Sizce eşim zorlanır mı?

Arkadaşlar evleneceğim erkek 4 erkekler. Benimki 2 numara. Bir abisi iki erkek kardeşi var. Ben tek çocuğum. Baba tarafında da tek kızım. Yani tek kız torunum. En küçükleri benim. Hepsi benden büyük. Abi diyorum. Benim eşim tek damat olacak. Sizce zorlanır mı eşim? Bir de birazcık farklı kültürlerdeniz biz. Ben abhazım. Çerkes gibi. Eşim laz. O Sakaryalı ben Düzceliyim. Akrabayız ama arada kan bağı yok. Annemin kuzeninin torunu. Ama dediğim gibi arada kan bağı yok. Onun dedesi evlatlık. Ama aileler tanışıyor tabii. Annesiyle annem arkadaştı zaten. Sizce bu evlilik olmaz mı? Bir de şöyle bir şey var. Annemin tarafında akraba evlilikleri var ama çoğu mutsuz. Biz de öyle olur muyuz? Aramızda üç yaş var. Bir de tek damat olacağı için zorlanır mı? Sonuçta evin tek çocuğunu ve tek kızını alacak. Zorlanır mı sizce? Bizim eve geldiğinde bir sürü erkek ve gelin olacak o tek damat olacak. Bir de bizim adetlerimiz var. Mesela köyde el ele yürüyemeyiz ayıp olur. Büyüklerin yanında birlikte duramayız. Eskisi kadar bu adetler yok ama yine de var. Birileri varken el ele tutuşamayız. Ayıp olur. Sizce zorlanır mı eşim? Mesela beni üzse ayrılmak istesek boşansak ailem çok tepki gösterir mi? Tek çocuk olduğum için çok üstüme titriyorlar.

Sizce eşim zorlanır mı?