Selam, ben sanırım kendimi bildim bileli yalnızım. Özetle bir hikayemi anlatayım ama uzun olacak idare edersiniz. Öncelikle ben 24 yaşındayım, hemşirelik mezunuyum fakat henüz başlamadım. Meziyetlerim arasında üst düzey ingilizce bilen, 6 yıldır ileri seviye piyano çalan (ABRSM seviyesine göre 6/8 seviyedeyim diyebilirim), üniversite bittiğinden beri yani yaklaşık 3 yıldır 'gym' denilen yere uğrayan, anlayacağınız fit sağlıklı bir vücuda da sahibim.
Ayrıca düzenli olarak kitap okuyan, dergilere yıllardır abone olan birisiyim. Yani genel kültür bakımından da iyi olduğumu düşünüyorum. Her neyse fiziksel özelliklerim olarak 180 boya ideal bir kiloya sahibim, genelde ortalama tipe sahip olduğumu söylerler ama yakışıklı sınıfına sokanlarda olmuştu (annemden bahsetmiyorum).
Ama nedendir bilinmez hep yalnızım... Önceden umursamıyordum ama artık bunun böyle olmaması gerektiği belirdi son zamanlarda içimde. Gerçek aşkı tatmak istiyorum. Aslında ben gidip birisiyle tanışmak için çabalamıyorum birkaç kez böyle bir şeye girişmiştim ama hep kısa bir sohbetten sonra ilerisi gelmedi. Hep geçici arkadaşlarım oldu yani okul bitince kaybolan insanlar; kurs sonrası yüzünü görmediğim onlarca arkadaşlıklar. Gerçek bir insan bulmak istiyorum sadece.
Kendimden bahsettim ki belki bana yardımcı olabilirsiniz. Psikolog gibi yerlere gitmek istemiyorum para verip derdini dinleyen insanlar bana garip geliyor. Buraya kadar okuyup vaktinizi ayırdıysanız teşekkür ederim.
Bu arada dün de bu soruyu sormuştum ama kimse derdime kulak vermedi. Tekrar sormak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer