArayan bulur, bulmak isteseyen bulur, sen istemekdende vazgeçtin. Kafaya taksan, bulursun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılİlk görüşte anlarsın zaten bunun için herkesle ilişki yaşamana gerek yok
00 Yorumla - Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne