Gerçek aşkı ne zaman bulucam suç bendemi acaba hep terk ediliyorum🙁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle geçmiş olsun yani erkek arkadaşınız tarafından terk edilmeniz kötü olmuş. Gerçek aşkı ne zaman bulacağınızın sorusunun cevabına gelecek olursak, burada tam olarak şu zaman şu saatte şu gün aşkı bulacaksınız diye kimse tam olarak kesin bir şey söyleyemez hatta tahminde dahi bulunamaz. Siz her zaman iyi bir insan olmaya ve kendinizi geliştirmeye, hayattan keyif almaya devam ederken o gelip sizi bulacak zaten. Ama tabii ki bu zamana kadar ilişkilerinizin rayında gitmemiş olmaması sizinle ilgili de olabilir. Kriterleriniz mi çok yüksek, yoksa çok mu sıkıyorsunuz karşınızdakini yani bunlar da önemli şeyler. Yani bu ve bunun gibi manevi, maddi kriterler de karşı tarafın size olan bakış açısını ya da bu ilişkiyi sürdürebilme durumunu değiştirebilir. O yüzden bunları düşürüp biraz daha makul bir hale dönüştürebiliyorsanız, önceliğiniz birlikte güzel vakit geçirmek olursa o zaman her şey çok daha başka olabilir. Tabii sizi tam olarak tanımıyorum ama bu ihtimaller de olabilir diye söyleyeyim dedim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçek aşk nedir.. sizce yani birisiyle birlikte olmanın tanımını aşk olarak yapıyorsak belki de sizin seçimlerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor..
Belki sevginizi hak etmeyen insanlara sevginizi verdiniz gerçekten size değer vermeyen insanlara değer verdiniz bu yüzden terk edildiniz seçimleriniz belki doğru değildi sevgisizlik ve aşk arama evresinde size biraz ilgi gösteren birisine kalbinizi açtığında olacağı bu..
aşkı aramak yerine hayatınızı yaşayın aşk sizi doğru zamanda bulsun aşk aramakla bulunmaz bunu anlamanız gerekiyor bulduklarınız pek doğru insanlar değilmiş neticede10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle bir şey var. Her seferinde terk edileceksin diye bir kaide yok tabiki. Ama şunu da bilmelisin. Şimdi hepsi tarafından terk edilme sebebin ne olabilir? Hepsi terk ettiyse demekki verdiğin ya da hissettirdiğin garip bir sinyal var demektir. Bu sinyal ya itiyor, ya uzaklaştırıyor, ya sıkıyor, ya bunaltıyor, ya çaresiz bırakıyor ya da korkutuyor olabilir insanları... Büyük ihtimalle de bunun ne olduğunu bildiğini düşünüyorum.
Bence senin aradığın şey, yaydığın bu sinyale katlanabilecek, kabul edebilecek, göğüsleyebilecek birisi. Umarım bulursun ama zor bence12 Yorumla
Soran+1 yılBenim aradığım kritere uygun davranmiyorlar ben gösterisi seven biriyim gösteriş içinde maddi destek olması lazım onlarda o yok (1 2gunluk konuştuğum kişiden bunları bekliyorum)
- +1 yıl
Anlıyorum hanımefendi, ama işiniz biraz zor gibi maalesef. Umarım bulursunuz bu desteği verebilecek kişi ya da kişileri
+1 yılAynı şeyi sürekli sürekli yaşıyorsan aslında ilişkilerde nerede hata yaptığını incelemen, düşünmen faydalı olabilir. Ya gerçekten sana uygun olmayan, kafa yapının uyuşmadığı kişilerle birlikte oluyorsun ya da ilişkiye başladığında senin tarafında bir şeyler yanlış gidiyor. O yüzden geçmiş ilişkilerinden ders çıkararak yeni bir ilişkiye başlamalısın. Yoksa diğer ilişkilerinde olduğu gibi yeni ilişkin de ayrılıkla sonuçlanabilir. :(
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılBir dahaki sefere sen terk et, kesin çözüm. Erkekler terk edilince anlıyor kıymetini ✌️
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Seven insan hiç bir zaman gerçek aşkı bulamıyor
10 YorumlaDiğer ilişkilerin istediğin yönde gitmemiş olabilir ama bu değil ki diğer ilişkilerinde aynı şekilde ilerliyeceği. Kötü ilişkilerinizi geleceğe taşır iseniz geçmişe takılı kalırsınız, halbuki geçmişi özgürlüğüne kavuşturup önünüze bakmanız gerekir. Eğer önünüze bakmaz ve eski ilişkileri baz alır iseniz o zaman önünüze çıkan fırsatlara kör olmuş olursunuz. Çünkü yeni bir ilişki doğacakken siz geçmişte yaşanan olumsuz ilişkileri göz önüne getirerek başlayacak ilişkiye farkında olmadan engel teşkil edersiniz. İllaki gönlünüz sultanını bulacaksındır. Sadece hemen her şeyin olmasını bekleme çünkü her şey hemen olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSelam,
O terk edilişlerin hepsi tecrübe olmalı ve her seferinde nedenini bilmen o unaklımda tutman ve o konuda kendini geliştirmen/değiştirmen fayda sağlar tabi eğer bunu istersen, belki istemezsin ve olduğun gibi kalmaya karar verirsin.
Umutsuz olma illa seni "sen" olarak sevip değer verecek ve kıymetli görecek birini muhakkak çıkar karşına, sen yaşamaya ve hayattan keyif almaya devam et.20 YorumlaŞimdi öncellikle şunu düşünmeni istiyorum. Hayatına aldığın insanların seni terk etme sebebi veya sebepleri neydi? Hepsinin ortak bir sebebi varsa sorun sendedir. Herhangi bir hareketin veya konuşman insanların senden soğumasına sebep oluyor olabilir. Ne bileyim belki aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı birisindir ve durum karşı tarafın sıkılıp kaçmasına sebep oluyordur. Bu ve benzer sebepler seni itici biri haline getiriyor olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sizin için gerçek aşk nedir ne bekliyorsunuz?
Hayatınıza her aldığınız kişiden size aşık olmasını beklemeyin.
Suç kimsede değil aslında sadece seçimlerimiz doğru olmayabilir.
Biraz kendini birazda hayatında olan kişiyi sorgulanmak gerekir10 Yorumla
+1 yılSorunu biraz kendinde arayabilirsin.
Hepsine nasıl davrandığını düşün.
Onlarla hangi konuda tartışma yaşamıştın onları düşün.
Belki fazla üstüne düşmüş olabilirsin ya da çok umursamaz olmuş olabilir.
Sorunu bilmiyoruz o yüzden bilmeden çözemeyiz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. hepsinde onlar suçluysa bile sorun sende. hayatına alacağın kişileri tercih etme kriterlerinde hata var demek o zaman da.
14 Yorumla
Soran+1 yılArtık hayatıma kimseyi almak istemiyorum çok yoruldum
Soran+1 yılBende öyle yapcam yanlizliga devam
+1 yılHayatına bu erkekler zorla girmiyor, bir seçim yapıyorsun ve sonuçlarını yaşıyorsun.
Herkes terk edip gittiyse eğer, bakış açını ve seçimlerini gözden geçir istersen.
Belki faydası olabilir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Neden terkediliyorsun gerekçe nedir mesela ne diyorlar?
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin ayrı ayrı derdi var
Gerçek anlamda benimde bir sevgiye ihtiyacım var.
Temiz düzgün birini tanımak istersen konuşabiliriz@sedademir0610 Yorumla
+1 yılBiz sevgili bulamıyoruz siz aldatılıyor sunuz nasıl dünya ya keşke benim karşıma çıksa sadık biri de.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkek derken önce mevzuyu tam anlamamız lazım yani her türlü erkekle nasıl sevgili oldun seçicilik yok heralde
15 Yorumla
Soran+1 yıl4tane sevgilim oldu
Cevap sahibi+1 yılCv ne deneyim olarak eklerrsen anında terfi alırsın
Soran+1 yılHe siz erkeklerde düzgün olaydiniz zaten ayrılık olmazdı
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmak doğru değil babanda bir erkek değilmi
Soran+1 yılBabamla annem ayrilar zaten babamda düzgün olsaydı annem ayrilmazdi
+1 yılGerçek aşkın değil belki de. Belki gerçek aşkın benim, nereden biliyorsun. Hiç üzülme olmayan bir şey için 😃😃
10 Yorumla
+1 yılBen 2 kez aldatıldım maalesef o yüzden pek kimseye güvenmiyorum en iyisi karşı cinsle arkadaş olarak takılmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru karakterli erkeğe ulaşman için bunları yaşamış olabilirsin artık mükâfatını alma zamanın gelmiş bence😊
10 YorumlaYalan😂 Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım.
12 Yorumla
Soran+1 yılİyisin kardesim
Elması çakıl taşlarından ayırmasını bildiğiniz zaman.
10 Yorumla
+1 yılBurada bulamayacağın kesin : ) bilmem gidip soralım mı?
10 Yorumla
+1 yılZamanı gelince bulacan herhalde.
sevgilin olacağın kişiyi de daha iyi tanı derim
Biraz da şansa bakıyor işte🤷🏻♂️05 Yorumla
Soran+1 yılArtık kimseyi tanıma hevesim kalmadı zaten 2yildir kimse hayatımda yoktu şimdide öyle devam edicem
- +1 yıl
Heves bırakmıyorlar işte bazen
- +1 yıl
İnşallah hayırlı birisi çıkar karşına birgün
Soran+1 yılİnşallah nasip
- +1 yıl
Amin inşallah🤲
Gizli Üye(36-45)+1 yılFotodaki sensen, hiç doğru ilişki insanı görünümün yok ya da ciddi ilişki insanı değilsin görünümü hakim. Tek gecelik ya da kullanılmaya müsait imajin var
120 Yorumla
Soran+1 yılHayır isteklerimi karsilayamiyorlar ben maddiyata çok önem veren biriyim öyle sevgilimle 1liralik çayla kafede oturmam sevgilim olucak kişi benim kuaförüme kadar ödeyecek ama maalesf hayatıma girenler hep cimriydi bide ben hiçbir sevgilimle ciddi bişey düşünmedim evlilik ciddi bişey paraları yoktu beni mutlu edemezlerdi bu arada çok açık sözlüyumdur🙂 umarım anlatabilmisimdir
Cevap sahibi+1 yılİşte sen sıralamissin sebepleri, sana ceo lazım, o da seni ne yapsın. İşi bitene kadar, razi olursan çık Agaoglu nun karşısına
Cevap sahibi+1 yılBirde bu bana yazdığıni güncele yaz ki herkes sebebin bulunduğunu anlasın 😅
Soran+1 yılYani kusura bakmada ben bu kız halimle ayda 4bin maaş aliyorsam sevgilimin benden düşük olmasını istemiyorum onlardanda aynı şeyi bekliyorum kendilerini ezik hissediyorlar bende onları alttan alamam yani yanlarında güllük gülistanlık olamam asık surat otururum
Cevap sahibi+1 yılİşte çareyi söyledim sana tatlım, sen güncelle soruyu
Soran+1 yılValla tatlım sizin gibi kocasından pazara gitmek için 50lira dilenmem ben 50lira verip onunda lafını edecek erkeği alttan almam ben flörtumden bile değer görmek isterim eğer sizinki gibi ilişkim olacağına ömür boyu kendim çalışıp kendi maaşımı yemeye devam ederim
Soran+1 yılBeni sizin gibi sandıkları için sevgili oluyorlar sonra benim nasıl biri olduğumu görünce kendine guvenemeyip ayrılıyorlar konu bu
Cevap sahibi+1 yılCicim ben 50 liraya razı da olmam kimseye eyvallah da etmem. Beni kendi annenle karşılaştırma. Ama senin gibi paragöz de değilim senin gibi olay bu
Soran+1 yılBizde eyvallah etmiyoruz Allah'a şükür aylık 4bin cebimde sadece beni neden terk ettiklerinden bahsettim o kadar 🙂
- +1 yıl
Gizli üyeden müsaade isteyerek söze girmek istiyorum, seda fiyatını söyle uzatmaya gerek yok.
Soran+1 yılNe kadar geri kafalısiniz ya sevgilimden sadece beklentim bı çiçek bı hediye sürpriz sadece bunları bekliyorum maddi yönden dediğim bu sevgilimden para beklemiyorum sadece bana biraz değer veripte bı hediye bı sürpriz ortam cokmu zor
- +1 yıl
Öyle demedin kuaförümü karşılasın felan sen hayırdır ya, okadarmı gurursuzsun 😂
Soran+1 yılTabikide kuaforude ara sıra karşılaması lazım ya bu sevgili ne için yapılıyor tabikide maddi yondende yardımcı olucak (para istemiyorum)
- +1 yıl
😂😂😂😂 biri şunu alsın şurdan🤣🤣🤣 sana verilecek tek şey ne biliyomusun, neyseeeee
Soran+1 yılSizin kızları kullandığınız burdan belli zaten zorunuza neden gidiyor 50 lira verip bı çiçek almak
- +1 yıl
Beyin özürlü biz herşeyi alırızda kuaför parası isticek kıza bi bok almayız😉
Soran+1 yılValla begenirseler ben böyleyim begenmezlersede kapı orda
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 burası karışmış ama boşveeerr. Hanımefendi ilk sözlerini kıvırarak yumuşatmis sadece
- +1 yıl
Boş verdim saten boş insanlarla uğraşamam
Soran+1 yılTm tm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuç bizde , sebebi görmediğin kadar fazla değer vermek , kendinden ödün vermek , hayatının merkezine koymak ve dolayısı ile cepte olmak.
10 Yorumla
+1 yılAşağıda okudum yorumları maddiyat istiyosun sen aşk değil, onu söylede insanlar kime ve neye yorum yaptıklarını bilsinler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kız Allahtan umudunu kesme gün gelir sende o zalimleri terk edersin
10 Yorumla
+1 yılBelki de senin gerçek aşkın benim Seda ben seni hiçbir zaman terk etmem emin ol takip et beni özelden yaz konuşalım.
10 YorumlaBu işler nasip işidir.. ne zaman nereden geleceği hiç belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılAynı soruyu bende kendime soruyorum gerçek sevgiyi hiç bulamayacakmıyım ben
10 Yorumlaannem goster ama elletme dedı taktıgı kullan kopecıgın bıle oluruzz
00 YorumlaBulma bırak o seni bulsun
10 Yorumla
+1 yılBeni tanıdığın zaman olabilir mi 😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSen terketmeye başladığın zaman
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Seni nasıl terk ediyorlar ya çarpılırlar
10 Yorumla
+1 yılBir gün gelecek merak etme
10 Yorumla
+1 yılDemekki bir yanlışın var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNapiyonki ilfimi göstermiyon ya da onla konuşurken baskalarinadami yaziyon terk ediyolar
10 Yorumla
+1 yılO zaman bir noktada hata yapıyorsun anlaşılan
10 Yorumla
+1 yılseni sevdiklerinden emin olmalısın
10 YorumlaSeni terkedenler utansin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
iyi de sen de erkek değil misin :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sana yakışmıyor boşver uğraşma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHerbkspiya gitmeyerek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurcun ne
11 Yorumla
Soran+1 yılTerazi
+1 yılYaptığın yanlış şeyler var demek ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılişin zor
10 Yorumla
+1 yılYa çok başarılısın ya da çok yetenekli helal olsun
10 YorumlaSen beni bul ldjdlskskksk
10 YorumlaSende olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAradığın kriterler nelerdi?
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi konuda hep yanımda olmalari
Cevap sahibi+1 yılKişilik karakter konularında hiçbir kriter gözetmiyorsan haberlere bir bak derim...
Hep ni terk edildin?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😂
+1 yılzamanı gelince
00 Yorumla
+1 yılZor daha da
10 YorumlaZamanı gelince
10 Yorumla
+1 yılSuç sende
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElletmiyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet buluşmuyordum
Cevap sahibi+1 yılElletmeden olmaz ki
Never
10 Yorumla
+1 yılBence suç sende
10 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hayatımdaki her erkek tarafından terk edildim, gerçek aşkı ne zaman bulacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım