Kız takipçi sayısı artıyordu ve bana böyle cevaplar verdi bu kişiye karşı nasıl davranmalıyım? Irakta uzman Çavuş

Kız takipçi sayısı artıyordu ve bana böyle cevaplar verdi bu kişiye karşı nasıl davranmalıyım? Irakta uzman Çavuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Konuyu değiştirerek saptırmaya çakılıyor, yüksek ihtimalle konuştuğu başka kızlar da olabilir. Güvenilir birisi değil bu tipler
Bana da öyle geliyor da ne bilim
Gözden ırak olunca gönülden de ırak olmuş. Ateş altında ama kızları takip etmeyi de ihmal etmiyor kapçık ağızlı😂
Manipule seviyesine bak kendini akilli saniyorlar ama cok komik duruma dusuyorlar
Sanki bizde anlamıyoruz
Aynen
Kendine koruyucu melekler bulmuş ne var bunda, bölge ateş altında 🤣
Evet o arada kız da eklemiş sen televizyon izlemiyor musun diyor birde
Motivasyon sağlıyor kardeşimiz🤣
Ben ne soruyorum o ne söylüyor
Benim sevgilim de Iraktaydı gayet de iyi vakit ayırıyordu, yazmak isteyen yazar. Kendisini ve çevresindekileri tehlikeye atmasını göze alıp zaman ayırıyordu.
Sevmek başka birsey
Ne güzel. Sana yazsın ama herkes ölsün.
@LostThrones adam kız takip ederken ölmüyorlar doğru:)
@Süreklikullanıcı kız takip etmesin de kendisini ve arkadaşlarını tehlikeye atıp bana yazıyordu, sevmek böyle bir şey demiş 😀
@LostThrones evet arkadaş abartmış biraz şimdi okuyunca farkettim 🙃
@Süreklikullanıcı Muhtemelen bu arkadaş asker. Tamam sevgilisini aldatmasın da. Silah arkadaşlarını tehlikeye atmasını sevgi ile bağdaştırmak saçmalık.
@LostThrones her zaman yaptığı bir şey değildi, benim geçirdiğim bir hastalık vardı o süreçte merakından başka bir şey yapmak istemedi lakin ben de elimden geldiğince bu durumu engelledim. Savunduğum bir şey tabii ki değil ama yazmak isteyen her türlü yazar diye bunu belirtmek istedim. Seven çevresini tehlikeye atsın falan da demem yani, sevmek böyle bir şey değil
Sorunuza cevap bile verememiş konuyu saptırıyor, uğraşmaya değmeyecek bir tip.
Evet ben ne diyorum o ne diyor
Kendince herhalde bak nelerle uğraşıyoruz bu sorun mu demeye getiriyor ama normal değil yani, bir şey olmasa dürüstçe cevaplar.
Ne uzatır ne de agresifleşir.
Evet çok sinirlendi sence ne yapmalıyım?
Açık, ciddi ve sert olun olmazsa sesli konuşaraktan sorun.
Baktınız yine bir cevap yok ve sayı azalmıyor veya artmaya devam ediyor, bence ilişkiyi sürdürmemeniz gerekli.
Size kalmış yine fakat ben şahsen, bu soruma bile cevap vermeyip konuyu saptıran bir insan ile ne bir gelecek ne de bir ilişki düşünemem.
Zaten içime sinmeyen birseyler vardı
Onu daha iyi tanırsınız...
Sadece bir şeylerin bitmesinden korkmayın, çünkü çoğu insan ilişki bitirmekten korktuğu için kendilerini bitiriyor..
Yok korkmuyorum ben
O zaman umarım hakkınızda iyisi olur..
Kabahat sende.. asker kamilin tekiyle irtibat kurmuşsun
Herifteki yüzsüzlük seviyesi everest anasını satayım.. sen kız ekleme diyorsun adamın verdiği cevap napayım bölgeden senin haberin var mı...
Özenle mi arıyorsunuz böyle asalak herifleri anlamıyorum gerçekten
Kız diyosun ateş hattı diyo bence açıklamış be 😂
Manipüle nedir, nasıl yapılır: işte cevabı ☝🏻
O söylesin dursun çokta umrumda
Ayrıl bundan bölge ateş çemberiyken kız takip etme derdine mi düşmüş beyefendi? Sen gayet olgun bi kadınsın düzgün düzgün açıklamışsın o manipüle etmeye çalışmış çok alakasız bi konuyla durumu.
O anasının hamına kodumun hgenelevmahsulü seni kandırıyor, bölge ateş altında olunca kız kız takip etmesi gerekiyor , gelde böylelerine acı
Yok ona göre davranacağım artık
Ya seni aldatma peşinde bu bıraksana görmüyor musun
Biliyorum görüyorum başkasıyla konuşuyor büyük ihtimalle de o yüzden bana karşı böyle agresif
Yahu bırak sana adam mı yok be
Devirde gerçekten düzgün insan yok
Bu çok düzgünmüş gerçekten
Bulmak çok zor deniyoruz şansımızı
çavuş kesmezseni rütbe yükseltmelisin
Ne alaka dşuan
senin forsuna yakışmaz
Khezoyla erkeğinin çatışması
Ay ayrıl ne saçma bir erkek
Bölge ateş çemberi uzmanımız av peşinde..
Suriyelilerin ast subay bul
İşine gelmemiş bunlara güven olmaz ya
Bana da öyle geldi
Uzman cavustan uzak durun bir dost
Neden mesela
Hayatları yalan aynı anda 10 kızla sevgili olur hepsini kandırır
Düzgün insanı nasıl bulacağız peki?
Onu bende bilmiyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
Çok zor tek isteğim gerçekten sevilmek
Sevilmeyi herkes istiyor ama olmuyor
Çevremiz karaktersiz * insanlar dolu
Maalesef birde bana şey demişti en başta çok güzel kızsın ama piyasa da adam yok üzerler seni diye
Qhahha seni baştan uyarmış en azından neyse ben kaçıyorum moralim çok bozuk sana aşk işlerinde iyi şanslar
ya manipüle ediyor bakma sen kerataya :D
Kanka sal gitsin