Aileme çok sinirliyim?

İyi geceler 14 yaşımdan beri bana görücü geliyor ve ailem hiç yok demiyor direk kararı bana bırakıyorlar karşı tarafın ailesinin psikolojik baskısına maruz kalıyorum sürekli bu tek bir kişi değil bu yaşıma kadar 10 dan fazla aile ve kişilerle bunu yaşadım şu an aynı durumu tekrar yaşıyorum ve çok büyük değilim profildeki yaşım dğru değil çok yorgunum bitkinim memlekete geldik ve evlenmek isteyen şu an yakın bı akrabamin oğlu ile konuşuyorum (evlenmek istemediğimi kimseyle biliyorlar fikrim degisir belki diye konuşturuyor aileler ) ailesi çok iyi insanlar oda çok iyi biri çok nazik naif biri ama bilmiyorum psikolojim çok bozuk kafamda tonlarca dert sorun sıkıntım var ve üstüne bu da geldi bu yaşta evlenmek istemiyorum adamda kötü biri değil fikir vericek kimsem yok annemle geldik ikimiziz ama annemin umrunda değil bu halim çok sinirliyim aileme anneme babama bu yaşta küçücük yaşımdan beri sürekli beni zor kararlar vermek zorunda bırakıyorlar artık çok yoruldum fiziksel değil ruhsal bı yorgunluk nasıl geçecek bilmiyorum konuştuğum kişiye yaşadıklarımı ve korkularımı sıkıntılarımı bahsetmeli miyim ondan destek alabilir miyim
Aileme çok sinirliyim?