- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
1 yılKontrol eden, sahiplenen, çaba harcayan erkek tarafı olacağına yer değiştirip kızlar olursa , erkeklerde böyle olur.
Erkeksi özelliklerini kızlara güzel görünüyüm diye her türlü şeyi kabul ettiler erkekler.
Yoksa kızlar yanımda durmaz birakip gider kafasını yaşıyor çoğu erkek.
Şimdiki çoğu kızda , erkek dediğin her istediğimi yapacak, bana uyacak diyor.
Yani demem o ki hem cinslerinizle konuşun bu isteklerinden vazgeçsinler yoksa erkek olupta kadınsı ozellliklere sahip bir nüfus çıkacak piyasaya.
Bak bu en son dediğime kulak verin 😱😱😱😱😱😱00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBir kişinin feminen davranışları, birçok farklı faktörün etkisiyle şekillenebilir. İlk olarak, kişilik özellikleri önemli bir rol oynar; bazı insanlar doğal olarak daha duygusal, şefkatli ve nazik olabilirler. Ayrıca, toplumsal ve kültürel etkiler de büyük bir rol oynar. Her kültür, erkeklik ve kadınlıkla ilgili belirli normlar geliştirmiştir ve bu normlar bireylerin cinsiyet ifadelerini etkileyebilir. Bazı kültürel ortamlar daha geniş cinsiyet ifadelerine izin verir ve bu, bireylerin kendilerini feminen olarak ifade etmelerini teşvik edebilir.
Aile yapısı ve çocukluk dönemi de önemli bir etkendir. Aile içindeki rol modeller ve eğitim, bireylerin toplumsal cinsiyet rollerini nasıl algıladığını ve kendilerini nasıl ifade ettiklerini şekillendirebilir. Ayrıca, kişisel tercihler ve bireysel ifade biçimleri de büyük önem taşır. Her birey, kendini en rahat ve en doğru şekilde ifade edebileceği bir yol bulur; bu, feminen davranışları içerebilir.
Bu durum, kişisel farklılıkların ve cinsiyet ifadesinin doğallığının bir parçasıdır. Feminen davranışlar, bireylerin kendilerini ifade etme biçimlerinin çeşitliliğini yansıtır ve her bireyin bu ifadeyi nasıl benimseyeceği kişisel bir tercih ve deneyim meselesidir. Bu nedenle, her bireyin kendine özgü bir ifade tarzı olabilir ve bu çeşitliliği anlamak ve kabul etmek önemlidir. Genelleme yapmamak, bireylerin kendilerini özgürce ifade etmelerini anlayışla karşılamak gerekir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin erkeklikten bile utandırılmaya çalıştığı şu devirde ne bekliyorsanız. Bunlar yetmiyormuş gibi romantik olmaya yönlendirme duygusal olmaya zorlama falan derken ne olacaktı acaba? Hala eril ve maskülen özelliklerini koruyan var. Fakat onlar sizinle ilgilenmezler. Böyle tanıdığım adamların çoğu kadınlardan soğumuş kendi yollarında giden adamlardı.
00 Yorumla
1 yılBen aslında erkeklerin de tabii ki duygularını ifade etme şekilleri önemli bu da gerekli yani Ama şöyle bir şey söyleyeyim sürekli olarak olur olmadık şeyleri alınganlık yapıyorsa duygusal bir yapısı olabilir bence kendisiyle bu durumu açıkça konuşabilirsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bazı erkekler de kadınlar gibi ilgi ve sevgi bekler. Bunlar kötü şeyler değil, sadece herkes farklı şekillerde sevgi gösterir ve bekler. Onunla konuşmayı dene, neler hissettiğini anla. Belki de sadece biraz daha ilgini istiyordur. Sevgi her şeyi çözer, unutma ❤️🤗.
16 Yorumla
Soran1 yılAma kız gibi davranmasın erkek gibi davransın
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAnlıyorum seni ama cinsiyet kalıplarına fazla takılma derim. Herkesin sevgi dili farklı. Belki de böyle sevgi gösteriyor. Konuşarak ortak bir yol bulabilirsiniz 🥰🌟.
Soran1 yılFeminen erkek dünya ahiret bacım olur
- 1 yıl
"Feminen" terimi, çekici ve cazibeli görünmek isteyen kadınlar için tasarlanmış kıyafetleri ifade eder. Cinsiyet kalıplarıyla hiçbir ilgisi yoktur; bu terim basitçe bu kıyafetlerin güzel figürlere, zarif vücut şekillerine ve büyüleyici yüz hatlarına sahip kadınlar için tasarlandığı anlamına gelir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgilinden ayrılmalısınız o zaman
00 Yorumla Eğer kıskandıracak bir şey yaptıysan trip atabilir, bir halt yediysen seni alttan almak zorunda falan değil soğuk yapabilir, VE EN ÖNEMLİSİ İLGİ BEKLEYECEK TABİ Kİ? Boşuna mı aranızda bir şey var, tabii ki ilgileneceksin adamla, o ilgilenmese ortalığı dalavereye vermesini bilirsin. Yürrrrrü işine, "feminenlik, erkekler neden böyle oldu" adı altında yıllarca bir sürü erkeğin duygularını baskıladınız, yıllarca kendilerini anlatamadılar bile. Bunlar insani duygular ve bir ilişki içinde de olması gerek.
23 Yorumla- 1 yıl
Şey değil mi bu pick me dedikleri ahaha
- 1 yıl
böyle kadınların olduğunu görmek bir nebzede olsada hâlâ umut var demek
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn hayır kardeşim, bu pick me'lik değil. Burada herhangi birisine hakaret etmedim, pick me gibi bütün ilgiyi, sevgiyi duyguları isteyip sonra da erkek de aynısını isteyince kendisini yırtıp ağlayan sizlersiniz.
İşinize gelince kadın erkek eşittir, ilişkide dinamikler eşit olmalı, işinize gelmeyince erkekler prenses oldu eğğğw. Feminizmi insanlar sizin gibiler yüzünden kadınların erkeklere olan düşmanlığı sanıyor.
1 yıl***Gerçekten saçmalamışsın arkadaşım. Bir de yorumun birisinde 1.80 altı erkekler böyle demişssin ya. Gıçım ile güldüm. Sert erkek ile 180 üstü olmanın ne alakası var mk :) :)
***Sizin bu tripli dediğiniz kişiler genel olarak 18-30 yaş arası erkekler. Bende sectiğin kişileri biraz daha olgun seç. Sen şimdi benim yaşıma bakarak kendini ön plana çıkarıyorsun diyeceksin. Ki burada ki çoğu kadın da olgun erkeklerin genç kız peşinde olduğunu düşünüyor.
***Böyle düşünüyorsanız da sadece kendinizi avutuyorsunuz. Yaşını başını almış bir kadın veya erkeğe boşuna olgun denmiyor. Bizler gördüğümüz geçirdiğimiz için hemen her şey kapılmıyoruz. Kolay kolay aşık olmuyoruz. Çoğunlukla mantığımız ile karar veriyoruz. En önemlisi "GENÇLER GİBİ HER ŞEYE KIZIP, HEMEN KÜSMÜYORUZ"
15 Yorumla- 1 yıl
Şeyinin küçük olduğunu baştan söyleseydin yorumu ona göre yapardım. O küçükse zaten senin neden şikayet ettiğin belli oldu. Anlaşıldı dava. Diğer yorumlarına baktığımda onun sürekli kusurlarını görüyorsun. Bu da de senin onu sevmediğini gösterir. Ayrılman daha mantıklı.
- 1 yıl
38 yaşında biri olarak söylüyorum; asıl saçmalayan sensin. Yaş farketmeksizin erkeklerin çoğu trip atmaz çünkü toplum trip atmanın kadınsı bir özellik olduğunu dayatır ama erkek de trip atabilir çünkü erkeğin kırılma, üzülme ve kızma özellikleri vardır bu yüzden trip atması normaldir. Olgun erkekler genç kızları kovalar. Bu bir gerçektir. Sen genç olmayı ezikçe bir şey sandığından dolayı genç kız peşinde değilsin ama hem sitede, hem realda olgun erkeklerin genç kızlara çok meyili var. Sen genç kız peşinde değilsin diye yaş grubunun genç kız peşinde olduğunu inkâr ediyorsun ama bu inkârın boşa çünkü erkekler yaşları ilerledikçe gençlere daha çok meyilleniyorlar ama kadınlarda öyle bir durum yok toplumsal dayatmadan dolayı. Ben uzun zaman önce 18 yaşında kız hesabı açmıştım bu sitede 35 yaş üstü çok erkekten rağbet gördüm. Bu sitede pek çok erkeğe genç olduğumu 19 veya 22 yaşında olduğumu söyledim ve çıtır kız sevdiklerinden bahsettiler. Genç olmayan biri olarak diyorum ki; çok çocuksusun. Küçük bir çocuk üslubuyla çocuk gibi yaşının üstünlüğünü kanıtlamaya çalışıyorsun ve üslubun çocukça. Yaşını başını almış olup da olgun olmayan nice insan var. Yaş olarak olgun olmak kişilik olarak olgun olmamak değil. Baksan şu üslübuna 15’lik ergen gibi konuşuyorsun. Eski kocam senin yaşında ve hâlâ çocuk gibi. Yaşını başını almış insanlara olgun denmesinin sebebi ununu eleyip eleklerini asmış olmaları ve fiziksel olarak çökmeleridir. Yani orta yaşlı birine çok akıllı olduğu için olgun denmez. Ne gördün geçirdin merak ettim. Benim görüp geçirdiklerime göre Türk erkekleri her yaşta çocuk ve Türk halkı yaş ilerlemesiyle çok fazla özelliğin kaybedildiğinin bilincinde değil. Olgunken yani orta yaşlıyken kolay kolay aşık olunmaz çünkü artık duygular körelir ve hayatın başında olunmadığından pekçok şey tadıldığından dolayı aşk çok da cezbetmez. Birine bağlanmak için hayatın başında olmak lâzım çünkü alışmak için bu gerekli.
- 1 yıl
40 yaş itibarıyla beyin küçülmeye, büzülmeye, akıl azalmaya başladığı için mantıklı kararlar vermek pek de mümkün değil ama beynin genç kalması için çabalarsan mümkün olabilir tabii. Dinç, taze, diri ve hem de gelişmiş olan beyin büzülmüş, küçülmüş, eskiye kıyasla daha yavaş çalışan bir beyinden daha mantıklı düşünür. Saçma tezlerinle gençlerin özgüvenini kırmaya hakkın yok. Gençken yaşım ilerleyince senin gibi korkunç olmaktan çok korkardım bu yüzden olmamak için çabaladığımdan dolayı yaşla ilgili bu gerçeklerin farkındayım. Çalışması yavaşlamış bir beyin kolay kolay mantıklı kararlar veremez. Yaşından dolayı hiç övünme çünkü 14-15 yaşındaki ergen çocuklar gibisin. Yıpranmış bir beyin gelişmiş ve taze beyinden daha mantıklı olamaz. Yaş ilerdikçe akıl, çekicilik, cinsel performans ve güç, duygular, sıhhat vs. azalıyor bu yüzden haksız yere gençlerin özgüvenini zedelemeye hakkın yok. Gençliğimde asla mantıksız biri değildim. Şimdi nasılsam o zaman da öyleydim. Yani herkes senin gibi mantıksız ve saçma değil! Herkesi kendinle bir tutamazsın. Gençken hatta çocukken bile orta yaşlı insanlardan çok olgun olduğumu duyardım. Buna ek olarak orta yaşlı erkekler de genç kızlardan hoşlandıklarını kabul ediyorlar. Taze olan bayat olandan daha iyidir. Dalından yeni koparılmış meyveyi herkes diğer meyvelere tercih eder. Taze ekmeği mi seçersin bayat olanı mı? Daldan yeni kopmuş meyve taze ve olmuştur. Pazar tezgahlarındaki meyveler görmüş geçirmiş, müdahaleye ve zamana uğramıştır bu yüzden değerleri daha azdır. Zaten genç olmayanların bu kadar aşağılandığı tek ülke Türkiye. Avrupa’da yaşı 35’i geçmiş biri zengin değilse çok saygı görmez. İnsan beyni gençlik bitince eskir bu yüzden gençken daha doğru kararlar verilir.
- 1 yıl
Okey 👍
- 1 yıl
Çok iyi felsefe yapmışsın. Merak etme sen... Beynimde , bedenimde çok çok iyi durumda. Beynim çok güzel karar veriyor ve 30 yaş üstü kadınlardan uzak dur diyor 😀😀
1 yılilgi mi bekliyor. O insan olduğu için olmasın?
Trip mi atıyor? bi düşün bakalım belki bi hatan yanlışın oldu bi kırgınlığı var senin kafanın basmadığı
Siz saygı beklemeyi ilgiyi tribi soğuk yapmayı kendinize özel snaıyorsunuz herhalde. ayrıl o zaman tatlım uğraşma.
40 YorumlaAcaba niye böyle oldu? Acabaaa?
Erkek dediğin şöyle olur, böyle olur diye diye kadınlar erkek neslini çürüttü. Hoş, erkekler de mabadından anlıyor olsa da, erkek dediğin kadının ne dediğine bakmayacak. Kadın kararsızdır, belirsizdir, sebebi de duygusal oluşudur. Erkek kadına ayak uydurmayacak. Erkek kadınıyla birlikte yol çizecek ve ayak uydurtacak.12 Yorumla
1 yılKadınlardan dolayı duygusal erkek erkeklik kötü piskolojisini aşıladılar kadın erkek eşit diye diye erkekliği bitirdiler 🤷♂️ çok değil 2050 lerde femeninen dahi bulmakta zorlanacak kadınlar çünkü gerek gıdalar dan gerek hayat şartlarından gerek piskolojik olarak erkeklere adeta savaş açıpmış durumda
00 YorumlaOff hepsi bizim yüzümüzden 😅 seyit onbaşı gibi her şeyi yükleniyiruz ilişkide. Tırnağın kırılsa ağla bacım çantanı taşımaya yorul. Biraz da macun hazırlat 🤣🤣😁
012 Yorumla
Soran1 yılEvet ve sonunda prenses gibi nazlı erkekler kaldı elimize ve bunu macun da kurtarmaz 😅😅😅
Soran1 yılYa bi de şeyi de küçük neredeyse bizim gibi olacakmış az kalmış 😅
Soran1 yılYok kızzz
Soran1 yılHetero erkek sadece kız seviyor
Soran1 yılAma çok yumuşak ve minimum erkek😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanında kadın olduğumu hissedemeyeceksem ne gereği var o erkeğin. İnşallah karşıma tam da istediğim gibi biri çıkar. Sen de ayrıl, gitsin kendine gay birini bulsun o.
06 Yorumla
Soran1 yılSenin haklıligini yerim💜 evet yanında daha baskın hissediyorum maalesef ve sadece günlük hayatta değil cinsellikte bile böyle...
Soran1 yılPrensesler ağlıyor boş ver asko
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Bende arkadaşıma trip atıyorum ne var bunda hep siz mi trip atacaksınız, erkeklerin yaptığını kadınlar yapına sıkıntı yok biz iki trip atınca dünyayı başımıza yıkarlar
09 Yorumla
Soran1 yılAl bi tane daha feminen yumuşak erkek
Soran1 yılOyy çen büyüyünce erkek mi olacaksın
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 
Feminen ne demek? Böyle şey gibi bişey mi :D sdfgds
00 Yorumla
1 yılkadinlar kadinligini unuttu erilleşti sonra erkeklere neden boylesiniz soylesiniz der oldular. siz once kadin olmayi ogrenin. erkekler sizden sonra düzelir.
00 Yorumla
1 yılArtık birçoğu öyle. Ben bu kadar küsen trip atan değilim onlara baktıkça şöyle.
06 Yorumla
Soran1 yılHiç sekmiyor böyle olanların boyu kısa şeyi küçük oluyor. Linç yicem ama etkiliyor
- 1 yıl
patladım ya allah canını almasın cimcime🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılYa ama gerçekten öyle canım 😅😅
Soran1 yılBu feminen erkekler genelde 180den kısa çıkıyor. 180den uzun çıkan az
- 1 yıl
Artık çoğu öyle trip kaprisli bebek gibi sevilmek istiyorlar. Aslında nesil farkından. Şimdi çoğunun annelerde artık bir iste calıstıklarından gerekli ilgiyi almayınca hayatlarındaki kadından annelik kadar ilgi bekliyorlar. Duygu boşluğu. Erkekler anaç kadin severler. Aşık olmak artık daha geri planda erkek bakışinda.
Soran1 yılÇocuk olacaklarsa annelerine gitsinler biz adam istiyoruz
1 yılHep sizmi ilgi bekliceniz biz insan değilmiyiz ilgi gosterin iltifat edin bize bizimde bi kalbimiz var 🥹
10 YorumlaFazla naz usandırir, erkekler çünkü değişti tembelleşti
20 Yorumla
1 yılİyi ediyor hep kadınlar mı yapacak bir şeyler değişmeli.
20 Yorumla
1 yılEe sevgilinse demek ki feminen kılıbık erkek müsvettesi seviyorsun ya da erkeksizlikten mecbur kaldım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsaydığın şeyler feminen şeyler değil ergence şeyler. bunları yapan kadın da erkek te ergenlikten çıkamamış olgunlaşmamış kişilerdir. böyle ilkokullu gibi davranan insanlar toplumdan uzak dursunlar mümkünse. kimse bebek bakamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılŞimdiki erkekler kızlardan daha çok ilgi bekliyor kızlarda tam tersi 😄
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle eekeler cinsellikte de yeteri kadar baskın olamıyor ve kötü oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Karakter olarak evrimlesiyoruz herkes prens prenses...
01 Yorumla
Soran1 yılKüçük pipili prenses erkolar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç çekilme valla ama artık çoğu öyle garip bi şekilde
05 Yorumla
Soran1 yılFeminen erkekler kuduruyorr
Soran1 yıl😂😂
yeterince maskulen, erkek bir sevgilin olmamıştır. denk gelirsen feminizme lanet oktur sana emin ol:))
00 Yorumla
1 yılAman aman aman aman şu şekilde okudum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDogrusunu yapiyor bro size bu mustehak kufur eden erkekler gibi hayat yasamak isteyne karilar aglamasin erkek soyle olmali kadin soyle olmali diye bir yazi yazilsin siz asla uymazsiniz bu yaziya o yuzden aglama
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz kari olcaginiza kadin gibi kadin olun erkek gibi erkek cikar karsiniza
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şehirde yaşamın etkisi sanırım. Kadınlar biraz daha günümüzde aktif, yakında beni skn diye bağıracaklar.
00 YorumlaAbla tavsiyesi: ondan iş çıkmaz ömrünü yediğinle kalırsın, sal gitsin
07 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun abla zaten hiçbir erkeksi özelliği bile yok cinsel ihtiyaç da karşılamıyor şeyi de küçük
Soran1 yılYaa 😂 ciddi sorun olur o da ilerde demi
Soran1 yılDoğru tabi ya 😅
Soran1 yılSence kaçtan aşağısı küçük abla 😂
- 1 yıl
Asıl seni kızdıran şeyinin küçük olması bence... Zaten sen onunla 3 vakte kadar ayrılırsın
Erkeklere bir şey olduğu yok aynı şekil duruyoruz vallahi😁
Kendi cinsine karşı ilgisini test et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler de insan, romantik bi ilişkide ilgi beklemesi çok doğal değil mi?
39 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAdı üzerinde: sevgililik, duygusal romantik bi ilişki içerisinde olmak. Kızlar da komik :d
- 1 yıl
erkekle kadın beyni aynı değil bilim bile açıkladı siz hâlâ onları kız gibi sanın
- 1 yıl
az ilgi göster bakayım erkeğe nasıl beni boğuyorsun diyip kaçıyo izle
- 1 yıl
kendimden örnek verdiğimi kim dedi ben zaten ilgi bekleyen erkekle oluyorum diğerine ihtiyacım yok
- 1 yıl
bu arada yorumunu şikayet edip kaldırtıcam
Soran1 yılHop kızlar kagva etmeyinn
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Erkekler de insan. Onların da duyguları da var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz de insanız ya hani 😂 ilgi bekleyebilir yani ne var bunda anlamadım
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz kibar anlayışlı erkekleri de feminen buluyorsunuz ilgi beklemek her insanın hakkı gidin konuşmayı bilmeyen suratsız meymenetsiz sert eski kafa ERRKEKLERLE olun o zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılİlgi beklemenin feminenlikle ne alakası var? Herşeye bir kılıf uydurmaya başladınız maşallah.
10 Yorumla Sert yapıp "otur lan dizimin dibine" dememizi mi istiyosunuz
00 Yorumla
1 yılBabasının prensesi demek ki, arada çiçek al ona, ay başlarında tatlı falan götür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
1 yılBu tipleri siz kendi ellerinizle meydana getirdiniz ağlamayın şimdi psikopat kızlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSende sapina kadar errrkek manita bul kendine. Ne oyle trip mrip
01 Yorumla- 1 yıl
Sana erkek gibi erkek sevgili lazim. Peki ne diye onu sevgili olarak sectin?
Gizli Üye(25-29)1 yılTrip atan erkek cidden çekilmiyor. Ya 1 hafta flört ettim sadece hayattan soğudum yeminle. İlişkiyi düşünemiyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Trip atiyorum tut abla 😃
Soran1 yılKız gibi aynı
- 1 yıl
Trip benim arabadaki km sayaci be abla o nasil atiliyoki
1 yılOldu olacak strapon al s*k böyle erkeklik mi olur lan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkadınlar yüzünden
erkek dediğin şöyle olur böyle giyinir şunu der bunu söyler diye diye kafamızı karıştırdınız aq00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPaketli gıdalardaki katkı maddeleri, gdo başta olmak üzere daha hiç tahmin etmeyeceğiniz bir sürü sebep yüzünden hormon dengesi bozuluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkeklerin bu halleri aile yetiştirme tarzı ve kızların nazik, yumuşak, feminen erkek beklentileri yüzünden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOf aynen be bizden beterler yakında regl olurlar bir o kaldı.
013 Yorumla
Soran1 yılEvet yakında biz skcz bunları 😂
Cevap sahibi1 yılKendi kendilerine yapsınlar
Cevap sahibi1 yılOral anal diye ağlıyorlar yapabilirler
Soran1 yılKız gibi oldukları için sekste de yetersizler ayrıca küçük pipili
Cevap sahibi1 yılYakında bizim penis çıkar onlarda vajina olur
Soran1 yılEvet cidden onların penisleri iyice içine gomulmeye başladı
Soran1 yılDişil enerjileri yoğun çünkü
Cevap sahibi1 yılBeter olsunlar hepsi ajanaj
Soran1 yılSonra ayrılınca aldatınca ağlıyorlar
Cevap sahibi1 yılValla hiçbirine acımıyorum kendileri yatağa atmaya çalışırken çok güzel ağızları laf yapıyor aski sakiz yaptılar. Yeminle aşktan soğudumm
Soran1 yılEvett doğru yatağa atmaya çalışıyorlar da bari becerebilseler dmmdkdkc
Cevap sahibi1 yılGitsinler liseli ergen kızları kandirsinlar
Soran1 yılOnlar da kanmiyor artık o yüzden kuduruyorlar gfdcddmdn
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar öyle erkekleri seviyorlar. prenses denen, elini taşın altına koymayan erkekler kadınları daha mutlu ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece genç ve yakışıklı diye sevgili olursanız olacağı bu. Genç erkek görünce aklınız gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUffff sorma benimki de öyle kafayı yicem en sonunda. Dündendir yazmıyor bir de
02 Yorumla
Soran1 yılYakında biz skcz bunları 😂 erkekliği unuttular
Gizli Üye(36-45)1 yılGit bi iq testine gir. Zekaya dair en ufak bir parıltı bile göremiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl... ... ..., sana mı soracak vatandaş, sen kimsin de adama karışıyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBu kızların bencilliği, şımarıklığı nedir ya😵😵😵😵
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yeni nesil versiyon böyle gelin kız gibi🤣
14 Yorumla
Soran1 yılEvett ya yeni gelin gibi narin hiç erkeksi değil
Soran1 yılSanki ben onu skcm 😂
Soran1 yılŞeyi de küçük çocuk pipisi gibi 😂
1 yılTeşvik enfeksiyon var demekki onda , erkeğin triplisi hiç çekilmez
01 Yorumla
Soran1 yılErkek gibi değil
Erkek nasıl olsun peki sana göre? İlgi istemesin. Sevgi istemesin. Sadece erkek sevsin kadın hiçbişey yapmasın? Böyle mi olacaktı?
02 Yorumla
1 yılNeden böyle oldular bende çok merak ediyorum. Onların yüzünden bizim feminenligimiz gidecek
05 Yorumla
Soran1 yılEvet bu gidisle biz onları skcz 😂😂
Soran1 yılÇok yumusadilar
- 1 yıl
Aynen bir de bunu normallestirmeleri çok saçma
Soran1 yılEvet küçük pipili nazlı erkekler
Soran1 yılBunlar yüzünden insanligin sonu gelecek 🤦🏻♀️😅😂
O da insan değilmi tamam kadın gibi Trip atmasın ama çocuğa yeterli ilgi gösteriyormusun
10 YorumlaHer yerini açıp escort gibi gezen kızları mi kiskansin erkekler , siz çok ucuzladiniz😏
00 YorumlaErkek dediğin sert olur erkek trip atarmı lo kendinize gelin erkolar 😁
00 YorumlaHepsi bir garipleşti ya
13 Yorumla
Soran1 yılYumusadi prenses oldular
- 1 yıl
Çoğu öyle
Soran1 yılÇocuğun şeyi de küçük
Yer değiştirmişsiniz başkan
01 Yorumla
Soran1 yılTers ilişkiye gidiyor sonumuz 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılGdo lu ürünlerden 🙄🙄
01 Yorumla
Soran1 yılEvet olmamış bu
1 yılKpop yüzünden şkhjc
01 Yorumla
Soran1 yılHepsi prenses ve bamya hjju
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHoroz ziki yemeleri lazım
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yılKendi pipileri çok küçük
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılPrenses erkekler ndjdb
01 Yorumla
Soran1 yılPipisi küçük erkekler djdjkf
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım